2-0 استقلال ميبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-0 استقلال ميبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت بازی با پیام هست؟نقل قول:
شنبه 09 / 09 / 87
تاکتیک سایپا را می دانیم
دیروز(پنجشنبه) تمرین خوبی را پشت سرگذاشتیم.خیلی وقت بود که اینطور تمرین نکرده بودیم.هم از لحاظ کیفیت هم مرور برنامه ها.خوشبختانه توانستیم روی نقاط ظعف حریف کار کنیم،ما از تاکتیک حریف با خبریم.فکر می کنم بازی با سایپا از بهترین بازیهای فصل شود.شناختی که از حریف دارم این اطمینان را می دهد.صبح روزنامه خبر ورزشی را خواندم.مطلبی نوشته بودند در باب لزوم استفاده از بازیکنی جوان برای جام حذفی واینکه ما در این مسابقات با ترکیب اصلی ظاهر نشویم.ضمن احترام به دیدگاه دوستان دوباره به این نکته تاکید می کنم که ما امسال در هر سه جام مدعی هستیم وبا جدیت در میدان ظاهرمی شویم.درکنار این مساله مطمئن باشید چند بازیکن جوان و خوش آتیه را هم در همین فصل رو میکنیم.تا برای آینده استقلال بمانند.خوشبختانه باشگاه شرایط مطلوبی دارد ،کارها و وظایف تقسیم شده اند واین مساله باعث می شود تداخلی در امور پیش نیاید. ما برنامه ریزی فنی برای بازیهای آسیایی را هم شروع کرده ایم وقصد داریم از آغاز راه با شناخت کامل به این مسابقات وارد شویم.بازی فردا (شنبه) ازمهمترین بازی های ماست،ازهواداران می خواهم حتما به ورزشگاه بیایند.با حضورشان راحت تر به هدفمان خواهیم رسید.نکته دیگری هم باید بگویم واینکه کارمن در حوزه فنی است وقصد دخالت در کار مدیریت باشگاه را ندارم.آقای واعظی آشتیانی مدیر عامل استقلال است وبنده سرمربی.به همان دلایلی که ایشان در مسائل فنی دخالت نمی کند بنده هم در کار ایشان دخالتی ندارم.درباره کمیته فنی باشگاه در گذشته صحبت کرده با آقای واعظی نیز گفتگویی داشته ام.همانطور که ایشان گفته اند عجله ایی در تشکیل کمیته فنی ندارند.تا جائی هم که بنده می دانم جلسات اخیر ایشان ربطی به کمیته فنی نداشته است.
استقلال3- 1 پیام(اسمس)
اس اس 5-0 پیام
الان که ساعت بازی را دیدم می بینم که نمی تونم بازی را ببینم:44::37:
حالم گرفته شد لعنت به اون مدیری که بازی را وسط هفته میندازه.
بازی بعدی استقلال تهران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 30 دقیقه قبل از بازی وقت دارید پیشبینی کنید
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
استقلال 2 پيام 1
عجب پیش بینیی کرد امیرخان :27:نقل قول:
فکر می کنم بازی با سایپا از بهترین بازیهای فصل شود.
شانسته دیگه علیرضا..نقل قول:
الان که ساعت بازی را دیدم می بینم که نمی تونم بازی را ببینم
حالم گرفته شد لعنت به اون مدیری که بازی را وسط هفته میندازه.
ولی یه بار یه چیزی بهت گفتم، یادته ؟ مطمئن باش بازی رو پر گل میبریم :31:
همه ی بازی های هفته ی هفدهم :
باشگاه استقلال ادعاي "شيرازي" را رد كرد
توافقي براي حضور در تورنمنت تهران حاصل نشده است
روابط عمومي باشگاه استقلال توافق با هيات فوتبال استان تهران براي حضور در تورنمنت چهارجانبه را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پي اعلام سرپرست هيات فوتبال استان تهران مبني بر موافقت مديران باشگاههاي استقلال، پرسپوليس و راهآهن براي حضور در تورنمنت چهارجانبه تهران روابط عمومي باشگاه استقلال اعلام كرد اخذ موافقت براي حضور در مسابقات مختلف منوط به درخواست كتبي و تاييد مديرعامل است. بنابراين در چارچوب باشگاه استقلال تفاهم شفاهي پذيرفتني نيست و چيزي به نام تاييد شفاهي وجود ندارد و تاكنون اقدامي از سوي باشگاه استقلال براي حضور در اين تورنمنت انجام نگرفته است.
كميته بين الملل باشگاه درباره «فابيو بالا» تصميم مي گيرد
موضوع جذب فابيو بالا ، اين روزها سوژه نخست تيم فوتبال استقلال است. در حالي كه مهاجم اول تيم فوتبال استقلال اين روزها خوب گل مي زند ، مسئولان باشگاه به دنبال جذب مكمل آرش برهاني هستند. در همين خصوص واعظ آشتياني گفت:در صورت تاييد كميته روابط بينالملل استقلال در خصوص جذب فابيو بالا اقدام ميكنيم.مديرعامل باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) با اشاره به شرايط جذب بازيكن برزيلي براي اين تيم گفت : سرمربي تيم نظر نهايي خود را درباره فابيو بالا به استقلال اعلام كرده و درصدديم تا بعد از طي مراحل تكميلي مربوط به ويژگي ها و توانايي هاي فني اين بازيكن ، نسبت به قرارداد با وي اقدام كنيم. وي ادامه داد:درباره شرايط بازي اين بازيكن ، تمامي امور مربوط به پيگيري اين موضوع به كميته روابط بين الملل باشگاه ارجاع داده شده است تا تمامي مسايل اين بازيكن اعم از موارد فني و سلامت به طور كامل مورد بررسي قرار گيرد . در صورت تاييد نهايي كميته بين الملل، استقلال در خصوص جذب اين بازيكن اقدام خواهد كرد.آشتياني در خصوص برنامههاي اين باشگاه براي ليگ قهرمانان آسيا خاطرنشان كرد: هم اكنون در حال برنامه ريزي براي اين بازي ها هستيم. همچنين قرار است تا جلساتي تخصصي در همين رابطه را طي هفته جاري برگزار كنيم تا با آمادگي كامل در مسابقات شركت كنيم.
قلعه نويي:اعتراض به داوري از خصلتهاي من است
اميرقلعه نويي در حالي که از نتيجه کسب شده در بازي امروز مقابل سايپا و پيروزي 2-0 تيمش خوشحال بود،گفت:خدا را شکر که به سه امتياز اين ديدار دست پيدا کرديم. نيمه نخست اين بازي در اندازه هاي ليگ يک بود،اما در نيمه دوم به بازي سرعت داديم و توانستيم با پيدا کردن فضاهاي لازم و همچنين استفاده از فرهد مجيدي گلزني کنيم.
وي افزود:يکي از مشکلات استقلال اين است که وقتي از حريف پيش مي افتيم،بازيکنان اشباع مي شوند و اين مساله کمي برايمان مشکل ساز است.
سرمربي استقلال همچنين درخصوص اعتراض هاي مکررش به داوري با خنده گفت:اعتراض به داوري از خصلت هاي من است.
او درباره حرکت سياوش اکبرپور در پايان بازي اظهار داشت:بايد 24 ساعت بگذرد و من آرام شوم.پس از آن با او صحبت خواهم کرد تا ببينم مساله چه بوده است.
قلعه نويي درخصوص از دست رفتن عنوان قهرماني نيم فصل گفت:به تيم قهرمان نيم فصل جامي تعلق نمي گيرد و هدف ما قهرماني در پايان رقابت ها مي باشد.
او درخصوص سايپا عنوان داشت:سايپا تيم پرمهره اي است.تيمي که شريفي نسب،انصاري فر و رزاقي راد را روي نيمکت ذخيره هاي دارد،مشخص است که نفرات شاخصي را در اختيار دارد.فکر مي کنم آنها به لحاظ بدني کم آوردند.
وقتي به سرمربي آبي پوشان اين نکته گفته شد که استقلال در نيم فصل دوم 9 بازي خارج از خانه دارد،او اظهار داشت:براي تيمي که بخواهد قهرمان شود،اين مسائل اهميتي ندارد.
قلعه نويي درخصوص"فابيو بالا" نيز گفت:بنده نظر فني خود را به مديرعامل داده ام و منتظر تاييد اين بازيکن از نظر پزشکي هستم.
او در پايان عنوان داشت:جام جهاني از اهميت بالايي برخوردار است.بايد قداست علي دايي را حفظ کنيم و همه در خدمت به تيم ملي کشورمان آماده باشيم.
منتخب پرسپوليس و استقلال به ديدار تيم ملي ميرود
روز گذشته در محل سازمان تربيت بدني جلسه اي بين علي آبادي، ساور، داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسوليس، علي اميري معاون باشگاه استقلال و مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال تشكيل شد تا در خصوص پيشنهاد سازمان تصميم گيري شود.
علي آبادي به اين دو تيم و تيم ملي پيشنهاد داد به مناسبت عيد سعيد غدير خم و عيد ولايت بازي دوستانه اي بين منتخب تيم هاي پرسپوليس و استقلال با تيم ملي برگزار شود كه اين پيشنهاد با موافقت فدراسيون فوتبال و دو باشگاه مواجه شد.
با توجه به اين پيشنهاد، دو تيم سرخابي در قالب يك تيم و با پيراهن هاي به رنگ قرمز و آبي و با مربيگري مشترك امير قلعه نويي و افشين پيرواني، روز 27 آذر مصادف با عيد غدير مقابل تيم ملي ايران قرار مي گيرند.
قرار است عوايد اين مسابقه به ايتام پرداخت شود.
ملي پوشان دو تيم پرسپوليس و استقلال نيز در تيم منتخب به كار گرفته خواهند شد.
روز گذشته برگزاري اين مسابقه كه براي اولين بار برگزار مي شود، تصويب شد.
برهانى: سایپا حرفى براى گفتن نداشت
آرش برهانى مهاجم تیم استقلال تهران با گلزنى مقابل سایپا یک بار دیگر توانایى خود را اثبات کرد و براى رسیدن به مقام آقاى گلى کاندید شد، برهانى در مقابل سایپا بازى خوبى از خود به نمایش گذاشت و در یک صحنه هم نزدیک بود روى یک حرکت نمایشى ، زننده یک گل زیبا باشد که با خوش شانسى سایپایى ها به بدن میرزاپور برخورد کرد. با آرش برهانى پس از پیروزى تیمش همصحبت شدیم که مى خوانید.
• از نتیجه راضى هستى؟
- بله، نتیجه خوبى کسب کردیم این ۳ امتیاز حق ما بود و باید با گل هاى بیشترى به پیروزى مى رسیدیم.
• در نیمه اول استقلال زیاد برنامه مناسبى نداشت ، نظر شما چیست؟
- ما برنامه داشتیم اما همیشه تیم هایى که در مقابل استقلال به بازى بسته روى مى آورند بازى استقلال هم خراب مى شود در نیمه دوم سایپایى ها از لاک دفاعى درآمدند و این فرصت مناسبى شد براى استقلالى ها که راه نفوذ به دروازه سایپا را پیدا کنند.
• در مورد گلزنى خودت بگو؟
- خوشحالم که باز هم توانستم زحمات سایر بازیکنان را به نتیجه برسانم، این گل ماحصل تلاش بقیه بود و از اینکه در پیروزى استقلال سهم داشتم بسیار خوشحالم، من مى توانستم ۲ گل دیگر هم بزنم اما متأسفانه بدشانس بودم و امیدوارم در بازى هاى بعدى بیشتر از فرصت ها سود ببرم.
• در مورد تیم ملى حرفى ندارى؟
- امیدوارم خیلى زود به لیاقت پوشیدن پیراهن تیم ملى برسم من تلاشم را مى کنم و دعا مى کنم مزد تلاش هایم را بگیرم.
• سایپا را چطور ارزیابى مى کنى؟
- سایپا حریف خیلى خوبى بود آنها در نیمه اول با بازى تدافعى و ضدحملاتى که انجام دادند توانستند دروزاه شان را بسته نگه دارند اما در نیمه دوم مغلوب حملات استقلال شدند و فکر مى کنم آنها اگر بد بازى مى کردند بیش از ۴ گل مى خوردند. آنها حرف خاصى براى گفتن نداشتند و تلاش کردند که بازنده نباشند.
• در مورد حرکت شریفى نسب؟
- حرف خاصى ندارم شاید حواسش نبوده، هرچه هست خودش مى داند و خداى خودش.
در گفت و گو با فارس
اميرآبادي: سايپا در نيمه اول بسته بازي كرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: به دليل اينكه سايپا در نيمه اول بازي بستهاي را به نمايش گذاشت، خوب نبوديم.
مهدي اميرآبادي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره ديدار روز گذشته مقابل سايپا اظهار داشت: به غير از نيمه اول، بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و همين كه توانستيم سه امتياز را كسب كنيم، ارزش دارد.
وي ادامه داد: در نيمه دوم با توجه به راهكارهايي كه مربيان ارائه كردند، توانستيم از بازي بسته سايپا خود را خلاص كنيم و به نتيجه دلخواه خود برسيم. دنبال قهرماني هستيم و به هدفمان هم مي رسيم.
اميرآبادي با بيان اينكه اين پيروزي 15 امتياز ارزش داشت، گفت: با توجه به اينكه تيم هاي بالاي جدول نتوانستند امتياز بگيرند، اين برد براي ما خيلي خوب و با ارزش بود. شايد تيم ما مثل هميشه نبود؛ اما هميشه قرار نيست يك تيم هيجان آور بازي كند و ببرد.
اين بازيكن با بي حاشيه خواندن خود در ارتباط با اينكه هيچگاه در مورد نيمكت نشيني حرف نزده است، خاطر نشان ساخت: چندين سال است در ليگ برتر بازي مي كنم و به اندازه كافي شناخته شده هستم كه نخواهم حرفي بزنم. براي بازي احتياجي به اين ندارم كه در روزنامه ها حرف هايم را بزنم.
خیلی جالب میشه..نقل قول:
منتخب پرسپوليس و استقلال به ديدار تيم ملي ميرود
من اگه تهران بودم حتماً واسه این بازی میرفتم..
از این بازیا باید بیشتر بذارن تا هوادارهای این دو تیم به هم نزدیکتر بشن..
خیلی در حق این دو تیم ظلم شده و جایگاهشون رو ازشون گرفتن. من که خیلی از این بازی استقبال میکنم..
طرح پیراهنشون هم جالب میشه..نقل قول:
دو تيم سرخابي در قالب يك تيم و با پيراهن هاي به رنگ قرمز و آبي و با مربيگري مشترك امير قلعه نويي و افشين پيرواني، روز 27 آذر مصادف با عيد غدير مقابل تيم ملي ايران قرار مي گيرند.
موندم قلعه نویی و پیروانی میتونن با هم بسازن ؟ :31:
نقل قول:
یادمه چی گفتی.
نمی دونم شاید هم راست بگی این هفته هم بازی با داماش را ندیدم استقلال کولاک کرد.
بازی با پاس را هم فقط تونستم اخرهاش را با انداختن خودم توی یک بمبگاه ببینم که اون را هم استقلال ترکوند!
خدایش اگر استقلال این هفته بالای 6 تا گل زد دیگه بازیهاش را نمی بینم
من از رادیو هم چیز زیادی سرم نمیشه یه مدت پیش هرکاری کردم نتونستم این رادیو ورزش را بیارم!
کسی فرکانس رادیو ورزش را میدونه؟
==========
شريفي نسب: بازيكن استقلال تمارض كرد
هافبك تيم سايپاي كرج گفت: درصحنهاي كه همه تصور ميكردند بازيكن استقلال دچار مصدوميت شده قاطعانه ميگويم تمارض صورت گرفته است. اميد شريفي نسب با اشاره به اينكه به اصل بازي جوانمردانه اعتقاد دارد، افزود: فدراسيون فوتبال كميته انظباطي دارد و چنانچه من دچار اشتباه و يا قصوري شده باشم بطور حتم در اين ارتباط مناسبترين تصميم را اتخاذ خواهد كرد.
وي افزود: ديدار امروز در نيمه اول به لحاظ فني كيفيت خوبي نداشت و آن طور كه بايد دو تيم فوتبال خوبي را ارايه نكردند .
شريفي نسب تاكيد كرد: با اين باخت چيزي تغيير نكرد، تا پايان فصل زمان زيادي باقي است، از اينرو تمام سعي وتلاش خود رابراي بهتر شدن انجام خواهيم داد.
یه مطلب دیگه راجع یه این بازی..
اگه منتخب استقلال و پرسپولیس با تیم ملی بازی کنن که تیم ملی ... میشه :31:
علیرضا، ممنون بابت خبرهایی که میذاری..
جدول گلزنان
ببينيم اين هفته چکار ميکنه ؟نقل قول:
نمی دونم شاید هم راست بگی این هفته هم بازی با داماش را ندیدم استقلال کولاک کرد.
بازی با پاس را هم فقط تونستم اخرهاش را با انداختن خودم توی یک بمبگاه ببینم که اون را هم استقلال ترکوند!
من از رادیو هم چیز زیادی سرم نمیشه یه مدت پیش هرکاری کردم نتونستم این رادیو ورزش را بیارم!
کسی فرکانس رادیو ورزش را میدونه؟
گرفتن راديو ورزش هم کاري نداره که !
فرکانسش 102.5 MHzروي موج FM
از این کارا نکنیا..نقل قول:
حرفت رو پس بگیر علیرضا، چون قراره یه 8 تا دیگه بزنه :31:
فرکانس رادیو ورزش :
رادیو ورزش باند fm فرکانس 2/97
چکش کن، مطمئن نیسم. تو اینترنت سرچ کردم !
فرکانس رادیو ورزش
اینو دیگه از خود سایتش برداشتم :
موج FM تهران --> 102.5،
آبادان--> 93.8، خوزستان --> 107.4، بوشهر --> 106.6، گيلان --> 107.7 ، يزد --> 103.1 ، مازندران --> 92.1، كرمانشاه --> 103.3، كيش --> 107.1 ايلام --> 102.1، آذربايجان شرقي--> 99.4، آذربايجان غربي --> 99.1، مهاباد --> 93.4، اردبيل --> 94، كرمان--> 99.8، مگاهرتز
منبع :
کد:http://radiovarzesh.varzeshblog.ir/author/?1853
اینم خودم اضافه کنم :نقل قول:
بندرعباس --> 105.6
:31:
یه پیشنهاد. هر کس بگه تو شهرش رادیو ورزش رو چه فرکانسه تا یه مرجع کامل از رادیو ورزش درست کنیم و اونو تو یه پست بذاریم که با یه سرچ تو تاپیک پیدا بشه و دیگه هر کس که بخواد بتونه راحت رادیو ورزش رو پیدا کنه..
چهارشنبه 87/9/13
استقلال تهران - پیام خراسان، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادی
آخرین بازی :
سایپا 0 - 2 استقلال
پیام 0 - 1 مقاومت
تا الآن 4 نفر بازی [استقلال تهران - پیام مشهد] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 13236 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 13187 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3223153&postcount=13236
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3221030&postcount=13187
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 3 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 5 پیام مشهد 2
با سلام خدمت دوستان.
یه مشکلی برام پیش اومده که نمیتونم بیام.
بایه قبل رو هم که نتونستم پیشبینی کنم.
خوشهالم که بردیم و به همه تبریک میگم.
یه گزارشگر مزخرف که اومده بود گذارش میکرد که حالمو زد بهم.
استقلال 3 پیام 0
پسر تبریک میگم... :26:
تا اتمام نیمه اول همه چی بد بود:23: حال من بد:37: بازی بد:9: علیفر قوز بالا قوز:24:! ولی نیمه دوم همه چی خوب شد به جز علیفر:34: که مهم نیست (× ××× ××× ×××× ) +18! :blush:
استقلال 2
پیام 0
استقلال 2 - 1 پیام
جلسه كميته انضباطي قلعه نويي لغو شد
خبرگزاري فارس: جلسه امروز سرمربي تيم فوتبال استقلال با نظر رئيس كميته انضباطي به فردا موكول شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه قرار بود امروز جلسه كميته انضباطي امير قلعه نويي و اميد طيري به دليل جريانات بازي اين تيم مقابل فولاد برگزار شود لغو شد.
اين لغو جلسه با هماهنگي مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي و مربيان استقلال صورت گرفته است.
اين جلسه فردا برگزار مي شود
افشاي پشت پرده قرارداد استقلال با آل اسپور
وقتي قرارداد 280 به 550 هزار دلاري تبديل ميشود
خبرگزاري فارس: با مديريت مديرعامل باشگاه استقلال، قرارداد اين تيم با توليدي پيراهن آلاسپور با رقمي متفاوتتر از گذشته به امضا رسيد
به گزارش خبرگزاري فارس، در دوران مديريت علي فتحا...زاده در باشگاه استقلال، وي با توليدي پيراهنهاي ورزشي آل اسپور جهت تامين پوشاك اين تيم، پيش قراردادي 280 هزار دلاري به امضا رساند.
وقتي امير واعظ آشتياني جايگزين وي شد، به دليل مشكلاتي كه در نوع عقد قرارداد وجود داشت، استفاده از پيراهنهاي اين توليدي را متوقف كرد و توليدي مجيد جايگزين آل اسپور شد. در هفتههاي اخير نيز استقلال با پيراهنهاي مجيد در ميادين شركت كرد.
باشگاه استقلال در اين مدت پيشنهاد دو شركت توليدي را مورد بررسي قرار داد و سرانجام واعظ آشتياني با بررسي شرايط، با قراردادي متفاوتتر، با شركت آل اسپور به توافق رسيد.
نكته قابل توجه اينجاست شركتي كه زمان مديريت فتحا...زاده قرار بود 280 هزار دلار با استقلال قرارداد امضا كند، با قراردادي 550 هزار دلاري با واعظ به توافق ميرسد كه در سال اول اين شركت بايد 250 هزار دلار پرداخت كند. به راستي، دليل اين ماجرا چيست؟
عماد جان اون خبر مربوط به جام باشگاه ها رو تو روزنامه خوندم
یه خبر بد تو روزنامه نوشته بود و اضافه کرده بود رجبی تائید کرده ( اگه درست باشه) : رباط هر دو پای فابیو بالا جراحی شده
دوستان من دوباره نمیام تا 3 یا 4 روز دیگه.
چقدر تعطیلی هست تا اینکه نیم فصل دوم شروع بشه.
این که خیلی بده :18:نقل قول:
یه خبر بد تو روزنامه نوشته بود و اضافه کرده بود رجبی تائید کرده ( اگه درست باشه) : رباط هر دو پای فابیو بالا جراحی شده
مجتبی جباری که سالمه، همش به خاطر مصدومیتاش از میادین دوره، دیگه اون که جای خود دارد..
خدا کنه این خبر صحت نداشته باشه..
بعید بدونم که فابیو به این شدت مصدوم شده باشه!
هرچند شنیدم که رجبی گفته یک مدت پیش یک عمل داشته اما نگفت چی بوده.
کسی اگر عکسی از بازی استقلال و سایپا پیدا کرد حتما بذاره
=====
من همیشه با این رادیو ورزش مشکل داشتم هرموقع بهش نیاز داشتم فرکانسش تغییر کرده!
شانسی تونستم فرکانسش را پیدا کنم
برای اصفهان 89.10 هست.
من همیشه هرموقع بازی استقلال را از رادیو گوش کردم استقلال باخته :45:
تمرين استقلال با حضور 20 تماشاگر برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال استقلال بعد از پيروزي مقابل سايپا با حضور 20 تماشاگر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال در ساعت 15 در زمين دستگردي برگزار شد.
مهرداد پولادي، پژمان منتظري به دليل سفر به اهواز از غايبان تمرين بودند.
امير قلعه نويي قبل از شروع تمرين به مدت 5 دقيقه براي بازيكنان به صحبت پرداخت.
بازيكنان اصلي پس از دويدن به استخر و سونا رفتند و ساير بازيكنان پس از گرم كردن زير نظر خداداد به تمرين فوتبال پرداختند.
وحيد طالب لو به مدت 20 دقيقه با حميد بابازده به صحبت پرداخت.
حسين كاظمي با لباس شخصي در محل تمرين شركت كرده بود.
جلسه كميته انضباطي قلعه نويي لغو شد
خبرگزاري فارس: جلسه امروز سرمربي تيم فوتبال استقلال با نظر رئيس كميته انضباطي به فردا موكول شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه قرار بود امروز جلسه كميته انضباطي امير قلعه نويي و اميد طيري به دليل جريانات بازي اين تيم مقابل فولاد برگزار شود لغو شد.
اين لغو جلسه با هماهنگي مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي و مربيان استقلال صورت گرفته است.
اين جلسه فردا برگزار مي شود.
تیتر روزنامه های امروز(یک شنبه)
سلام
دوستان تبریک میگم برد استقلال رو
امیدوارم این پیروزیها ادامه داشته باشه