پس خدا رو شکر اگه برم درخواست بدم لااقل چیزی از دست نمیدم.همین فردا میرم.256 و 512 به خدا الان دیگه اینترنت معمولی هم حساب نمیشه اینا برای ما کلاس میگذارند.:41:نقل قول:
Printable View
پس خدا رو شکر اگه برم درخواست بدم لااقل چیزی از دست نمیدم.همین فردا میرم.256 و 512 به خدا الان دیگه اینترنت معمولی هم حساب نمیشه اینا برای ما کلاس میگذارند.:41:نقل قول:
اره میرم مدارکم رو هم میبرم.تازه اگه کسی رو هم بخوان بابام هست چون خط مال اونه.نقل قول:
خدا انسان رو محتاج این انسانهای بی خرد نکنه.
[QUOTE=old_snake1370;7114047حاجی داداش ما میدونیم کدوم مرکزیم هزارتا isp شرو ور دوروورمون ریخته منظورم چه isp غیر از مخابرات که میدونم داغونه
سلام
ADSL مخابرات سلمان فارسی امروز (به پینگ دقت کنید :31: راستی شرکت ارائه دهنده سرویس رو دقت کنید، نوشته آسیاتک :23: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی اینو توضیح بده ببینم یعنی خوبه یا بد :31:
وقتی صفحه رو ریفرش میکنم اون snr هر از گاهی یه کم در حد چند دهم تغییر میکنه. مثلا 29.2 میشه 29.3 و 39.8 میشه 40 . فقط تو همین رنج تغییر میکنه.
لاست رو نگاه کنیییییید!! امروز چه خبره؟؟!! :18:
سلامنقل قول:
پینگ برای این پایینه که با سرور تهران تست گرفتید
مشکل مخابرات از نظر من سرعت آپلود پایین اونه
دوست عزیز اون دکمه share this result رو بزن بعد لینک رو کپی کن. دیگه احتیاج نیست از صفحه عکس بگیری بعد ادیتش کنی و ip رو حذف کنی.نقل قول:
اون آسیاتک هم که زده منظورش سروری هست که ازش تست گرفتید. که سرور تو ایرانه به خاطر همین پینگتون پایینه. سرورس های خارجی پینگش پایین تر از 120 نمیاد.
اون 192.168.1.1 هم ip مودمه! کسی با اون پینگ نمیگیره!نقل قول:
می خوای پینگ بگیری با اینا بگیر:
8.8.8.8 و 8.8.4.4
4.2.2.1 و 4.2.2.2 و 4.2.2.3 و 4.2.2.4
google.com
هاهاهاها!! وااا من که انتخاب نمیکنم از چه سروری تست کنه! همیشه از توی همین سایت اسپیدتست میرم و خودش نزدیکترین سرور رو انتخاب مبکنه دیگه! همیشه هم بالای 90 بود! دست من که نیست چه سروری انتخاب شه!!