رشت اولش خوب بود
نمیدونم چرا چند روزه پوشش نسل سه دوباره افتضاح شده
فقط چند جای رشت 3G داره
همه جا پوشش زیاد شده ، رشت پوشش کم شده
دلیل چیه ؟:n04:
Printable View
رشت اولش خوب بود
نمیدونم چرا چند روزه پوشش نسل سه دوباره افتضاح شده
فقط چند جای رشت 3G داره
همه جا پوشش زیاد شده ، رشت پوشش کم شده
دلیل چیه ؟:n04:
بچهها بیاین بجای فریب خودمون و خوشحال شدن از سرعتهای بالا از سرورهای داخلی، از سرعت واقعی اینترنت از سرورهای خارجی تست بگیریم.
Sent from my LG-V500
قدرت سیگنال دریافت شدهنقل قول:
تو wikipedia این جور معنی شده
من بیشتر از 31 ندیدم تازه اونم بالا پشت بوم بود
سلام و صبح بخیر مردم عزیز تبریز. با تلاش همکاران توانستیم تجهیز سایت بلوار قایم واقع در یاغچیان را تمام کنیم. وسایت وارد فاز بهره برداری شد . پوشش در اخر گلشهر و اول یاغچیان و گلگشت شرقی و غربی تا اول کوی فردوس تکمیل گردید . وفقط اخر کوی فردوس و اخر شهرک یاغچیان باقی ماند که دوستان در حال بررسی سایت میباشند. دیروز کار تجهیز سایت فرهنگی ورزشی انا واقع در کارپیشه تمام گشت و وارد فاز تست شد به زودی پس از تست وارد فاز بهره برداری میشود . دوست عزیزی که نگران کارپیشه و زبر دست بودند باید عرض کنم به زودی سایت زبر دست پایین تر از ساختمان پارلاق هم تجهیز خواهد شد تا پوشش منطقه به 100 درصد برسد. دوستان اگر من نمیتوانم جواب همه پست ها را بدهم بسیار عذر خواهی میکنم . شدیدا در حال کار هستیم . از لطف دوستان هم ممنونم که ما را مورد تکریم قرار دادند. باید عرض کنم که پوشش در بازار در حد 3g فعلا کامل نیست . چون همه سایتها تجهیز نشده اند ممکن است گوشی دایما ار حالت 2g به 3g تغییر شبکه دهد که با پوشش کامل این مشکل برطرف میگردد. دوستان در تبریز در هر منطقه مشکلی است بفرمایند تا بررسی گردد.بسیار ممنونم
ممنون بابت اطلاع رسانيتوننقل قول:
چه خبر از تجهيزات جديد ؟ به دست پيمانكارا رسيده ؟
آره.نقل قول:
کلاً ارومیه کاربر اینترنت موبایلش زیاده.
حتی 2G ایرانسل هم تو ارومیه ، نسبت به خیلی از شهر ها بهتر بود ....
از این کد استفاده کن . در منو phone information, مد wcdma only رو انتخاب کن:نقل قول:
*#*#4636#*#*
این کد تو اکثر گوشی ها کار میکنه
نقل قول:
از این کد استفاده کن . در منو phone information, مد wcdma only رو انتخاب کن:
*#*#4636#*#*
این کد تو اکثر گوشی ها کار میکنه
من که نه تو ۲۴ متری و نه پارک شقایق سعادت اباد نتونستم سیگنالی پیدا کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
این کد برای گوشی های اندرویدیه، غیر از سامسونگنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk