این تورس بدبخت شانسم نداره تو بازی امشب یه گل زد کمک داور ظاهرآ اشتباه آفساید گرفت !
http://www.youtube.com/watch?v=kxvMhX1QF-8&feature=player_embedded
Printable View
این تورس بدبخت شانسم نداره تو بازی امشب یه گل زد کمک داور ظاهرآ اشتباه آفساید گرفت !
http://www.youtube.com/watch?v=kxvMhX1QF-8&feature=player_embedded
سر الکس فرگوسن: ما روی یک اشتباه باختیم/ اگر برباتوف در نیمه اول گلزنی می کرد، ما پیروز می شدیم
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است تیمش به دلیل از دست دادن تمرکز در دقایقی از بازی مقابل منچسترسیتی نتوانست به فینال جام حذفی انگلیس راه پیدا کند.
تک گل یحیی توره در نیمه دوم که روی اشتباه مایکل کریک به ثمر رسید، به روند 8 پیروزی پیاپی شیاطین سرخ پایان داد. سرمربی اسکاتلندی امیدوار است تیمش این شکست را خیلی زود فراموش کند و برای بازی های پیش رو آماده شود.
او در گفتگو با شبکه تلویزیونی باشگاه منچستریونایتد گفت:" 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم برای ما گران تمام شد. آنها از موقعیت نصفه و نیمه شان استفاده کردند.ادوین فن در سار ضربه بدی به توپ زد و کریک نیز در کنترل توپ با مشکل مواجه شد و همین توپ به گل تبدیل شد.
بعد از این گل آنها شروع به دفاع و ضد حمله کردند. بسیار ناامید کننده بود زیرا ما در نیمه اول بهتر بودیم و می توانستیم از حریف پیش بیفتیم.دیمیتار برباتوف دو موقعیت عالی داشت. اولی را دروازه بان حریف مهار کرد و دومی از روی تیرک دروازه به بیرون رفت. اگر یکی از آنها گل می شد، شرایط ما متفاوت می شد. من احساس می کنم در چنین دیدارهایی هر تیمی بتواند گل اول را بزند، پیروز خواهد شد."
فرگوسن همچنین از چمن ورزشگاه ومبلی انتقاد کرد و تاکیدکرد اخراج اسکولز تغییری در سرنوشت دیدار نداد.
" فکر می کنم چمن کمی بلند بود. زمین خوبی بود اما چمن کمی بلند بود. ما در زمین هایی که جمن کوتاه تری دارد، راحت تر بازی می کنیم و شاید این شرایط برای بازیکنان سیتی مناسب تر بود.
اخراج اسکولز بازی را از روند خود خارج نکرد. فکر می کنم ما حتی بعد از آن بازی بهتری ارائه دادیم. فکر می کنم بعد از اخراج اسکولز خیلی خوب بازی کردیم.
پل کمی بد شانس بود. او برای زدن توپ رفت اما ضربه اش به ران بازیکن حریف خورد."
شاگردان فرگوسن روز سه شنبه باید در لیگ برتر مقابل نیوکاسل قرار بگیرند، دیداری که می تواند در صورت امتیاز از دست دادن آرسنالی ها در دیدار امروز مقابل لیورپول، یونایتدها را یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک کند.
" دیدار روز سه شنبه مقابل نیوکاسل بسیار مهم خواهد بود. ما باید خودمان را به موقع برای این دیدار آماده کنیم. باید برای هر بازی خود را به موقع آماده کرد بار دیگر به دنبال پیروزی بود."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/17/2445123/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84
یحیی توره: این پیروزی را به برادرم تقدیم می کنم
گل نیمه دوم این ستاره ساحل عاجی مقابل منچستریونایتد پیروزی 1-0 شاگردان مانچینی را رقم زد و آنها را به فینال جام حذفی رساند
سایت گل- یحییی توره، ستاره خط میانی منچسترسیتی که در دیدار شب گشذته مقابل منچستریونایتد گل پیروزی تیمش را به ثمر رساند، این گل را به برادر و هم تیمی اش، کولو توره، تقدیم کرد.
گل نیمه دوم این ستاره ساحل عاجی پیروزی 1-0 شاگردان مانچینی را رقم زد و آنها را به فینال جام حذفی رساند.
یحیی توره نقش برادرش در دوران حرفه اش را بسیار موثر دانست و تاکید کرد که کولو قصد دارد پس از پایان دوران محرومیت اش بازگشت شکوهمندانه ای به میادین داشته باشد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من در حال حاضر برای او بسیار ناراحتم. او یک بازیکن حرفه ای است و می خواهد فوتبال بازی کند.
همه گاهی اشتباه می کنند. این جزئی از زندگی و ورزش است. او از نظر ذهنی فردی قوی است. او مهمترین فرد در زندگی من است.
هر بار با او صحبت می کنم، او به من کمک می کند. من این برد را به او و هواداران تقدیم می کند."
یحیی توره یک هافبک دفاعی است اما در دیدار مقابل منچستریونایتد در پست هافبک هجومی بازی کرد. او می داند که این پیروزی برای هواداران بسیار ویژه است.
" من خیلی خوشحال هستم. ما بزرگترین رقیب مان را شکست دادیم. این فوق العاده است و باید از آن لذت ببریم.
واقعا برای هواداران خوشحالم. آنها 35 سال است که منتظر کسب جام هستند. این زمانی بسیار طولانی است. فکر می کنم امسال، سال منچسترسیتی خواهد بود. اما کار هنوز تمام نشده است. باید وارد مرحله دوم بشویم. "
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/17/2445131/%DB%8C%D8%AD%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
2011/4/17
واقعا تلویزیون ایران شورش رو درآورده.حالا مثلا یه شبکه از 7تا شبکه اذان رو نشون نده چه اتفاقی می افته که وسط بازی آرسنال و لیورپول اذان پخش میکنن!!!
واقعا احترام به ببینده رو به حد اعلا رسوندن اینا...
واقعا بازی جالبی بود آرسنال لیورپول
دقیقه 96 آرسنال پنالتی گل کرد و دقیقه 101 هم کویت
وقت اضافه زیاد هم به خاطر مصدومیت کرگر بود که امیدوارم اوضاعش خوب شه ... این طور که معلوم بود حالش یکم وخیم بود .
دیگه نبینم منچستریها در مورد لیورپول بد بگنا،دستی دستی قهرمانتون کردیم...
ولی کاش میباختیم:31:
حالا بگید ما دقایق اخر گل میزنیم!!!! کی دقیقه 96 و 101 پنالتی میزنه!!
WOW!! چه بازی ای بود آرسنال - لیورپول!! با اینکه نتیجه کاملا به نفع منچستر شد اما رسما سره پنالتی دقیقه 101 رسما حق آرسنال رو داوری خورد... به نظرم بعد از برخورد توپ به دیوار دفاعی باید سوت پایان رو میزد!!
خلاصه برد هفته پیشش مقابل سیتی معلومه انگیزشی بوده ها!!: دی!!
و مثل اینکه امیدواری به حضور در جمع چهار تیم یک روز لندنی شدن رو از ذهن لیورپولی ها کاملا شسته!!:31:
عجیبه که دیگه اون پلاکارد Cockney For A Day رو ندیدیم :دی
از لیورپول بعید بود ولی مطمئنم اگه واسه سهمیه ی چمپیونز لیگ امیدی نداشت زیاد واسه این بازی تلاش نمی کرد
مثلا اینکه آرزو سه گانه برای پیرمرد دیگه بر باد رفت:20:
تاتنهام:40: کیه باری داره