سلام جييگر من عضويتم براي اولين بار ژانويه 2005 بيد...مخلص دادا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Quick
Printable View
سلام جييگر من عضويتم براي اولين بار ژانويه 2005 بيد...مخلص دادا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Quick
سلام به روي ماهت داش عرفاننقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
اسم:مجير mojeer
ساکن:تهران شهید محلاتی
القاب:مقداد اسود...لاور گاد
کنیه:سلطات البنیه
یه ماچ بده دادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مومنه خدا خوبی شما...خوشحال شدمنقل قول:
نوشته شده توسط deer
در مورد شخصیت خودم باید دیگران نظر بدن اما اوچیزی که من حالیم شده...یکم زودرنج بد جور عصبی...اهل رفیق بازی...عاشق...و...
کلا از انگلیس بدم میاد اما چلسی رو خوشم ویاد...
ممنونم از سوالات خوبتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجددنقل قول:
نوشته شده توسط deer
والله یکی از رفقا گفت یه فروم باحال سراغ دارم بریم عضو شیم ما هم گول خوردیم اومدیم حالا دوستش داریم اون یارو رو نه ها فروم رو میگم :laughing:
مومن خدا
چند سالته و دوست داشتي چند ساله باشي و چه كار هايي انجام بدي (منظورم سن ايده الت چيه)
رشته ي تحصيلت چي ؟ ايا اونو دوست داري يا نه
موفق باشي
به به ميبينم كه داش مجير نشسته رو صنذلي...داغ كه بود داغ تر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا دارم به مخم فشار ميارم سوال درست و حسابي بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط deer
20 سالمه
دوست دارم زودتر بزگ شم اما اينم ميدونم بزرگي به سن نيست...اگه خدا كمك كنه يكم شعور بده ممنونش ميشم :happy:
رشته تحصيلي:علوم اجتماعي(پژوهشگري) بله خيلي زياد...
سلامت باشي آبجي گل... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطوري رفيق خودمنقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯)
زياد به مغزت فشار نيار چون هرچي بپرسي جواب دارم براش :tongue: :tongue:
اينم تقديم به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مومن خدا
آقا یه عکس نداری از خودت بزاری....چون فکر میکنم از اون بچه سوسولایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.گواهینامه داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.فرزند چندم هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داش نويدنقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
نه بابا بچه سوسول خودتي اينو از مهدي هرو بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دارم بهمن دوسال پيش وگرفتم...
دوم و فقط هم دونفريم دوتا داداش...
دوستت دارم رفيق گل...بالايي هم شوخي بيد جيييگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]