دوستان میشه بگید شما بازی هایی که باید روی حافظه داخلی ریخته بشه چه طوری توی این گوشی نصب میکنید . ( مثلا آسفالت 6 )
چون با توجه به اینکه تزدیک یک گیگ جا میخاد اگه به مموری انتقالش بدید مشکلی تو اجرای بازی پیدا نمیکنه ؟
Printable View
دوستان میشه بگید شما بازی هایی که باید روی حافظه داخلی ریخته بشه چه طوری توی این گوشی نصب میکنید . ( مثلا آسفالت 6 )
چون با توجه به اینکه تزدیک یک گیگ جا میخاد اگه به مموری انتقالش بدید مشکلی تو اجرای بازی پیدا نمیکنه ؟
فایل نصبی حدود 7 مگ هست و فایل دیتا حدود 890 مگ که روی مموری ریخته میشهنقل قول:
دقیق ترش اینه Apk رو نصب کنید
بعدش Data رو کپی کنید تو مموری و اینا
دانلود آسفالت یکی از عذاب آور ترین کار های دنیاست:دی
به نظر من گوشی توی مسافرت می تونه خوب خودشو نشون بده ( چه قدر می تونه این مدت مسافتی که تو راه هستید شما رو سرگرم کنه )
چند تا فیلم من روی گوشیم ریختم تا توی مدت سفرم تماشا کنم :
چند قسمت از سریال آشنایی با مادر
کیفیت : Avi رزولیشن : 352 * 624 حجم اصلی فیلم : 174 مگابایت حجم دی کد شده : هر قسمت حدود 100 مگابایت زمان فیلم : 20 دقیقه
بدون هیچ مشکلی با نرم افزار های MX Video و Rock Player اجرا شد ( فقط یکی از زیرنویس ها Encoding ـش واسه گوشی تنظیم نبود با راک پلیر نمی خوند که با MX مشکلی نداشت
فیلم Rise Of The Planet Of The Apes 2011
کیفیت : Mkv رزولیشن : 544*1280 حجم فیلم : 725 مگابایت بدون هیچ دی کدی ! زمان فیلم : 105 دقیقه
خیلی روون اجرا شد
فیلم شرایط
کیفیت : Avi رزولیشن : 608*256 حجم فیلم : 700 مگابایت زمان فیلم : 107 دقیقه
به راحتی اجرا شد اما نمی دونم چرا بعد از دی کد کردن صداش کم شد ! یا شایدم صدای فیلم کم بوده
فیلم Melancholia 2011
کیفیت : Mkv رزولیشن :544*1280 حجم فیلم : 800 مگابایت بدون هیچ دی کدی ! زمان فیلم : 129 دقیقه
فیلم گه گاهی شطرنجی می شد
نور صفحه گوشی روی حداقل یعنی کمترین مصرف ممکن قرار داده شده بود و با هدفون گوش می دادم ( کیفیت هدفون هم می تونم بگم عالی بود ، صدای اطراف شما کاملا حذف می شه و دیگه از اطرافتون چیزی نمی شنوید ، کیفیت بیس هم واقعا عالی بود !! تنها مشکلش اینه که ریز هست و خیلی اذیت می کنه ! باید تا بیخ هدفون رو بزاری تو گوش تا هی نیوفته ! )
بعد از این همه تماشای فیلم و بعد هم موزیک و گیم هنوز هم باتری واسم باقی مونده بود که در نهایت روز بعد باتری تموم شد
در مقایسه ی پلیر ها واسه ی پخش فیلم من به این نتیجه رسیدم که MX Player بهتر هست . چرا ؟
چون اولا زیرنویس های Encode شده رو راحت اجرا می کنه ( پلیر های دیگه یا نمایش نمی دن با مربع مربع نمایش می دن )
دوم شما موقع تماشای فیلم با خود برنامه صفحه رو قفل می کنید که اگر به اشتباه انگشتتون به صفحه بخوره فیلم یه وقت نپره عقب یا جلو یا اینکه تنظیمات صدا و نور به هم بریزه ، و باز هم واسه ی مصرف بهینه تر باتری موقع تماشا این خیلی به درد می خوره
سوم برای عقب یا جلو بردن فیلم احتیاج نیست شما اون خط نوار رو بگیرید و عقب جلو ببرید ( به دلیل کوچیک بودن صفحه ، شما نمی تونید مثل کامپیوتر این نوار رو به درستی روی اون صحنه ای که می خواید تنظیم کنید ! ) توی این نرم افزار می تونید با کشیدن انگشتتون روی صفحه به راحتی فیلم رو عقب جلو کنید و یا تنظیم صدا و نور
نه کلا میخواستم بدونم به نسبت hd چقدر بیشتر دوام میارهنقل قول:
سلام
mkv hd دیگه باز کردنش دشوار هست
این برنامه تونست بازش کنه
برای دایویکس اصلا مشکلی نیست و مطمئنا بالای 5 ساعت جواب میده
در ضمن دایویکس دیگه جاشو داده به mkv
الان این فرمت پر کاربردترین فرمت هست + mp4
حالا flv بماند
تو گالکسی هر فیلم 700 مگی حدود 16-20 درصد باتریو کم میکنه میخواستم به نسبت اون ببینم چجوریه ؟
--------------------------------------------
نه آقا هنوزم divx تو بورسه
دو تا نکتهنقل قول:
اول : بعد از دیدن فیلم شرایط حالت بهم نخورد ؟
دوم : باید هد فون دیگری بخری اگه شما هم مثل من از اون مدل هدفونها خوشتون نمیاد
من فعلا مال اچ تی سی را خریدم 12 تومن
کمی هم سیمشو کوتاه کردم وصل کردمش به جابرا هندزفری بیسیم
و راضی هستم
والا ما که هر چی درست حسابی دانلود میکنیم mp4+mkv هستنقل قول:
مخصوصا دومی
نمیدونم چجوری میگین divix رو بورسه
به هر حال دایویکس هم فرمت خوبی هست
ولی به نظر من هی چی به mkv نمیرسه
من فیلم دانلود میکنم اچ دی 2 ساعت تازه حجمش میشه 400 یا 500 مگ
کدوم فرمتی چنین قابلیتی داره ؟
اگه برات مهم فیلمهامو چک کنم شاید کم حجمتر از اینها هم باشند
در ضمن نور صفحه آرک خیلی زیاده
حتما باید موقع فیلم دیدن کمش کرد
ممنوننقل قول:
اگه برات مهم فیلمهامو چک کنم شاید کم حجمتر از اینها هم باشند
اگه زحمتی نیست یه دایویکس 700 مگی رو با نور 50 یا کمتر تست کن ببین چقدر کم میکنه
شرمندهنقل قول:
حوصلشو ندارم یه ساعت فیلم ببینم
اگه قسمت شد هفته بعدی شاید برم شهرستان
تو راه میبینم
سلام
من اشتباهی عکسهای فابریک گالری موبایلم رو پاک کردم ، لطفا کسانی که آرک اس دارن یه لطفی بکنن و عکسهای فابریک گالری آرک اس رو آپلود کنن
ممنون
این عکسهای پوشه ایمیج آرک هستنقل قول:
13 عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]