خوب اینم تست الان من (ساعت 9:40 صبح همون ساعات رایگان برای خط من)
دیروز که داشت منو سکته میداد... ولی دیگه الان راضی کننده هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب اینم تست الان من (ساعت 9:40 صبح همون ساعات رایگان برای خط من)
دیروز که داشت منو سکته میداد... ولی دیگه الان راضی کننده هست!
به قول اون دوستمون امروز اومدم تایم اوت بگیرم دیدم یه چند تا پینگ هم داد :31: از دیشب تا الان افتضاح بود
دوستان یه 256 گرفتم اشکمو در آورده:44:
از کجا بفهمم چند روز دیگه سرویسم تموم میشه؟
میتونم الان برای بالا بردن سرعت اقدام کنم یا باید حتما یک ماه تموم بشه ؟
بازم نوین نت افتضاح شد....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ساعت 10:30 به بعد دوباره کیفیت افتضاح شد ...اینم تست ساعت 1200
حالا جالب پشتیبانی نوین نته!!!میگه ما محدود رو 1 به 10 میبندییم
میگه دانلود 50 خوبه که مگه انتظار داری چند باشه؟!!!!!
یا خدا !!! واقعاً پشتیبانی فنیشون اینجوریه؟؟؟ من چی بگم واقعاً ؟! یعنی به جای اینکه ببینه چرا سرعت پایینه میگه همینه که هست ! خیلیم خوبه!!
از اونجایی که صبح سرعتم خیلی خوب شد و تستشم گذاشتم بالا ... دیگه بهونه اینکه بگن مشکل از خط منه برداشته شد...
واقعاً فقط میتونم بگم بی خیال نوین نت بشین فعلاً (حداقل اینو برای کرمانشاه میتونم بگم!!)
512 up to 2meg!!!!!!
این که باید حداقل 64 و تا 256 کیلوبایت دانلود کنه!!!!!!!!!!!!!!!:41:
البته وقتی 2مگش اونه وای به حال 128 و 512!!!!!
:42:
من که با 128 صبانت 145 کیلو بایت سرعت دانلودمه! البته MAX!!!!!
خدا رو شکر زیر 110 هم نمیاد
این وضع در مورد پارس انلان هم همینه..... البته به 120 نمیرسه اما زیر 100 هم نیومده...
البته تعرفه های پارس آنلاین بهتره:46:
اینم بگم که وضع پارس انلاینو از دوستم شنیدم
اره میشه وسط دوره 256تو بالا ببری.....
البته اگه منظورت مخابرات بود
نقل قول:
میشه شما هم یه تست با speedtest.net از سرور فرانکفورت بزارین تا در شرایط برابر یه مقایسه بشه بین ISP ها؟ (در شهر خودمون البته)
از چه شرکتی گرفتی؟نقل قول:
ماله من حسابگر هست.شاید برا شما فرق کنه.اما باید بری تو پروفایلت تو سایت اینترنتی شرکت ارایه دهنده.
یا اینکه زنگ بزنی پشتیبانی.
اگه بخوای سرعت رو عوض کنی باید یه سرویس جدید بگیری یعنی سرویس قبلی به فنا میره.
از دیشب تا حالا حسابگر خیلی ری.ه..اعصاب برام نذاشته هر دو دقیقه تایم اوت میشه مجبورم از اول قطع و وصل بشم....
این سرویس 512 به اصلاح ویژه رو براتون توصیف کنم اگه خواستین بخرین بدونین چه خبره.اولا همونطور که گفتم روند پایداری نداره هر 30 دقیقه یا یه ساعت برا وب گردی مجبورین قطع و وصل بشین.یعنی اگه کار اداری و مالی دارین به درد بخور نیست یهو وسط پرداخت اینترنتی قاطی میکنه....
اما اگه کار دانلود میکنین خیلی عالیه.وسط دانلود هیچ وقت قطع نمیشه.سرعت دانلود تو روز 40 تا 50 و تو شب 50-62(نصفه شب).یه فیلم اچ دی 700 مگ رو(البته اسمش hd هست:دی ) رو حدود 4 -5 ساعت میدانلوده.
یه دعوای حسابی با 2020 کردم
دختره بی شعور خیلی بد حرف زد جوابش رو هم شنید
زنگ زدم خود صبانت باز حداقل پسره می دونست مشکل هست و از کجاست
dns های گوگل مشکل پیدا کردن تو کل کشور نت مشکل داره
نقل قول:
درسته... منم قبلاً همن ویژه 512 حسابگر رو داشتم.... دانلودش خوب بود ولی تو یه ساعت چت 10 دفعه قطع و وصل میشد!!
برای دانلود خیلی خوبه .... بهر حال من از حسابگر دلخور هستم (از رفتار یکی دو کارمندش) ولی دلیل نمیشه بخوام با نگفتن بعضی از واقعیتها به دوستا و همشهریام ضرر بزنم... اگه دنبال صرفاً دانلود هستید خوبه 512 ویژه حسابگر!
اولویت اول هم که مخابراته بعد بیاد شرکتای دیگه...
صبا با کیفیت ولی گرون
پارس خوبه ولی پورت خالی نداره
شاتل میگن بد نیست ولی اونم پورت نداره
آسیا تک میگن زیاد جالب نیست اوضاعش ولی تعرفه های خوبی داره! پورتم الان خالی نداره ولی گفته خالی میشه
نوین نت فعلاً برای من یکی خیلی آشغاله!