آيا وقتي زوم ميكنيم كيفيت عكس كمتر ميشه؟
دوربيني كه بشه تو ورزشگاه زوم كرد به طوري كه اونور ميدان رو خوب نشون بده حدودا زومش چقدر بايس باشه؟
آيا وقتي زوم ميكنيم كيفيت عكس كمتر ميشه؟
دوربيني كه بشه تو ورزشگاه زوم كرد به طوري كه اونور ميدان رو خوب نشون بده حدودا زومش چقدر بايس باشه؟
دوستان يه دوربين سوپر زوم واسم معرفي كنيد كه كيفيتش خوب باشه وزن مهم نيست كيفيت ساختش و ال سي ديش هم خوب باشه؟
از بین این دو مدل کدوم از نظر عکاسی و فیلمبرداری بهترند و حدود قیمتشون چقدره؟
Sony Cyber-Shot DSC-WX150 وFujifilm FinePix F600EXR
به نظر من SONY HX 100 از همه بهتره ( حداقل کیفیت عکس هاش بهتره )نقل قول:
سلام دوستان بهترین پیشنهاد تا 700 هزار تومان چه گزینه ای است. اگه سریع کمکم منید ممنون میشم.
در ایزوهای بالا Canon sx40 تصاویری با نویز به مراتب کمتر از سونی hx100 میگیره( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
البته این دستمون صفحه نمایش خوب هم میخواستن که از نقاط ضعف کنون محسوب میشه و lcd سونی hx100 خیلی با کیفیتتره.
قیمت دست دوم تمیز مدلهای sx210 و sx220 چنده؟ و من چند بگیرم خوبه؟
بین دو دوربین Canon 600D و Nikon D5100 کدوم یکی بهتره؟
بیشتر عکاسی مد نظرمه :46:
رفیق شما هنوز دوربین نگرفتی؟نقل قول:
هی داری سرمایه رو اضافه می کنی ها:27:
5D ویرایش سوم از جفتشون بهتره:19:
نقل قول:
کلا 600D :46:
این 5 دی خدا تومنه !!!نقل قول:
امان از وسواس :27:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
چه جوریاس ک بیشتریا میگن 5100 نیکون رو بخر؟نقل قول:
از فروشنده پرسیدم ، میگفت رنگش زنده تره
ولی توی کلیپی که یو تیوب گذاشته بود ، 600 دی واقعاً سرتر بود
دوربينهاي نيكون به دليل ديناميك رنج بالا معمولا تصاوير رنگ پريده با كنتراست پايين دارن كه البته در اديت ميشه درستشون كرد. D5100 دوربين كاملي در رده خودش نيست (البته سنسور خيلي خوبي داره)شما اگه نيكون ميخواي بخري ميتوني D7000 بخرينقل قول:
600D تاييد ميشه :)
اگر فیلمبرداری هم مد نظر شماست، 600دی سرتره.نقل قول:
در عکاسی هم رنگهای کنون درخشانتره، بدنه کنون هم کمی سنگینتره که توی لنزهای بزرگتر، در دست گرفتن دوربین راحتتر از نیکونه.
من باشم 600دی میگیرم.
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت همه دوستان
به نظرتون گزینه مناسب دوربین تو قیمت 300-400 هزار تومن چی می تونه باشه؟
یکی از بستگان می خواد از چیزهایی که زیر میکروسکوپ می بینه عکس بگیره
ترجیحا بشه فیلم برداری هم کرد
با تشکر:11:
کسی برای سوال من جواب نداره؟نقل قول:
سلام
لطفا دوربيني معرفي نماييد كه مشخصات زير رو داشته باشه
1- كيفيت عكس در درجه اول واسم مهمه استفاده هم طبيعت هم خانواده
2- كيفيت فيلم برداري فول اچ دي باشه و موتور زومش حداقل صدارو هنگام فيلمبرداري داشته باشه
3- زوم خوبي داشته باشه و كيفيت عكس هنگام زوم افت نكنه
4- صفحه نمايشش كيفيت خوبي داشته باشه
5- كيفيت ساخت خوبي داشته باشه
منتظر پاسخ اساتيد محترم هستم.
نقل قول:
به نظر من sony HX100 برای شما عالیه !
فقط صبر داشته باشید که قیمت ها به شدت داره میاد پایین :13:
دوستان عزیز یک سایتی در مورد لنزهای کنون معرفی کنید تا اطلاعاتم یالا بره !
یک لنز با زوم خوب معرفی کنید !
راستی لنزهای فابیریک ( ۵۵-۱۸ ) چطوره ؟؟
با تشکر
چقدر بایس صبر کنم از کجا میکین قیمتها میاد پایین
دلار 200 تومن ارزون شده و قیمتها بهتر شده ! مثلا قیمت CANON SX40 از 870 به 770 رسیده :13:نقل قول:
سلام
دوستان نظرشون راجع به پاناسونیک DMC-FT3 چیه ؟
:41::41::41::41:نقل قول:
به نظرتون بهترین زمان واسه خرید کی میتونه باشه قیمتها بازم پایین میاد؟
راستی sx 40 hs رو چطوره اگه از صفحه نمایش خوب بگذریم واسه خرید توصیه میکنین؟
با سلام . سه پایه خوب برای دوربین دوچشمی میخوام . وزن دوربین 2.5 کیلوگرم هست . سه پایه ایی میخوام که بدون لرزش باشه . برای رصد ستارگان باید سه پایه هیچ لرزشی نداشته باشه. حدود قیمت 150 تومن میشه سه پایه خوب پیدا کرد ؟ لطفا چند مدل رو پیشنهاد کنید که ارتفاع خوبی هم داشته باشند. ممنونم .
قراره ماه 3 و 4 دلار ارزون بشه ، یعنی قیمتا بیاد پایین . مطمئن نیستم .نقل قول:
من خودم صبر نکردم ، و یک ماه پیش دوربین 770.000 تومنی رو گرفتم 883.000 تومن .
چون خیلی صبر کرده بودم دیگه نتونستم صبر کنم . :31:
آره . قیمتا اومده پایین .
گرون نخرید :46:
با سلام
من بالاخره بعد از کلی بررسی و تحقیق دوربین جی ۱۲ کنن رو انتخاب کردم که قیمت دوربین ۸۰۰ تومن و با یه رم ۱۶ گیگ و یه کیفو یه محافظ ال سی دی واسم ۹۲۰ تومن تموم شد.
فقط فروشنده یه سوالی رو واسم به وجود اورد و اونم اینهکه رو این دوربین یه لنز مبدل تله هم سوار میشه. حالا میخوام بدونم دقیقا این یعنی چی و این لنز چه کارایی و کاربردی داره و اگه کاربردی هست از کجا میتونم تهیش کنم
دوستان اگه راهنماییم کنن واقعا ممنون میشم
با تشکر
آیا رو دوربین جی12 کنن لنز سوار میشه? دوستان اگه راهنماییم کنن ممنون میشم
نقل قول:
خیر نمیشه :13:
نقل قول:
یکی جواب بده:13:
با سلام دوست عزیز و مطالب جالبتون
چون اینجانب رشته ام عکاسی نیست بلکه نقاشیه واقعا هم نمیخوام بیشتر از 500 تومن خرج دوربین کنم چون به هدف نقاشی و عکس گرفتن از سوژه های نقاشی میخوام دوربین بخرم و این مشخصات رو داشته باشه فیلمبرداری هم بکنه چه دوربینی دیجیتال در حال حاضر میتواند این خصوصیات را براورده کند؟
زمینه یا بک گراوند خارج از فوکوس شود یا اندکی blurry شود
بر روی موضوع و جزئیات ان فوکوس شود مثلا یک زنبور روی شاخه گل را به خوبی نشان دهد با بزرگنمایی خوب
سوژه در حال حرکت را بگیرد یا مثلا پرتره یک بچه در باد شدید- نخندید ولی منظورم اینه که حرکت مواج لباس و موها به خوبی نشان داده شود بدون محو شدن راستش حرفه ای نیستم نمیدونم فنی ش چی میشه!
حالت های ابری و مه زیاد را از دست ندهم
اگه میشه راهنماییتون را به من پیغام خصوصی بدید
سلام دوستان
این تصویره لنز دوربینمه :
چون اهمیت نداشت کیفیت عکس رو کم کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony HRD-XR160E : این دوربین قابلیت سوار شدن فیلتر و لنز تبدیل رو داره . مطمئنم .
حالا می خواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه که باید به فروشنده کدوم عدد رو نشون بدم تا فیلتر یا لنزشو بم بده ؟
( یعنی اینکه عدد دهنه لنز کدومه ؟ )
و یه چیز دیگه ؛ من چون توی شهرستانم به همچین فروشگاه هایی دسترسی ندارم . (یعنی تو شهرمون نیست)
شهر های اطرافمون هم زیاد تعریفی نیستند .
می خواستم اگه میشه کسی که توی شهرشون این امکانات هست لطف بزرگی در حق بنده انجام بده . خیلی نیاز دارم .
منم یه نفر مثل خودتونم که به کمک نیاز دارم . لطفاً منو راهنمایی کنید .
تشکر و قدرانی فراوان .
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
دوستان یه دوربین با قیمت 300-400 تومن معرفی کنید.
اگر فقط برای مصرف خانگی می خوای سونی و کانن انتخاب های خوبیه البته باید بگی چه پارامترهایی تو دوربین برات مهمه؟نقل قول:
بله برای مصرف خانگی می خوام؛ واقعیتش از المان هایی که تو کیفیت عکس موثر هستن سردر نمیارم.نقل قول:
لطفا مدل دقیق همراه با قیمت رو بفرمائید
از بین این دو مدل کدوم از نظر عکاسی و فیلمبرداری بهترند و حدود قیمتشون چقدره؟
Sony Cyber-Shot DSC-WX150 وFujifilm FinePix F600EXR
ممنون از پاسخوتون میخواستم ببینم کسایی که با هر دو مدل کار کردن هم در واقعیت همینطوره؟نقل قول:
من با دوربین های فوجی کار نکردم کیفیت عکسش چطوره؟
رفیق لطفاً با فونت کوچک پست بزار... همه میبینندنقل قول:
سلاه به همه دوستان عزیز....
برای خرید دوربین نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم خودم مدلی که مد نظرم بود مدل canon 220x بود که فکر کنم حول وحوش 400 قیمتش باشه؟؟؟؟
به نظر شما تو رنج قیمت دوربین بالا دوربین بهتری هم هستش یا بهترین انتخاب تو رنج قیمت ذکر شده چیست؟
در ضمن استفاده من از دوربین خانوادگی ووو کم و بیش عکاسی از ابنیه سنتی و معماری میباشد....
منتظر نظرات شما دوستان هستم
با تشکر...