در کل سرویس پیش پرداخت گزینه بهتری هستش و دغدغه تغییر تعرفه نخواهید داشت. معمولا سرویس های استاندارد پیش پرداخت سرعت رو باز میذارن ولی پس پرداخت و کمپین ها زیاد نمیتونید مانور بدید و دستتون بسته است.نقل قول:
Printable View
در کل سرویس پیش پرداخت گزینه بهتری هستش و دغدغه تغییر تعرفه نخواهید داشت. معمولا سرویس های استاندارد پیش پرداخت سرعت رو باز میذارن ولی پس پرداخت و کمپین ها زیاد نمیتونید مانور بدید و دستتون بسته است.نقل قول:
پس پرداخت چون با قبض تلفن میدی، خیلی راحت تره، لازم نیست سر ماه شارژ کنی اینترنتت رو، اینش خیلی خوبه. البته امروز که خط رو گرفتم گفتن حتما باید اینترنت روش رو هم بخری، زوریه، دیگه من درخواست تعرفه پایه رو دادم تا خط وصل شه ببینیم چه باید کرد.نقل قول:
چه مودمی بخرم خوبه؟
دیجی کالا فقط این مدل رو داره : ترمینال GPON هوآوی مدل EchoLife HG8346M به قیمت 14340، انتن هم نداره
نمیدونم گذاشتن لینک خلافه یا نه ولی اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من سیمکشی داخلی و بیرونی انجام شدهنقل قول:
فیوژن مونده و تحویل مودم ... که پیمانکار گفته باید یوزر و پسورد بیاد بعد سرویس روتحویل میدن
امروز رفتم سرویس ۵۰ مگ با ۵۰۰ گیگ حجم را ۱ ساله پس پرداخت گرفتم
منتهی هنوز خبری از شماره مجازی و ... نیست:worried:
امیدوارم تا شنبه بیاد دیگه....
نه اون مودم رو دیجی کالا گرون میدهنقل قول:
می پرسیدی ببینی خود مخابرات مودم رو چند میده
پس با توجه به توضیح دوستان و این بنده خدایی که امروز اومده خیلی واسه من سریع کارم راه افتاده!
امروز گفتم سر فیوژن اذیت میکنن امشب ساعت ۷:۳۰ یکی اومد داخل خونه فسوژن زد و چند روز واسه یه کار ۵ دقیقه ای علافمون کردن!
بعد نکته ی مسخره اش این بود که فیوژن دم fat رو نزد گفت نتونستم بازش کنم و چون تاحالا استفاده نشده و گفت خود مخابرات باید بیاد اونو انجام بده یعنی یه اسیری هم سر اون داریم
مودم های فیبر خیلب تفاوت آنچنانی ندارن تک پورت و دو پورتن که واسه خطوط تلفنه و اینکه تفاوت بعدی مهمشون هم توی پورت گیگابیتی هست که مثلا این مودم نداره و همه ی پورتاش ۱۰۰ مگ هست و عملا یعنی سرعت های بالای ۱۰۰ مگ بی معنی میشه ازونجایی که وای فای اون هم همین سرعتو میده!نقل قول:
دو مدل دیگه ی هواوی که پابلیک تره بهتره
منظورتون مودم فیبر نوری هواوی مدل HG8546M است که پورت گیگ هم داره، ولی قیمتش خیلی ارزون تره، 1150، عجیبه.نقل قول:
دو تا مدل دیگه هم دیدم، HG8245H و EchoLife HG8245C، که گرون ترن، اینا چه فرقی دارن؟
بله درسته همین دو مدل هست ولی مدلای هواوی پسوند ها و یا انواع داره باز!نقل قول:
میگم شاید در عمل آنچنان متفاوت نباشن ولی وقتی صحبت از فیبر نوری هست و باز بودن سرعت تا ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگ و یا شاید بعدا بیشتر هم خب طبعا دنبال سرعت بالاتر از ۵۰ تا ۱۰۰ مگ هستیم!
تفاوت روی پورت گیگابیتی هست که اون مودم HG8546M دو مدل داره ولی اونی که ایران هست غالبا با تک پورت گیگابیتی هست و مدل HG8245H هم بهترینش هست که هر ۴ پرتش گیگابیتی هست و مدلای با پسوند Cو A رو دیدم زیاد جالب نبودن و پرت گیگابیتی ندارن، اگر میگیرید یکی از این دوتایی که گیگابیتی دارن بگیرید که بعدا اگر به کامپیوتر یا روتر خواستید بتونید وصل کنید و از حداکثر سرعتش لذت ببرید
هزینه فیبرکشی داخلی و خارجی رو مخابرات تقبل کرد یا خودتون دادین؟ چقدر هزینه فیبر کشی میگیرن؟نقل قول:
هزینه مودم و فیبرکشی و... ۲۱۰۰ شدنقل قول:
فیبرکشی بیرون رو هم که فک کنم در حدود ۶۰-۷۰ متر باشه رو هزینه اش با مخابرات هست
خودشون آمدن و قشنگ از رو دیوار ساختمان های کناری کابل کشی کردن
الان فقط گیر یوزر و پسورد هستم که فعلا خبری نیست