پی گیری کن رفیق هیچ مشکلی نباید داشته باشی هم سرعت خیلی بالاست هم پینگ خوب شده دوباره
Printable View
پی گیری کن رفیق هیچ مشکلی نباید داشته باشی هم سرعت خیلی بالاست هم پینگ خوب شده دوباره
پی گیری کن رفیق هیچ مشکلی نباید داشته باشی هم سرعت خیلی بالاست هم پینگ خوب شده دوباره (شاتل 128 3 گیگ مرکز 5)نقل قول:
کلا 3 یا 4 شب پینگ بالا میرفت خیلی که دیگه بعد 12 نمیشد بازی کرد . که ظاهرا مشکل سراسری بود. دیگه مشکلی نیست سرعت دانلودم که اصلا تغییری نکرده بود همچنان همون 230 به بالانقل قول:
با این وضعیت اصلا شاتل نیا چون وقتی اندیشه ای SNR رو 6 هستش شاتل بیای کلا قطعی! چون سرعت اینجا 230 KB/s به بالاست خطت پایدار نمیمونه تو این سرعت با این SNR ای که داری !نقل قول:
در ضمن چیز میشه یعنی چی؟ متوجه نشدم منظورتو . ترافیک اضافه گرونه یعنی؟
دوستان چشم زدم :31: پینگ ترکید! 4.2.2.4 پینگ : 1000 :31:
شاتل 128 3 مرکز 5
برای ما عالی هستش
برای شکا اینجوری هستش ؟ وقتی زمانی که با IDM میذارم دانلود بازم تایم اوت ندارم پینگم تغییری نکینه همین هستش چه با دانلود چه بی دانلود همینه ؟ :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که اندیشه ، شارژ اینترنتی انجام دادن.
اگر 8 یا 7 روز مونده به پایان دوره ( نامحدود) شارژ رو برای ماه بعد انجام بدم ، اشکالی نداره که؟
نه مشکلی نداره
سر وقتش اکتیو می کنن
شما منظورتون از پینگ خوب چنده؟الان برای من خوب شده یعنی حدود 300 میچرخه.نقل قول:
خط 7.
دوباره (از ساعت 3 بعدازظهر ) این اندیشه شروع کرد. 2 روز خوبه ، یه روز فجیع. این چه جور خدماته آخه.هزینه ی ماهانه رو نصف بهشون بدی قبول میکنن!؟؟
:19:
پره تایم اوت.نمیشه صفحه باز کرد.از بس گفتم وضعیت شما دوستان اندیشه ، چطوره ، خسته شدم.
دوست عزیز واسه منم همین جوریه واسه من از صبح اینجوری تازه یه مقدار بهتر شده اومدم اینجا
دوره این ماه تموم بشه اندیشه جمع اوری می کنم
منظورم 200 بود اما حق با شماست الآن 300 شده . تماس گرفتم پشتیبانی گفتن مشکل دارن و سراسری. من الآن مشکل دارم با سرورم . نمیتونم آنلاین بازی کنم با این پینگ. منظم هستش پینگ اما بالاست!نقل قول:
فکر کنم سراسری باشه .اینم مال شاتل :نقل قول:
time out نداره اما بالاست !
مخابرات هم مشکل داره از ساعت 3 به ع=ب===د سراسری هستش
خط 8 محابرات 1 مگ نامحدود
از ساعت 12 تا 7 نت من dc بود الانم که وصل شده سرعت داغون پینگم افتضاح
پشتیبانی اندیشه هم که داریم باهاش حرف میزنیم وسط حرف قطع میکنه
خدا شکر الان همه چی مثل اول شده پینگ عالی 170 تا سرعت عالی
این که مشخصه از روس تلکام به اونور مشکل داره , اندیشه یا همه اونائی که رو این دروازه هستند که نمیتونن کاری بکنن.نقل قول:
من خط 3 اندیشه ام نامحدود دارم سرعتم صبح ها خوبه بقیه روز تعریفی نداره
پینگ اندیشه خوبش حدود چند باید باشه دوستان ؟کسی اطلاع داره؟
قیمت سرویس های مخابرات چنده؟شما سرعت دانلودتون معمولا چنده؟نقل قول:
در آخرين ساعات روز گذشته و نخستين ساعات بامداد امروز (ساعت 23:30 تا ساعت 1:15) برخي سايتهاي كشور از جمله برخي خبرگزاريها و پايگاههاي اطلاعرساني براي مدت يك ساعت و 45 دقيقه قطع شدند كه مسوولان مخابرات كشور امروز مسووليت اين اختلال را برعهده گرفته و خرابي تجهيزات را عامل آن دانستند.
كامران كاظمي - مدير نگهداري و پشتيباني فني ديتاي مخابرات استان تهران - در گفتوگو با ايسنا، در اين باره اظهار كرد: خرابي تجهيزات، شب گذشته به قطعي ارتباطات مشتركاني شد كه از مخابرات سرويس ميگيرند كه با تلاشهاي صورت گرفته اين اختلال يك ساعت و نيم طول كشيد و دوباره اين سايتها فعاليت خود را از سر گرفتند.
وي در عين حال تاكيد كرد كه در حال حاضر هيچگونه مشكلي براي مشتركاني كه اينترنت خود را از مخابرات ميگيرند وجود ندارد.
اگرچه مسوولان مخابراتي مسووليت اختلالات شب گذشته را برعهده گرفته اند اما با اين حال در روزهاي اخير به نظر ميرسد وضعيت اينترنت كشور به پايداري گذشته نيست و به اذعان بسياري از كاربران در موارد مختلف شاهد كندي سرعت و يا قطع برخي سايتها بودهايم.
حتي اين موضوع تا جايي پيش رفته كه امروز برخي رسانهها به انتقاد از اين موضوع پرداخته و آوردند كه در زمان سخنراني رييس جمهوري در مراسم آغاز به كار مجلس نهم سرعت اينترنت كشور به دلايل نامعلوم حداقل ممكن رسيد.
در اين ميان عده اي از كارشناسان و متخصصان فضاي سايبري كشور هم از قطع روتر روسيه سخن ميگويند و دليل كندي سرعت روز گذشته را در اين موضوع مي دانند عده اي هم مسئله را كاملا عادي تلقي كرده و مي گويند معمولا همه روزه ساعتهاي 10 تا 11 يكي از شلوغترين ساعات اينترنت است و اين موضوع را اينگونه توجيه ميكنند كه همه روزه بين ساعت 10 تا 11 صبح به دليل بالا بودن ترافيك شبكه اينترنت كشور كاربران در نقاط مختلف شاهد نوعي كندي در سرعت هستند.
منبع : تابناک
پس مشکل کلی هست
وقتی دست پارس آنلاین بود قیمت مجزا داشت واسه خودش ولی از موقعی که افتاد دست اندیشه قیمتهاش شد همون سرویس های این ...نقل قول:
یه زمانی من با 128 محدودسرعت دانلودم 214 بود فکر کنم تا فروردین 89 اینطوری بود بعد یواش یواش کم شد تا رسید به 120
اندیشه علاوه بر پینگ افتضاح بعد از ظهرها و شب ها مشکل اصلی اش رفتار غیر حرفه ای به اصطلاح کارشناساشه
من اندیشه رو جمع کردم رفتم پارس وی ولی هنوز وصل نشدم رانژه شده خطم ولی هنوز یوز ر و پس ندادن
نتایج تست پارس وی متعاقبا اعلام خواهد شد:5:
(مرکز 4 مخابرات)
اول که اون پارس وی بود نه پارس آنلاین دوم اینکه شما قیمت رو ملاک کردی بر دزد بودن اندیشه در صورتی که شما میتونید قیمت سرویس مخابرات سایر استانها رو + نوع سرویسشون + نسبت اشتراک + کیفیت سرویسشون رو مد نظر قرار بدید و بعد قضاوت کنید و افترا بزنید.نقل قول:
سوم اینکه اصلا اون قیمتها واقعی نبود تا اینکه بخواد در موردش بحث بشه و ملاک قرار بگیره.
یه زمانی خیلی چیزا خیلی بهتر بود دوست من. در مورد کارشناسا باهات موافقم.نقل قول:
با نظرت موافقم البته در دزد بودن اندیشه شکی نیستا.ولی مخابرات شهرهای دیگه خیلی بهتر از رشته.فعلا بهترین شاتله.نقل قول:
دوستان شاتلی
شاتل مودم اندیشه رو ساپورت میکنه ؟
هر مودمی رو ساپورت میکنهنقل قول:
شاتل 128 3 گیگ خط 5 . امروز :
پینگ همچنان بالاست اما منظم:
مدیران عزیز امکانش هست نظر سنجی این تاپیک رو حذف و آمارگیری جدید بشه؟
وضعیت امروز خوبه تقریبا
من شک دارم یه شرکت خدماتی از روی عمد خدمات بد ارائه بدهنقل قول:
استدلال شما بر "دزد" بودنشون چیه ؟ چیو و چطوری میدزدن ؟
مطمئن نیستم اما یبار امتحان کردم اضافه نشد به ماه بعدنقل قول:
30 روز از تاریخ تمدید حساب شد این برای قبلا بود الانش رو نمیدونم
مثلا چندین بار پیش اومد ترافیک ساعات رایگانم از حجمم کم شد.چند بارش رو فهمیدم پیگیری کردم ولی از کجا معلوم همه دفعات رو فهمیده باشم.یا مثلا اولش تخفیف بابت معرفی یوزر میدادن بعد که خرشون از پل گذشت تخفیف رو یهو برداشتن و منم فکر میکردم دوباره بر میگردونن (بنا به حرف کارمندای دروغگوش) بازم یوزر بردم و حتی شماره کاربریم هم میگرفتن که تخفیف برام حساب بشه ولی ........نقل قول:
خدمات اندیشه هر چقدر هم مزخرف باشه بالاخره پولشو داره از ما میگیره که!نقل قول:
ولی از اونور وقتی خدمات پایین تر ارائه بده ترافیک کمتر خریداری میکنه و خودش پول کمتر میده! یعنی به عمد کیفیت(!) پایین میاد!
گرفتی آبره؟!
دزد که میگن اینه... اندیشه:2:
میدونی چقدر حجم از من دزدیدن!؟؟ اونم تو شرایطی که به درخواست خودم سرویسمو رو آی پی من بسته بودن!
گرفتی چی میگم؟!
دزد که میگیم واسه همینه...
این که شما میگی اتفاقی هست , شما باور میکنی یکی اونجا نشسته و عمدا حجم یوزرها رو کم میکنه ؟نقل قول:
واسه من هم اتفاق افتاد , من هم تماس گرفتم با عذرخواهی برگردوندند و دلیلش رو هم گفتن و من هم قانع شدم که اتفاقی بوده و عمدی تو کار نیست.
در مورد تخفیف معرفی بله میگم حق با شماست باید باشه چون مشتری مداری یعنی همین چیزا یعنی به مشتریت بها بدی ولی اگه کسی نخواد بونوس بده که نمیشه دزد ؟ بهش میگیم آقای اندیشه تو مشتری مدار نیستی!
بحث من رو انتخاب کلمه ست , در اینکه اندیشه مشکل زیاد داره شکی نیست.
سلامنقل قول:
اول اینکه سرویس رو روی آی پی نمیبندن , یا آی پی استاتیک بهت میدن یا اینکه اکانتت رو روی مک آدرست میبندن.
در مورد حجم اون بالا عرض کردم.
در مورد اول که گفتی داستان زیاده , اگه چند سال پیش بود که فقط اندیشه بود میگفتم آره حق با تو هست ولی تو بازار رقابتی الان همچین چیزی محاله که یه شرکت عمدا سرویس بد بده که مشتریاش رو از دست بده.
یه مثال برات میزنم , اندیشه حدود 900 مگابیت پهنای باند اینترنت داره (منبع: رسومه شرکت که امسال تو سررسیدشون بود) حالا گوش کن نکته جالبش اینه: پورت اینترنت مخابرات گیلان از شرکت زیرساخت کلا 1000 مگابیت هست! آپگرید هم نمیکنن حالا یا بودجه ندارن یا دلشون نمیخواد... یعنی فعلا اندیشه اگه بخواد هم نمیتونه پهنای باند بیشتری بگیره!
منظورم اینه که بیرون گود نشینیم بگیم لنگش کن.
پ.ن: همین دیشب شاتل پینگش رو 700 بود ولی اندیشه 250 , یعنی الان شاتل دزده ؟!
:5: 2 گیگ ترافیک هدیه گرفتم امروز :31:
این پیغام برام اومد:
کدوم رقابت؟؟؟؟!!! یه شاتل هست یه اندیشه! بقیم که تو آمار به حساب نمیان! با اینکه میگی اینجا رقابت هست شدیدا مخالفم! اگه رقابت بود هزینه ها خیلی باید کمتر از این میشد نه اینکه اندیشه ببینه فروش شاتل با وجود ترافیک گرون ترش همچنان خوبه اونم بیاد ترافیکش و گرون کنه یا اینکه شاتل حتی 1 تومن قیمت هیچ سرویسیشو از وقتی شروع به کار کرده کاهش نداده!!! این رقابت نیست همکاری 2 شرکت سرمایه داره برا سود بیشتر!!! این نظر منه!!!نقل قول:
tracet نشون می ده که مشکل از کجاست کهنقل قول:
فکر نمی کنم مشکل داخلی باشه
چه رقابتینقل قول:
مشخصه وقتی شرکتی پهنای باند داره ولی کاربر نداره پینگ و سرعتش خوبه
الان شاتل نصف اندیشه هم کاربر نداره
حداقل تو شهرستانها که اینطوریه
همین می تونه یکی از بهترین دلایل باشه برای مناسب بودن پینگ شاتل
اونم اگه مطمئنا مشتری هاش به حدود 8 - 10 هزار تا برسه همین اوضاع و احوال رو خواهد داشت
تا وقتی اوضاع پهنای باند و routing دیتای گیلان این وضعی باشه شما انتظار بیشتر از اینترنت نداشته باش