به نظرم بازی با این آپدیت آخری خیلی فرق کرده. سخت تر شده و من کلا با پاس عمقی جدید مشکل دارم!! ولی خیلی روان تر شده یازی و فکر کنم اگه قلقش دستم بیاد خیلی لذت بخش بشه.
Printable View
به نظرم بازی با این آپدیت آخری خیلی فرق کرده. سخت تر شده و من کلا با پاس عمقی جدید مشکل دارم!! ولی خیلی روان تر شده یازی و فکر کنم اگه قلقش دستم بیاد خیلی لذت بخش بشه.
بچه ها من نسخه ی ابتدایی بازی رو همون روز های اول نصب کردم،ناامید شدم و اصلا طرفش نرفتم دیگه.
آپدیت های جدید ک اومدن امید وار کننده هستن؟
فیس ها بهتر شدن؟
ارزش نصب داره؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
پچ PESEDIT 2.2
PESEDIT.COM 2014 PATCH 2.2 - COMING SOON!
GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH
- Full Online Mode compatibility
- Includes latest PES 2014 Patch 1.06 and Data Pack 3.00
- Added Bundesliga
- Added 2. Bundesliga and Sky Bet Championship
- Added 9 stadiums: Anfield, Camp Nou, La Rosaleda, Mestalla, Rose Park Stadium (generic), Santiago Bernabeu, Stadion (generic), Stamford Bridge, Vicente Calderón
- Corrected kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
- Corrected boots, accesories, shirtname for 6000+ players
- Corrected fake national team player faces (1000+ faces!)
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Added 50+ new boots
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Updated transfers for most important teams + full Premier League, Ligue 1, Serie A and La Liga
- Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
PESEDIT.COM 2014 PATCH 2.2 - RELEASED!
PESEDIT PATCH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سافت 98
فیس ها بهتر شدن....در واقع بهتره بگم فیسهای جدید اضافه شده...بقیه جاها جزئی بهبود پیدا کردن...اگه قبلا نمرش از20مثلا 14 بود الان میشه مثلا 15نقل قول:
تو پیس استیل بازیکنا واقعا بد ساخته شده....کاش راهی بود میشد درستش کرد
درود .
چطوری میشه تو مستر لیگ PES2014 دوتا تیم رو آورد؟
قبل انتشار بازی گفتن که یکی از قابلیت های جدید PES2014 امکان انتخاب دوتا تیمه . حالا چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟
دو تا تیم منظور یکش باشگاهی یکیش ملی هستش...اخر فصل از تیمهای ملی و باشگاهی بهتون پیشنهاد میاد
خسته نباشه pes این قابلیت رو که فیفا از دو سال پیش هم داشته .از اونا تقلید کردن!نقل قول:
فک کردم دوتا تیم باشگاهی رو میگه.
PES :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
یه روز خوب میادنقل قول:
Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk