تشکر اما AKG k44 توی اون لیست موجود نیست و قیمتش حدودآ 30 تومنهنقل قول:
فکر کنم یک شرکت دیگه هم بود که لیست کامل محصولات AKG رو داشت الان خاطرم نیست.
شما هم موفق باشید.
Printable View
تشکر اما AKG k44 توی اون لیست موجود نیست و قیمتش حدودآ 30 تومنهنقل قول:
فکر کنم یک شرکت دیگه هم بود که لیست کامل محصولات AKG رو داشت الان خاطرم نیست.
شما هم موفق باشید.
لیست قیمت کامل سال ۸۷ رو خودم دارم:نقل قول:
قیمت الان رو میخوام بدونمکد:http://irnco.persiangig.com/document/AKG%20IRAN%20PRICE%2087.pdf
دوست عزیز دقت بیشتری می کردید چون تایپ شده بود که "حدودآ 30 تومنه"نقل قول:
شما هم موفق باشید.
سلامنقل قول:
عزیز رفتم جمهوری
هم k77 و هم k99 را دو جا تست کردم
هم با آیپاد خودم و هم با سیستم صوتی فروشنده! اصلاً راضیم نکرد
چه کنم؟ به فکر افتادم شاید اصلاً هدفونهای مانیتورینگ رد کار من نباشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربانت
دوست عزیز صدای هدفونهای مانیتور مورد پسند هر کسی نیست و صدا هم یک بحث سلیقه ای هست یکی کاملآ از K77 راضی ولی دیگری حاضر نیست اسمش رو بشنونه دیگه چه برسه به صداش.نقل قول:
شما از صدای چه هدفونی خوشتون میاد شاید من صدای اون هدفون رو شنیده باشم و بتونم راهنماییتون کنم.
قیمت جدیدی که گرفتید چند بود؟
شما هم موفق باشید.
در مورد این ماجرای استند و ... (دردسر پولدارها :15: ) من یک پیشنهاد عجیب ولی نوآورانه دارم :31:
به نظرم شما یکی از این اسکلت های مصنوعی (احتمالا طبیعی جرم داره) بخرید و هدفون رو روی اون بگذارید. :46:
این استند دو تا فایده داره:
1. جدید هست و احتمالا کسی مشابهش رو نداره.
2. با این استند کسی جرات نمیکنه به هدفون شما دست بزنه و فقط با ترس و احتیاط از کنارش رد میشه. :4:
دوست خوب مننقل قول:
از بی پولیه که به دنبال استند هستیم(به شوخی)
ولی واقعیت اینه که استند وسیله ای لازم هست اونم زمانی که هدفون شما گران قیمت باشه چون استند نه به خاطر کلاس گذاشتن و ترسوندن دیگران بلکه به خاطر اینکه باعث افتادن هدفون یک گوشه نمی شه با دقت بیشتری اون رو از روی سر بر میدارید و یک جای مشخص داره مثال ساده تر رخت آویز هست آیا اون هم جزو وسائل پولدارهاست درسته که نه ولی بدون اون میتونید تصور کنید کت و شلوار گران قیمت شما نه لباسهای عادی روزمره را کجا پهن می کنید نه آویزان ، تا همیشه فورم طبیعی خودش را داشته باشه.
هدفون گران قیمت هم همینطور هست اگه استند نداشته باشه کابل 500 تومنی در عرض مدت کوتاهی به دلیل جابجایی و خم و راست شدن پی در پی قطع خواهد شد و یا اینکه هدفون هنگام گذاشتن بر روی میز بلاخره یک بار خواهد افتاد و بای درایور های نازنین.
شما که همیشه نمی تونید کابل هدفون رو دسته کنید و بگذارید توی جعبه مخصوص خودش.
مرسی از پیشنهاد شما اما اسم این وسائلی که شما گفتید مانکن سر انسان هست که برای کاربرد ما که هدفون باشه به آنها ماکت سر انسان یا خلاصه شده "ماکت" می گن که قیمت اینا با اجازه شما حدودآ 400 تومنه اگه دو تا بخوام بگیرم باید پول یک هدفون خوب رو کنار بزارم. البته اینا با اون مانکن های سر انسان که بیشتر برای آموزگاههای مدل مو یا جواهری ها ساخته میشه کاملآ متفاوته قیمت این مدلها نهایتآ بشه 100 دلار که مناسب کاربرد ما نیست.
انتخاب استند بحث یک کم پیچیده ای هست که خلاصه اون میشه این:
1. استند باید مقاوم بوده و به شرایط محیط حساس نباشد.
2. استندهایی که از چوب ساخته میشوند با از چوب مرغوب ساخته شده تا هم دوام زیادی داشته باشه و هم اینکه به راحتی ترک نخورده.
3. استندی باید انتخاب شود که با وزنی معادل دو برابر هدفون شما دچار عدم تعادل نشود.
4. استندی باید انتخاب شود که فشاری به دسته هدفون وارد نکرده و نه آنقدر بی فشار که هدفون در آن معلق باشد.
5. استندی مناسب تر هست که قسمتی برای جمع کردن سیم داشته باشه مثل همون مدل اومگا 300 تومنی صفحه قبل.
6. استندی مناسب تر خواهد بود که ارتفاع بیشتری داشته باشد تا سیم هدفون زیاد خم نشود.
7. از همه مهمتر استند باید با پارچه یا روکش محافظ هدفون از گرد و خاک باشه که این یکی 100 دلار قیمتشه.
8. بقیه رو یادم نیست . . .
البته خالی از لطف نیست که یک نگاهی هم به استند بسیار بد قیافه Stax بندازید که با یک کاور بسیار با کیفیت فروخته میشه 110 دلار ناقابل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم موفق باشید.
بین سونی و فیلیبس و کریتیو کدوم بهتره... یا اصلا چه مارکی خوبه...؟
رضا جان، اون قسمت دردسر پولدارها شوخی بود - جدی که نگرفتید؟ :blush:نقل قول:
(من عادت ندارم تو پرانتز بنویسم شوخی چون مزه ش کم میشه :31: )
بعد از اسکلت منظور من یک چیزی شبیه این بود:
یا این:
جالب نیست؟
میگم حالا که لطف کردی در این مورد توضیح دادی، بد نیست اگر در تاپیک آموزشی هم این مطلب رو منتقل کنی شاید خیلی ها مثل من با استند و ضرورتش آشنا نباشن.
این STAX واقعا زشته :13:
از اون چهارتا استند عکس قبلی من دومی از راست رو خوشم اومد، هم ساده است هم قشنگ :46:
به نظرم یک نجار خوب پیدا کنید با قیمت خیلی کمتر از این استندهای آماده براتون درست میکنه:
ولی بعضی هاشون چقدر گرونن !
یکی از دوستان من حاضره بهش 15 تومن بدم هر وقت خواستم بیاد بجای این استندها هدفون رو نگه داره ! :31: