نقل قول:
سلام
این psp go کپی خور شده یا نه
بعد با 250 تومان کدام مدل رو بگیرم
سلام. نه کپی خور نشده.
با 2 این پول میشه یه 3000 کپی موقت خرید
نقل قول:
سلام
این psp go کپی خور شده یا نه
بعد با 250 تومان کدام مدل رو بگیرم
سلام. نه کپی خور نشده.
با 2 این پول میشه یه 3000 کپی موقت خرید
ممنوننقل قول:
شما هنگام روشن کردن psp کلید r رو بگیر بعد روشن کن وارد منوی ریکاوری میشی هر چی پلاگین داری غیر فعال کن تمام تنظیمات رو هم رو پیش فرض بذار اگه روشن نشد باید با پاندورا درست کنی
نه نمیشه قبلا تست کردم
با پاندورا درست میشه ؟
سلام من psp 3004 دارم با gen-c-final-realease کپی خورش کردم ..
اما الان دوتا مشکل دارم ..
اول اینکه برنامه eloader v1 رو نمی تونم روش اجرا کنم ،، وقتی اجراش می کنم صفحه سیاه میاد و بعدش هیچ کاری نمی کنه ..
دوم اینکه برنامه win vista for psp رو میریزم تو دستگاه .. وقتی اینترنت رو باز میکنم آدرس ویندوز رو میدم error میده و نمیتونه بازش کنه ..
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟؟
بیشترین مموری برای PSPچند گیگ هست قیمتش توی بازارچنده:23:
اصلآ داخل ریکاوری میشه؟ اگه میشه بدون پاندورا هم میشه درست کردنقل قول:
Unbrick کردن PSP های Semi-Brick شده ( بدون پاندورا )
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2782167&postcount=7
میشه یه لینکی از این برنامه ها بدید من بدونم چیه !نقل قول:
سلام دوستان من میخواام یه psp دسته 2 تا 170 بخرم.
چی پیشنهاد میکنید؟
اسلیم یا فت
میخواستم بدونم با این رم و سی پی یو کم fps بازی ها روونه یا بعضی هاش کمه!
با توجه با رم 32 مگی فت و رم 64 مگی اسلیم تفاوتی بین اجرای بازی ها بین این دو هست؟
راستی اسلیم کپی خور دائمی هم میشه؟
برای کپی خور کردن موقت بعد از خاموش شدن دستگاه حتما باید به کامپیوتر وصلش کرد؟
:40:
نقل قول:
شما میتونید 1000 یا با خوشبینی یه 2000 کپی خور دائم بخرید
دوست عزیز کنسول های سونی هیچ موقع افت fps ندارند مگر اینکه مموری کم سرعت باشه
ما که تفاوت ندیدیم فکر نکنم هم باشه
بله
خیر لازم نیست
دوستان قیمت 3004 نو 165 تومنه؟
من شهرستانم ایا سایتی نیست که به این قیمت نو بفروشه؟؟؟؟
مثل gooshishop
فکر کنم کپی نشه این 165 تومنی هانقل قول:
دوستان قیمت 3004 نو 165 تومنه؟
من شهرستانم ایا سایتی نیست که به این قیمت نو بفروشه؟؟؟؟
مثل gooshishop
اگه نو باشه کپی خور نمیشهنقل قول:
با سلام من تا 2000 تومن گدوم مدل رو بگیرم و هیچی هم از psp زیاد نمیدونم کدومش بازیهاش از گرلافیک بیشتری برخورداره و بازیهاش براهتی اجرا میشه و منظور شما از کپی خور چیه لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
كدوم مدل رو بگيري به خودت ربط اگه بچه پولداري برو يه دونه3000 كپي خور نشده بگير براي هر بازي هم 15 تا25 حدودا پول بده يا برو يه go بگير بازي هارو از روي psn بگير كه خيلي گرون در مي ياد و به قيمت امريكا بازي هارو مي خري(البته go يه 250 حدودا در مي ياد) اگر هم پولدار نيستي برو يه دونه دست دوم كپي خور بگير
منظور از كپي خور اينه كه بازي هارو از روي مموري و بدون ديسكت اجرا كني يعني مي توني بازي هارو از روي نت دانلود كني بريزي رو مموري و اجرا كني
دانلودش يه چيز ديگست
.
اقا یکی به ما بگی چه جوری این پرنس رو تو 3000 اجرا کنم؟؟؟؟؟؟ ممنونش میشم .
سلامنقل قول:
اینجا شما میتونین راهنمایی های لازم رو دریافت کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست دوم دقیق تر هستش
خبر :
ارزان شدن PSP GO
پیرو اعلام Sony Europe's PSP Essentials line ، این شرکت دسته ای ازبازی ها را دسته بسیارارزان نامیده است.این بازی هاکه در لیست زیر نام برده شده اند همگی در امریکای شمالی قیمت 10 دلار دارند.
PSP Favorites launch lineup:
Ape Escape: On the Loose
Buzz! Master Quiz
Hot Shots Golf Open Tee
LocoRoco 2
Patapon 2
PixelJunk Monster Deluxe
SOCOM: Fireteam Bravo
Syphon Filter: Logan's Shadow
Twisted Metal: Head On
Justice League Heroes
Manhunt 2
Midway Arcade Treasures: Extended Play
Pinball Hall of Fame: Williams Collection
Silent Hill: Origins
Sims 2
The Warriors
سونی دسته ای از بازی های خود را " مقداری گرانتر " نامیده که این دسته شامل 4 بازی زیر میشود که زین پس قیمتد معادل 40 دلار خواهند داشت
Gran Turismo
LittleBigPlanet
Resistance: Retribution
Secret Agent Clank
امااین تمام ماجرا نیست
سونی اعلام کرده که کسانی که از امروز ( 1 june ) تا 31 march سال آینده اقدام به خرید PSP GO کنند 3 بازی زیر به صورت free در اختیارشان قرار خواهد گرفت
پس از خرید PSP GO شما از طرف Play Station Network یک ایمیل دریافت خواهید کرد که دانلود سه بازی رایگان از PSN را تضمین میکند.
Ratchet & Clank: Size Matters
LittleBigPlanet
SOCOM: Fireteam Bravo 3
در واقع جعبه های PSP GO به این فرم خواهند بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که قیمت خود این بازی ها 80 دلار است!!!!!
در واقع میتوان گفت که با این طرح PSP GO هم قیمت با یک PSP3000 است که این بازی ها را برای ان خریداری کرده اید.
منبع :
کد:http://www.joystiq.com/2010/06/01/sony-announces-10-psp-games-psp-go-deal
دوستان گیج شدم ...
من الان یه بازی دانلود کردم که تو پوشه 2تا فایل با پسوندهای PBP و یکی دیگه Key هستش..
الان من چطور اجراش کنم با نرم افزار های Epxe یا بقیه نشد ..؟؟!!!
چی کنم؟؟؟
اگه مربوط به اینجا نمیشه شرمنده و راهنمایی به جای درست
سلام
من امروز psp 3000 رو قیمت کردم
کپی خور رو میگفت 295 تومان
کپی خور نشده اش رو می گفت 235 تومان
اگه من این کپی خور نشده اش رو بگیرم آیا آموزشی هست که خودم کپی خورش کنم یا نه
سلامنقل قول:
295 خیلی زیاده،حتما یه مموری یا UMD ، چیزی روش بوده.
کپی خور نشده هم 235 بی نهایت گرونه(البته بستگی به ورژنش داره)
احتمالا خودتون هم میدونید ، واسه احتیاط میگم
اگه ورژنش بالاتر 5.03 باشه اصلا کپی خور نمیشه و قیمتشم خیلی ارزونتر از ایناس حدود 160-170 تومن باید باشه
حالا اگه ورژنش از 5.03 به پایین باشه میشه کپی خورش کرد و قیمتش از 235 به بالاس
مغازه دارا خودشون اکثرا کپی خورش کردن دستگاه ها رو(در حالی که کپی خور کردنش خیلی کار راحتیه)
آموزشش همین جا هست.
بعضی مغازه دارا هم میگن که ما کپی دایم داریم ولی چرت میگن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
نقل قول:
سلام
این مغازه داره میگفت که کپی خور شده ورزن 5 است و کپی خور نشدهش هم ورزن 6 است
حالا اگه من بخوام کپی خور نشده با ورزن 5.03 یا پایین تر بگیرم تو مشهد حدود قیمتش چنده
ميشه قيمت هر چي PSP تو بازار وجود داره و بازي براش عرضه ميشه بگين .
ممنون ميشم
اقا اگه مي شه يكي يه چند تا عكس يا كليپ از بازي ها تو psp بزاره مي خوام ببينم درست گرافيك اين كنسول تا چه حد؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه مي شه از چندتا بازي متفاوت بزاريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي
؟؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=118595
اشتباهی شده..
همون PbP رو هنوز نفهمیدم..!!
متاسفانه باید گم که کسی PSP که میتونه کپی خور بشه به رو مفت مفت از دست نمیده و زیر 240 تومن نمیشه پیدا کرد.فکر میکنم قیمت کنسولا اختلافشون زیاد باشه تو تهران تا جای دیگه ( مثل تو ایران با بقیه کشورا :31:)نقل قول:
احتمالا تو مشهد 260 یا 270 باشه،دقیق اطلاع ندارم.
Fifa WorldCup 2010 حجم : 19مگنقل قول:
Modnation Racers حجم : 15مگکد:http://pspmovies.ign.com/psp/video/article/108/1086920/fifa2010_gmp_sweden_vs_denmark_42910_flvhighwide.flv
gowکد:http://pspmovies.ign.com/psp/video/article/108/1088446/modnation_psp_vdr_051010_flvlowwide.flv
silent hillکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2009/09/169_GGHero_Kratos_091109_hr.mp4?rs=150&e=1275778978&h=741fb30c0cb99ec04fc86193ff2ab56e&file=169_GGHero_Kratos_091109_hr.mp4
Prince of persiaکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2010/01/169_silent_hill_shattered_memories_gameplay_sony_psp_012910_m5_hr.wmv?rs=150&e=1275778805&h=e1e585cb06077114237eab4500dc3db8&file=169_silent_hill_shattered_memories_gameplay_sony_psp_012910_m5_hr.wmv
کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/2010/04/169_prince_persia_forgotten_sands_gameplay_sony_psp_041410_m3_hr.mp4?rs=150&e=1275777797&h=17b9e17d6baf2d99b5a6e7eeb836d000&file=169_prince_persia_forgotten_sands_gameplay_sony_psp_041410_m3_hr.mp4
فایلهای با پسوند PBP فایلهای اجرایی اصلی PSP هستن که میتونن بازی - برنامه یا آپدیت فیرم ویر دستگاه باشن.نقل قول:
شما پوشه ای رو که توش فایل PBP هست با خود پوشه منتقل کن به ms0:/PSP/GAME بعد تو منوی Game دستگاه باید بتونی ببینیش.
پس گپی خورش بهتره:13:! دست دومش چنده ؟ مشکلی که نداره دست دومش؟ :41: و اخرین سوال اگه بخوام دست دوم بگیرم کدوم مدلشو بگیرم ؟ با تشکر :11:نقل قول:
دوست عزیز ممنون از پاسخت.. ولی من که psp ندارم میخوتم تو pc بازی کنم..؟؟؟؟؟ حالا چی؟؟؟نقل قول:
فایلهای با پسوند PBP فایلهای اجرایی اصلی PSP هستن که میتونن بازی - برنامه یا آپدیت فیرم ویر دستگاه باشن.
شما پوشه ای رو که توش فایل PBP هست با خود پوشه منتقل کن به ms0:/PSP/GAME بعد تو منوی Game دستگاه باید بتونی ببینیش. __________________
PSP FAT
ديگه توليد نميشه ؟
بازي براش نمياد ؟
ممنون
PSP فت دیگه تولید نمیشه ، ولی بازی های تمام سری PSP تا به اینجا همشون یکی هست . یعنی هر چی برای GO که جدید ترین هست بیاد روی فت هم اجرا میشه .نقل قول:
مثل Ps3 فت و اسلیم .
تو كامپيوتراي ديگه نه.ولي تو ويندوزاي xp,vista,seven امتحان كردم.نقل قول:
يه كابل يو اس بي هم عوض كردم.:41:
سلام دوستان من قراره که تا چند وقت یه PSP بگیرم الان چند وقت تواین سایت ها می چرخم هی مطلب می خونم بدتر میشه شما بگید کدوم مدل رو بگیرم فت که انگار تعطیل شده میمونه بقیه پیشنهاد دوستان چی هست ممنون سر تعثب هم نگین خواهشا
ممنون:11:
مدل فقط 3000 . کپی خور شده ( با فریم ویر 5.3 یا پایین تر )نقل قول:
روز اول چسب LCD و یک کیف مناسب و نرم فراموش نشود .
ممنون :40:نقل قول:
ولی میشه بگید تو پکش چه چیز های هست موقع خرید چه جوری میشه فهمید که FW 5.3 یا پایینتره
اگه ورژن 5.3 بود ولی هنوز کپی خور نشده بود میشه خرید بعد کپی خورش کرد
خلاصه میشه گفت از این دست سوالات زیاد هست :31:
راستی در مورد قیمتش بگید تو این چند وقته نزدیک تابستون هست چقدر قیمت بالاپایین میشه
و...
خلاصه هزچی که می تونه بهم کمک کنه بگید ممنون :11:
البته psp fat دست دوم هنوز پیدا میشه !نقل قول:
ولی تو پک معمولی psp خود پی اس پی (!) و یه بند و یه رم دقیق نمی دونم چند مگ :دی با یه محافظ پارچه ای + شارژر + هندزفری
تو پک های دیگه هم مثلا یو ام دیو اینا :دی
من چند روز پیش توپخونه بودم قیمت کردم 270 تومن بود اگه اشتباه نکنم .
آخه هم go رو پرسیدم هم 3000 یکیشون 270 بود یکیشون 240
به احتمال زیاد 3000 - 270 تومن بود .
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو كامپيوتراي ديگه نه.ولي تو ويندوزاي xp,vista,seven امتحان كردم.
يه كابل يو اس بي هم عوض كردم.
تو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کن اگه ردیف نشد ببرش بیمارستان
بقیه بچه ها نظری ندارن:5:
نسخه انگلیسی mgs peace walker منتشر شد
لینک :
[HTML]http://www.irfree.com/2010/06/04/metal-gear-solid-peace-walker-usa-psp-psypsp/ [/HTML]
قيمت دست دوم رو كه ندارم :41: مشكل داشته باشه يا نه بايد دقت كني ببيني پيكسل سوخته نداشته باشه دكمه هاش دروس كار كنه و از همه مهمتر اينكه دقت كن ببين پيش هاش باز شده يا نه اگه باز شده ببر بده يه تعمير كار نگاه كنه ببينه چش بوده كه بازش كردن(به نظر من بدي يكي چك كنه بهتر) و اخرين چي هيچ وقت به حرف فروشنده گوش نده به عقلت گوش بده و همه چيز رو باور نكن(مشك ان است كه خود ببويد نه انكه اعطار بگويد)نقل قول:
مي خواي بگيري 2000 كپي خور دائمه اما 3000كپي خور موقته كه اگر خودت بخواي حك كني كار 10 دقيقه هست
از همه مهمتر فريمور دستگاه فكر كنم 5.3 يا پايين تر باشه استادان بهتر مي دانند:5: