قرار بود اواسط ماه اردبیهشت قیمت ها کاهش پیدا کنه. هنوز خبری نیست که
Printable View
قرار بود اواسط ماه اردبیهشت قیمت ها کاهش پیدا کنه. هنوز خبری نیست که
همه شرکت ها قیمت گیگ رو اوردن پایین حالا یا در قالب طرح و جشنواره یا خرید گیگ با خداقل 40 گیگ
ولی پارس انلاین همچنان داره دهن ما رو سرویس میکنه
فک کنم باید مهاجرت کرد
آقا من یه چیز عجبیی و خنده داری بگم
سرویسم 128 نامحدود بوده و سرعت دانلود محدود شده بود روی 48 ولی الان با کمال تعجب :n04:دیدم سرعت دانلودم رفته بالای 100 کیلو
نمدونم شاید چون چند ساعت دیگه سرویس تموم میشه در حق من لطف کردند و سرعت دانلود رو برام بالا بردند
حتما طرحت نامحدود بودهنقل قول:
30 روز تمام شده و چون ماهها تو این فصول 31 روزه هست میتونی تو این یک روز باقی مونده اندازه کل دوره دانلود بزنی لااقل دلت نسوزه واسه منم زیاد پیش اومده . باید بدونی 24 ساعت اخر تو شش ماه اول سرعت زیاد میشه. باگ نرم افزارشونه و چون خوب ملتو سرکیسه میکنن واسشون مهم نیست
درودنقل قول:
سرویس 128 نامحدود بعد از دانلود حجم معینی مگه روی 16 کیلو محدود نمیشه ؟
256 نامحدود سرعتش چقدر هست البته بعد از اتمام حجم اولیه ؟
نقل قول:
سلام
سرویس 128 نامحدودم همین امروز تموم میشه
از روز اول شروع کردم به دانلود با سرعت 128 تا 200 کیلو(میانگین رو نمیدونم)
روز دوم هم شروع کردم به دانلود ولی سرعتم شد میانیگین 64 کیلو
و روز سوم تا روز 30 ام سرعتم میانیگن شد48 کیلو یعنی 3 برابر سرعت اسمی
احتمال میدم پهنای باند خوبی در شهرمون دارند که سرعتو برام اسمی نکردند
256 نامحدود هم ندارم ،نمیدونم دقیق بگم البته یکی از دوستان انجمن داشت 256 نامحدود و گفت روی 45 کیلو محدود شده
سلام
امروز از شاتل بهم زنگ زدن و اطلاع دادن که پورت خالی داریم
فردا درخواست کنسلی به پارس انلاین بفرستم و هر چی زودتر جمعش کنن راحت بشم
وضع سرویس نامحدود تو منطقه مخابراتی ما بخاطر کمبود پهنا باند افتضاحه
و بعد از 4 ماه هنوز درستش نکردن تا اینکه دیگه طاقتم تموم شد
محض اطلاع دوستان
هر دو سرویس 128 و 256 نامحدود، سرعت اسمیشون 48 هستش
فقط توی سرعت اولیه با هم تفاوت دارن
پارس انلاین دیگه شورشو دراورده .چند روز پیش به 195 بابت گرونی و عدم انعطاف نسبت به سایر شرکت ها و همچنین گرون فروشی و زور فروشی شکایت کردم. گفتم مخابرات کافیه ده گیگ و شاتل گافیه چهل گیگ و باقی شرکت ها حد فاصل اینا کافیه بخری تا اروزن و 1600 تومن واسه در هر گیگ برات بیفته. ولی پارس انلاین مجبورت میکنه پنجاه و صد گیگ ی جا بخری تا واست ارزون بیفته. یعنی ی کارگر یا کارمند مجبوره 220 هزار تومن پول بده ، اونم یکباره. جالبه بدونید 195 شکایت رو وارد دونسته و شرکت رو موظف به برگزاری جلسه و ارایه پیشنهاد من و اصلاح کرده. اون زنه هم که از پارس انلاین زنگ میزنه کاملا میخاد سفسطه کنه که تو تجدید نظر تیکت شستم گذاشتمش کنار . منتها چون این قضیه وارد دونسته شده، پیشنهاد میکنم برید سامانه 195 و شکایت پر کنید و حتما شماره پیگیریشو بگریید و به هیچ وجه هم قانع نشید. ی دست صدا نداره ولی جمیع دوستان بیان درستش میکنیم
ممنون
لطفا پنج دقیقه وقت بزارین
ثبت درخواست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیگیری درخواست و ارایه تجدید نطر بعد امدن اس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Send from Tapatalk
نقل قول:
سلام خب شما متن شکایتو چی نوشتید؟
من الان نمیدونم چی بنویسم؟
همینا که گفتم. یعنی واقعا شما در مقایسه با دیگر شرکت ها نمیبینی چه خبره.خواستین براتون خصوصی میفرستم
Send from Tapatalk