کارت من xfx 8600 gts هست ولی 256 مگابایتی
و خود بازی نمیذاره گرافیک رو بالاتر ببرم
نمیشه کاری کرد که اجازه بده؟
Printable View
کارت من xfx 8600 gts هست ولی 256 مگابایتی
و خود بازی نمیذاره گرافیک رو بالاتر ببرم
نمیشه کاری کرد که اجازه بده؟
اقا میشه با این سیستم این بازی رو خرید ؟!
کارت گرافیکی : geforse 8600
ram : 1gig
cpu : باید که 2 هسته ای باشه
و مادربوردم هم چیزه خوبیه تازه خریدم .
درضمن اگه بازی رو گرفتم با اینا میشه رو چه تنظیماتی گذاشت ؟!!!
با اين سيستم ميتونم اجرا كنم؟اگه ميشه بگيد كه سغارش بدم:31:
Win XP SP3Pro
CPU:Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20GHz
Ram:2GB
Graphic:GeForce 8600GT 1GB
ممنون:11:
نقل قول:
با هر سیستمی میشه بازی رو خرید!
بدون سیستم هم میشه بازی رو خرید!!
شما به لیست سیستم مورد نیاز بازی مراجعه کنید
بیش از 100 بار در همین تاپیک گذاشته شده:21:
چرا میشه، ولی اولا سازنده اعلام کرده این کار باعث فشار اومدن بیش از حد به سیستم میشه و ممکنه باعث کرش بازی بشه دوما گفتن سیستم که برای تنظیمات ساختن بسیار هوشمنده و حداکثر کارایی سیستم استفاده میکنه این بازی هم که دیدی خیلی به مموری کارت گرافیک وابسته هست و مموری 256 خیلی براش کمه. با این حال دوستان در صفحات پیش راهی برای این کار گذاشتن من خودمم مثلا همچین مشکلی خواهم داشت با اینکه کارتم 8800GTS هست تقریبا دو برابره کارت شما قدرتشه ولی چون 320 مگ هست احتمالا باید در Texture در حالت Low بازی کنم مگه جزئیات دیگه رو بیارم پایین و Texture رو بالا ببرم.نقل قول:
بچه ها الان سایتی که ازش این بازی رو سفارش داده بودم گفت که ما دیروز صبح بازی رو پست کردیم ولی امروز تمام پست ها برگشت داده شده ...
یعنی ارشاد به پست هم خبر داده که نذارن این بازی رو به صورت اینترنتی بفروشن ! عجب گیری خوردیم ها...
ولی بازم اون ها یه راه حلی پیدا کردن ولی چند روز تا به دستمون برسه عقب میفته ! :(
شما چقدر ساده ای باور کردی، مگه همچین چیزی ممکنه پست که دره بسته ها رو باز نمیکنه حالا بازم بکنه یعنی هرچی cd/dvd تو بسته ها باشه حتما میزاره تست بکنه ببینه توش چیه؟؟!! بعد این همه از دوستان از طریق پستی بازی رو تهیه کردن.نقل قول:
ها ؟ واقعا ؟:9:نقل قول:
آخه گفت حتی به تکین هم اخطار دادن ...:28:
آخر سر گفت که مجبوریم بازی رو تو کاور یه بازی دیگه ای بفرستیم ...:29:
یعنی دروغ گفته ؟ :44:
این کار رو می کنن !!!!!!! روی اکثر محموله هایی که از خارج کشور می آد این کار رو می کنن !!!!! هرچند احمقانه هست ! ولی من یه سری مجله برای یکی آشناهامون سفارش دادم ! وقتی رسیدن روی قسمت هایی که لباس نپوشیده بودن برچسب زده بودن !:20::20::20:نقل قول:
بعد از عمری تونستیم بازی رو اجرا کنیم ، حالا تا میام یه ذره بازی کنم از بازی پرتاب می شم بیرون.راه حلی هست که من رو از بازی نندازه بیرون؟(راه حلی که دوست عزیزم beny-nvidia گفته بودند(همون که تو شرت کات یه چیزایی باید می نوشتی.) رو انجام دادم ولی مشکل حل نشد. ) به نظر خودم سیستمم مشکلی نداره.سیستم من :
cpu : intel core2duo e7200
vga : geforce 8600 gt
ram : 2*1gb patriot dual chanel
ممکنه مشکل از سیستم باشه؟
هر دفعه که از بازی میندازه بیرون یه ارور جدید می ده.آخرین بار که رفتم تو بازی این ارور رو داد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]