آقا سرعت روزانه و شبانت را برای دانلود فایل حجیم ، می شه بگی؟نقل قول:
چون اولش سرعتش حدود 100 هست اما بعد از یک دقیقه به 60 تا 70 می رسه
Printable View
آقا سرعت روزانه و شبانت را برای دانلود فایل حجیم ، می شه بگی؟نقل قول:
چون اولش سرعتش حدود 100 هست اما بعد از یک دقیقه به 60 تا 70 می رسه
دوستان یادمه قبلا با دونستن یوزر و پسورد یه کاربر دیگه ی صبانت می شد با اکانتش کانکت شد و از ترافیکش استفاده کرد، کسی میدونه چرا دیگه نمیشه ؟ یا اگه میشه چجوری ؟ چون من کانکت می کنم ارور 691 میده در حالی که مطمئنم یوزر و پسورد اکانت شرکت رو درست میزنم!
من الان به یک گیگ ترافیک نیاز دارم
باید چیکار کنم
توی صبانت نتونستم الکترونیکی 1 گیگ شارژ کنم
فقط یک گیگ 128 یک ماهه داشت
من میخوام 1 گیگ به حجمم اضاف کنم ، نمیخوام رزرو کنم
چنین امکانی هست ؟
دقیقا نمیدونم ولی یه چیزی مثل مک آدرس یوزر مقابل رو شرکت قفل میکنه تا کس دیگه ای بهش دسترسی نداشته باشه یا بعبارتی یوزرنیم و پسورد شرکت شما فقط روی خط تلفن شرکت فعاله و شما نمیتونید با خط تلفن خودتون بهش دسترسی داشته باشیدنقل قول:
دوستان من از تو تایپک شاتل گفتم واسه پینگ کم، گفتن برو سراغ صبا:دی( اسغفرالله :دی)
حالا این صبا :دی بخواد تو تهرانپارس حکیمیه یه سرویس بده چقدر لفتش :دی میده ؟:دی
ممنون
سلام.
دوستان سابین مشهد ساعات شبانه اش رو تغییر داده؟
سلام
این ساعت شبانه صبانت انگار دوباره تغیر کرده چون منم نمیتونم کانکت شم .:13:
در ضمن منم تو مشهد هستم
شبانش که امشب کار نداد بمانه. توی این ساعت, روزانش هم چند دقیقه کار داد حالا قطع شده. من با وایمکس ایرانشل وصلم. شاید مشکل از مخابرات آشغال بوده. جهان سومی هستیم دیگه. من نمیدونم این مسوولین ما حقوق میگیرن و از صبح میرن مثلاً سر کار تا عصر چه غلطی میکنن. تا کی این وضع اینترنت میخواد باشه.
با این سرعت مسخرشون چقدر باید برای یه کانکت شدن عذاب بکشی. فکر کنم دیگه قیامت خدا رهامون کنه بسکه توی این دنیا عذاب کشیدیم.
خدا بگم چی کارشون کنه!نقل قول:
من دیوانه با این حال خرابم که دیروز از بیمارستان اومده بودم کامپیوتر رو آماده برای دانلود کرده بودم.
اتفاقی 3.5 نصف شب پاشدم دیدم چراغ دی اس ال قرمز هست.مانتیوز ر رو که روشن کردم.چک کردم دیدم اصلا وصل نمیشه میگه یوزر پسورد اشباهه؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
کس دیگه هم این مشکل رو داره؟:41:
من از ساعت 2 که در مشهد شبانه شروع میشه بیدار بودم تا ساعت 3.30 کانکت نمیشد و ارور یوزر و پسورد میداد .
wtf?