تا کی مهلت داره 500 تا آی پی کم دارم :|نقل قول:
Printable View
تا کی مهلت داره 500 تا آی پی کم دارم :|نقل قول:
کیفیتشم مفته مخابرات : دینقل قول:
البته بازم به منطقتون بستگی داره ولی من یکیو نابود کرده انقدر افتضاحه.
واسه من که اروری نداد خدا رو شکر و خوشبختانه !
بچه ها اونایی که همه Eune هستن اسم آی دی و لولشون رو بگن !
Nagotion لول 26
دوستان میشه یه راهنمایی بکنید rune چیا بخریم؟ چند صفحه و چه چیزهایی تو هر صفحه بذاریم؟
ممنون
منم میخواستم zac بخرم با vayne , چون free week ش خیلی چسبید بهم, دومین پنتام رو گرفتم باهاش :31: ولی دیگه دادم روننقل قول:
تا 5 april که میشه 16 فروردین که یعنی 6 روز دیگه.نقل قول:
شما بگید برای چی میخواید من شخصا بهتون معرفی میکنم چیا بخرید. اگر برای هیروی خاصی میخواید هم بگید یک سری هاشون رو بلدم.نقل قول:
برای هر هیرو جداگانه تو mobafire .com نوشته چی ببندیم ولی اگه بخوام برای هر هیرو یکسری rune بخرم و ببندم که IP کم میارم ... منظورم اینه که برای انواع چمپ (ADC یا tank یا ساپورت یا ...) چی ببندیم؟نقل قول:
بعضیا دو صفحه دارن AD و AP نمیدونم دقیقا یعنی چی!
AD=attack damage?
AP=ability power?
بچه ها کسی اینجا اکانت میخره ؟
سلام دوستان آقا این دوستم بازیرو آپ کرده ولی همچین اروری میده ماکه سر در نیوردیم شما میتونید کمکی بکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اول یه Rune برای attack speed / dmg بستم, یه بعد برای اکثریت هیرو های AP .نقل قول:
بعد rune برای هیروی talon بستم که البته به جز talon برای داریوس /گارن/شن top هم استفاده میکنم.
یه rune هم برای هیرو های ap که mana ندارن مثل morde و vlad
برای دوستمم هم 2 تا rune بستم تا حالا, حالا اگر میخواید هر کدوم رو ببندید ( ap یا ad یا as/ad یا tank ) بگید بهتون بگم.
نقل قول:
ویرایش:
1-گفته که windows explorer یا my computer رو باز کنید.
2-بعد برید به این مسیر
Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\[latest version]\deploy\mod
منظور از latest version اخرین اپدیت هست, اگر نمی دونید, اون اخرین عدد اخرین اپدیت هست.
3- folder یی به نام RDS رو از جای مورد نظر cut کنید و بزاریدش تو یه درایو دیگه ( برای این میگم کات کنید چون اگر مشکلی پیش اومد فولدر رو داشته باشید و delete نشده باشه.)
4- بازی رو اجرا کنید
5- وقتی لانچر اومد بالا, روی اون علامت چرخ دنده کلیک کنید.
6- از تو منو گزینه repair رو اجرا کنید و بزارید به طور کامل REPAIR رو انجام بده
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]