[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5:
:thumbsup:دیگه باید با سه چراغه شدن xbox360 خداحافظی کرد و اون را به دفتر خاطرات سپرد:thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5:
:thumbsup:دیگه باید با سه چراغه شدن xbox360 خداحافظی کرد و اون را به دفتر خاطرات سپرد:thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
:10:
بازی با تی وی های سی آر تی چجوره ؟ بعضیا میگن خیلی تو ذوق میزنه
سلامنقل قول:
مدل های مختلفی داره
در حال حاضر مدل های زایج در همه ی فروشگاه ها گیر میاد
فقط کافیه کابل HDMI رو به box 360 و TV وصل کنید
کلا بزرگترین مشکلی که این TV ها دران اینع که نوشته های بازی ها (کنسول های PS3 و Xbox 36o) در اونها خیلی کوچیکهنقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
الان نسخه های 1.0 و 1.1 و از رده خارج شده (البته نه اینکه نباشه) و الان بیشتر 1.2a و 1.3a و 1.3b هستن که به فروش میرسن.
البته الان 1.4 هم در حال Release شدن هست. و تا سال دیگه اکثر Device از اون پشتیبانی خواهند کرد(چون برای استفاده ی 3D هست)
شما برای Xbox 360 و PS3 بهتره از ورژن های 1.3 به بعد استفاده کنی.روی Box کابل ذکر شده.
میگم کسی میدونه رزیدنت اویل 5 گلد ادیشن با چه قفلی ارائه شده ؟
چون من دانلودش کردم و با اینکه LT نصب نکردم و از 1.6 استفاده میکنم خیلی راحت اجرا شد و این یعنی اینکه قفلش با قفل اویل 5 یکی هست !
فکر کنم Patch شده هست :31:نقل قول:
سلام ما برگشتیم !!! عیدتون مبارک !!!نقل قول:
نسبت به اون یکی :
خوب رنگش یه کم کدر تره
دیر تر وصل میشه به کنسول
زود باتریش خالی شد
اون چرندیاتی که روبروی جا باتری نوشته با هم فرق دارن ( بعضی از شماره سریال ها ... جای made in china )
چشمک زدناشون با هم هماهنگ نیست
...
با ABGX چک کردم پچ نشده !نقل قول:
یه سوالی برای من پیش اومده:
چجوری آهنگها رو از توی فلش بریزم توی هاردم؟
خیلی باحاله کلی حال کردم میشه حین بازی خودمون آهنگ بذاریم
دوست من از طریق فلش نمی شهنقل قول:
باید آهنگ ها رو روی یک دیسک بریزید و به صورت Audio CD رایت کنید
بعد از اون Audio CD روی درون Xbox 360 قرار می دید و گزینه ی Rip رو انتخاب می کنید و به اصطلاح Rip می کنید.آهنگ ها روی هارد Save میشه و می تونید در هر حال بهش گوش کنید
اهنگارو فقط می تونی از فلش گوش بدی. برای ریختن باید از cd ریپ کنیشوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31::31::31::31: یه زمان شد که :31:
می خواستم بدونم پر گرافیک ترین گیم xb360 چیه ؟
1-DIRT2نقل قول:
2-GEARS OF WAR2
3-GTA IV
چقدر مسخرست این مایکروسافت!نقل قول:
ممنون بابت راهنماییتون.
در مورد امکانات داشبورد کم لطفی کرده...جای یک اینترنت بروزر هم خالیه!!!
به درد نمیخوره ! الان Wii داره ، PSP هم داره روی جفتش هم به درد نمیخوره .نقل قول:
به وسیله برنامه MCE Browser و اموزش زیر میتونید با این کنسول وب گردی هم انجام بدید.نقل قول:
کد:http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/426398
درست میشه . الان داشبورد جدید داره میاد که احتمال برداشتن این محدودیت درش هست.(با وجود گزینه ی Memory unite)نقل قول:
چه کاریه شهاب جون :31: !نقل قول:
این کار یکم همچینی غیر عادیه :31: آخه وقتی باز انتهای کار توسط یک دستگاه دیگر انجام میشه و خود اون دستگاه هم PC هست
خب آدم میشینه با همون PC اینترنت میره دیگه :31:
آره میلاد جون میدونم , PC هیچ وقت نمیتونه سالم بمونه ! چون به قول معروف Open World هست. ولی قضیه سره اینه که یک gamer با داشتن PC همیشه باید استرس داشته باشه !! آی این بازی واسش نمیاد ! آی این بازی رم 8گیگ میخواد !!نقل قول:
آی این بازی فقط با DirectX 11 اجرا میشه !! آی این بازی نمیدونم , اینترنت میخواد ! آی ...
اگه دقت کرده باشی همش استرس هست.
میگم میلاد خدایی یه چیزی گفتی که تو ذهنم اصلا نگنجید !! یعنی واقعا Splinter Cell ارزش بازی نداره ! :19: :18: !!
Assassin's Creed هم یک شاهکار بود !! طوری که همه PS3 رو با این بازی میشناختن !!
والا اونطوری هم که فکر میکنید دیگه تیتیش مامانی نیست بابا !! :31:نقل قول:
:31: الان دیگه PS3 گرفتم فقط دارم بازی های اونو تموم میکنم 10 بازی ریخته سرم دیگه اجازه نمیده برم سراغ 360 .
شما Buffer هارد رو فراموش کردی ! Flash رم ها فوقش میتونن 3/2 Buffer هارد رو داشته باشن.نقل قول:
در مورد ظرفیت هم که شهاب جان گفتن.
به احتما زیاد چون اصل بازی ماله چند ماه پیش هست این بازی هم با همون Wave عرضه شده.نقل قول:
جیگر Alone In the Dark و Mass Effect 2 و Modern WarFar 2 رو جا انداختی :31:نقل قول:
آره خدایی خیلی چرته ! من هر کاری کردم PSP ایم با WiFi ارتباط بر قرار نکرد ! در صورتی که گوشیم 3 سوته وصل شد !نقل قول:
360 آرکید رنگ مشکی نداره؟؟
یعنی کلا چه مدل هایی مشکی دارن؟؟
DNS بهش دادی؟ مال منم اینطوری بود با dns درست شد.نقل قول:
دوست من 360 ارکید فقط سفید هست. قبلا یه مدل بود پریمیوم اونم سفید بود. رنگ مشکی فقط برای elite هستنقل قول:
360 آرکید رنگ مشکی نداره؟؟
یعنی کلا چه مدل هایی مشکی دارن؟؟
سلام بر اساتید علم XBOX :31:
دوستان من کنسول رو با HD به LCD سامسونگ وصل کردم. حالا همین طور که میدونین سینمای خانگی رو وقتی با HD وصل میکنین، وقتی سینما روشن شه LCD اتوماتیک روشن میشه. حالا میخواستم بدونم XBOX این قابلیت رو داره؟
من با lcd خودم تست کردم نشد... البته من سامسونگ ندارم ولی نشد با sharpنقل قول:
این قابلیت رو بهش Anynet میگن و حتما هم باید ورژن کابل HDMI بعد از 1.2a باشه تا CEC رو پشتیبانی کنه. Xbox 360 از این سیستم بی بهره هست و فقط PS3 اونو Support میکنه.نقل قول:
آقا من امروز داشتم GTA بازی میکردم، هی وسط بازی این چراغهای دور علامت X قر و غمزه میومدن...
چرا اینجوریه؟
باتری داره تموم میشه؟
اما وقتی همین دکمه 360 روی دسته رو میزنم و منو باز میشه نشون میده هنوز 2 تا خط باتری دارم.
چی شده؟
حالا Anynet داره یا نه؟ :31:
باتری داره خلاص میشه.نقل قول:
با اجازه داش سعید :نقل قول:
خیر این قابلیت در این کنسول وجود نداره.
باطری هاتون احیانا Panasonic نیست !؟ چون زمانی که نشانگر باطری روی خونه ی آخر باشه این وضعیت پیش میاد و اگه پیش از اوننقل قول:
اینطوری بشه باطری هاتون یا تقلبی هست و یا اینکه عمرش تموم شده.
اجازه ی ما هم دست شماست داداش :10:نقل قول:
هارد ایکس باکس defragmentation داره ؟؟؟(چیز شدیم اینقدر پرسیدیم )
یعنی می تونیم بریزیم و پاک کنیم ؟؟؟
اگر از نظز ریختن بازی می گی که می شه .نقل قول:
آهنگ و عکس و فیلم هم پاک می شه .
از توی خود X360 هم قابلیت پاک کردن وجود دارد .
سعيد جون اينجوريا كه ميگي نيستانقل قول:
من باطري فوجي اصل از آلمان برام آوردن از اون موقع كه ايكس باكس اومد من تو دسته ازش استفاده ميكنم
هميشه هم چراغ دسته ميزنه ولي باطري كار ميكنه.
به نظر من مشكلي نيست.
كلا 90 درصد پيغام هاي ايكس باكسو نبايد جدي گرفت:31:
جیگرتو خام خام :31: دستت مشکل داره .نقل قول:
آره موافقم , فقط میخواد بجزونه ! :38:
والا نه اونجوری که شما فکر میکنی , یعنی خیلی راحت نمیشه همه چی روش ریخت.نقل قول:
اگه هم فیلم یا آهنگی باشه فقط توسط LIVE قابل Save هست.
defragmentation هم فکر نمیکنم ربطی به سوال شما داشته باشه !
ولمون كن سعيد.مشكل چي داره ببخشيد!!!نقل قول:
هر سه تا ايكس باكسم همينطوري بود.اين چشمك زدن دسته هم جزء اون پيغامهاي الكيه.هروقت خاموش شد باطري تعويض...
والا باتری شارژیه.نقل قول:
الان هم بار اوله که دارم ازش استفاده میکنم. یعنی تقریبا 2 هفته پیش شارژشون کردم تا حالا هنوز دارن کار میکنن.
حالا اینکه تقلبی هست یا نیست رو نمیدونم.
اما خب دیووانست این 360 هان!
از این طرف چراغ میزنه که داره تموم میشه ، بعد اون طرف 2 تا خط پر نشون میده؟
خب حالا من چه کنم باز بزارم این شارژ شه یا بزارم تا آخر این هفته هم کار کنه بعد بزنم تو شارژ؟
نقل قول:چیز نیستیم که ندونیم نمیشه عکس و اهنگ ریخت یا بازی رو ریخت و نشه پاک کرد !!!نقل قول:
منظورم فیلم و اهنگ و شعر و ور های دیگه نبود !!! منظورم ریختن بازی بود !!!
یعنی اون فضا هایی که برای ریختن بازی اختصاص داده میشه بعد از پاک کردن یکپارچه یا همون defragmentation
میشه ؟؟؟
وقتی میگم مشکل داره یعنی مشکل داره آآآآآه ه ه ه !!! :3: :47:نقل قول:
:31:
حالا علی خارج از شوخی , باطری با دستت هماهنگ نیست. چی هست مدلش ؟ Ni-Mh یا Ni-Cd ؟
قبول کن سوالت نا مفهوم بود.نقل قول:
نه اصلا لازم به این کار نداره !! Xbox 360 همش مگه با چند نوع Format سر و کار داره که بخواد defragmentation بکنه !
شما اصلا نگران سلامتي دسته نباش اينقدر بازي كن تا خودش خاموش بشه بعد باطري رو بزن شارژ.نقل قول:
زياد مهم نيست اين چشمك زدن دسته:13:
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
سعييييييد ولمون كن:31:نقل قول:
اوه اوه ببخشيد:18::24::42::25:
مدلش فكر كنم Ni-Mh باشه.2 جفت باطري ديگه هم دارم اونارم ميزارم همينطوريه ماركاش دري وريه.
ولي اين فوجيه رديفه
حتما شما بهتر میدونی !!!نقل قول:
قبول کن سوالت نا مفهوم بود.
نه اصلا لازم به این کار نداره !! Xbox 360 همش مگه با چند نوع Format سر و کار داره که بخواد defragmentation بکنه !
سلام بکس 3چراغ
یک سوال داشتم
بعد چند مدت باید دستگاه رو سرویس کنم (چطور بازش کنم)
سه چراغ چیه ؟؟؟ فراموشش کننقل قول:
شما بعد یه سال بدی بیرون واست سرویسش میکنن
اگه بلد نیستی دنگ وفنگ زیاد داره !!!