اوكي همشهري ! اگه درست بود بگو منم دان كنم راستي اين تورنت چيه ! ؟؟
Printable View
اوكي همشهري ! اگه درست بود بگو منم دان كنم راستي اين تورنت چيه ! ؟؟
دانلودش تموم شد و داره نصب میشه فکر میکنم مشکلی نداشته باشه تنها مشکلی که ممکنه داشته باشه کرک یا سریال هست که اونم میشه حلش کرد .نقل قول:
شما یه نرم افزار کم حجم در حد 2 مگابایت مثل utorrent رو دانلود و نصب کن بعد اون فایلی که من آپ کردم رو دانلود و روش دوبار کلیک کن تا بصورت خود کار با نرم افزار utorrent باز بشه بعد اوکی کن تا دانلود شروع بشه نرم افزارش یه چیزی شبیه دانلود منیجره .
درضمن ورژن بازی 3.0.4 هست .
خب با دانلود منيجر نميتونم دان كنم ؟ حتما بايد اين نرم افزاري كه ميگي باشه ؟
نه نمیشه آخه تورنته . گفتم شبیه دانلود منجیره و کار باهاش خیلی آسونه شما فقط کافیه یه بار امتحان کنید .من الان نصف فایل های دانلودیم تورنته .نقل قول:
اینم بگم من الان در مغازه ام سیستم در مغازه هم خیلی داغونه بازی بدون هیچ مشکلی نصب شد تو منو هم رفت ولی تو لود بازی موند و از بازی پرید بیرون که اونم می دونم بخاطر این سیستم داغونه اون اولشم ارور داد که سیستمت مناسب این بازی نیست ولی من مجبورش کردم بره تو بازی :31: . فکر نمی کنم بازیش مشکلی داشته باشه . تو شروع بازی هم هیچ پیغامی مربوط به سریال یا رجیستر کردن یا تریال بودن بازی نداد .
بازی مشکلی نداشت و به خوبی نصب و اجرا شد .
تو خیلی زمینه ها از gts بهتره مخصوصا نور پردازی ولی یه مشکلی هست که من با کارت گرافیک nvidia gt 220 نمی تونم بدون افت فریم بازی کنم یعنی خوبه و روون اجرا میشه ولی یهو گیر میده .
عالیه عالی ریجستر شده و باورژن عالی.
حمید جان چند تا سوال:
ببین ماشینهاش چند تان:تو منوی بازی:کلید دومی/نیو گیم/سربرگ انتخاب ماشین ببین ماشیناش 13 تا هستن؟؟؟
خب لينكي كه دانلود كردي رو بزار ما هم دانلود كنيم !
من دارم با تورنت دانلودش میکنم ...ولی سرعتش خیلی پایین هست ...از 40kb بالا تر نمیره و بعد از چند دقیقه ارور میده و دیگه دانلود نمیکنه ...کسی میدونه مشکلش از کجاست ؟؟
آره 13 تا کامیون داره .نقل قول:
لینک دانلود همون تورنته دیگه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]