من دوتا سرویس دارم یکی فقط tdlte و یکی سرویس ۳۶۰ ، فقط تو ۳۶۰ حذف شده
جای تعجب این کارشون
حتما شکایت ثبت کنین
Printable View
من دوتا سرویس دارم یکی فقط tdlte و یکی سرویس ۳۶۰ ، فقط تو ۳۶۰ حذف شده
جای تعجب این کارشون
حتما شکایت ثبت کنین
نقل قول:
دقیقا باید شکایت کرد چون دوروز دیگه میبینید طرح های 360 و مشترکین عادی مبین نت رو جدا میکنند
یا یک سری افر ها رو فقط به مشترکین طرح عادی میدن
میگم شما که هر دو رو داری گیگ پک ها با هم فرقی میکردن ؟ برا من فقط 5 گیگ روزانه 3000 هزار تومن میومد.واسه طرح عادی شما هم همین فقط میومد یا چیزای دیگه هم داشت ؟نقل قول:
حالا چکار کنیم ؟ با شکایت ما دو نفر که کاری نمیکنن .این مبین ننت هم خیلی داره لاشی بازی درمیاره شب پینگو میبره بالا از این ور گیگ پک حذف میکنه دیگه به شعور ادم دارن توهین میکنن صد رحمت به ایرانولنقل قول:
نه هیچ فرقی نداره تو هردو ۵گیگ یک روزه هست که واسه ۳۶۰ غیرفعال شدهنقل قول:
من دیروز تو اینستاشون گفتم چرا گیگ پک رو برا 360 غیرفعال کردین فوری منو بلاک کرد .این نهایت بیشعوری مبین نت رو میرسونه .حالا اگه کسی راهی سراق داره بیاد بگه .به نظرتون اگه شکایت کنیم برمیگردونن ؟
با لحن تند گفتید یا عادی؟نقل قول:
کلا پشتیبانی درستی این شرکت نداره ، تو چندتا تماسی که با عامل های فروش و پشتیبانی اصلی داشتم
هیچکدوم .فقط نوشتم چرا برای طرح های عادی گیگ پک رو گذاشتید ولی برای 360 حذف کردید .مگه چه فرقی دارن با هم ؟ بعدش دیدم بلاکم کرده تا کسایی که کامنت منو میخونن نفهمن که فقط برا 360 حذف شده .خودشم توی کامنتا نوشته تا اطلاع ثانوی گیگ پک غیر فعال میباشد که اونایی که 360 دارن فک کنن برا همه غیر فعال شده .این کار واقعا زشته و اسمش کلاهبرداری هست. چون مبین نت گفته طرح 360 به جای دکل مبین نت از همراه اول هم میتونه استفاده کنه و هیچ جا نگفته تعرفه ها متفاوته حتی 100 تومن هم بابتش پول گرفته حالا اینطوری داره فرق میزاره .از نظر تو کلاه گذاشتن سر مردم نیست اینکار ؟نقل قول:
عوضی هستن یه مشت
ساعت 10 به بعد پینگ تعطیل سرعت تعطیل اپلود تعطیل بهشونم گفتم رک گفتم حکومت نظامی میکنید دیگه
الانم که گیگ پک برداشتن
ایرانسل باز نه از حجم میدزده
نه از 10 شب به بعد اینترنت و دستکاری میکنه
گیگ پک انگار دوباره فعال شد. برای شما 360 ها هم فعال شده ؟