الان یخورده سحری خوردم بیشتر فکر کردم دیدم نمیشه که! (پست قبل)
چ شرُ وری گفتم توی پست قبل :n02:
Printable View
الان یخورده سحری خوردم بیشتر فکر کردم دیدم نمیشه که! (پست قبل)
چ شرُ وری گفتم توی پست قبل :n02:
احتیاج به این کارها نیست الان دیگه روی اکثر مودم ها و روتر ها میشه وی پی ان تعریف کردنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز جواب این سئوال ما رو کسی نداد " به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم" آی پی ها توسط dhcp ست میشن.
دوستان عزیز جواب این سئوال ما رو کسی نداد " به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم" آی پی ها توسط dhcp ست میشن.
سلام من این سناریو رو انجام دادم و بخوبی جواب گرفتمنقل قول:
فقط بحثم سر این بود که بجای pcو لب تاپ چیزی دیگری جایگزین کنم که نمیدانم هست یا خیر خیلی تحقیق کردم بی نتیجه بود و امنیتش بیشتر برام مهم هست نمیدانم چقدر امنیت در این سناریو بالا میره چون کانکشنها تمامی در یک سیستم دیگر نصب هست و کرک و مشکلی در سیستمهای دیگه بوجود نمیاره
ممنون وی پی ان مدتهاست از دور خارج شده و جایگزینش کریو امده دوست عزیزنقل قول:
سلام یا بایدdhcpرو خاموش کنی همه رو دستی تعریف کنید یا اینکه خودش بصورت اتومات ایپی بگیره یک راه دیگه اینکه یک سویئچ جدا بزاری و تنظیمات رو برای اون تعداد دستی بدی بیشتر نمیدانم شاید دوستان بتونن کمکت کنننقل قول:
سلام رفقا يه راهنمايي بکنين منو:
آي پي پابليکمون وليده.
مودم وايمکس BM8301 داريم با آي پي 192.168.0.10
روتر ايسوس RT-N12 داريم با آي پي 192.168.1.1
کلاينت ها به روتر وصل هستن
کلاينتي که روش IIS FTP راه انداختيم هم آي پيش مسلما هست 192.168.1.100
تنظيمات فايروال و اين حرفا همه انجام شده.
ميخوايم ftpserver رو راه بدازيم اما مشکل اينجاس که آي پي مودم و روتر هم رنج نيستن و پورت فورواردينگ جواب نميده. از اونطرف هم مودم روي حالت روتر تنظيم شده و نميشه هم رنجشون کرد. و نميخوايم هم که مودم روي حالت بريج ست بشه.
چيکارکنم؟
اینم عکس از حالتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یک سوال داشتم و اون اینکه آیا کابل شبکه علاوه بر دیتای شبکه برق هم داره یا نه اگر نداره آیاباید برای داشتن برق روی کابل شبکه از سوئیچ poe استفاده کرد
این قسمت از تاپیکو کسی سر نمیزنه انگار