داداش شما از کدوم بازار میخوای خرید کنی(بانه یا بازار عادی)و چه برندی مد نظرته؟؟؟نقل قول:
Printable View
داداش شما از کدوم بازار میخوای خرید کنی(بانه یا بازار عادی)و چه برندی مد نظرته؟؟؟نقل قول:
من از بانه خرید میکنم عزیز به برند خاصی تعصب ندارم ،چند تا مدل تو ذهنم هست مثل la 7400 55 lg یا 66000 هزارش همچنین چند مدل سامسونگ و سونی منتها دوست دارم از راهنمایی شماهم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
این مدل هایی که انتخاب کردی به نظر من از نظر کیفیت تصویر فرقی باهم ندارن و هردو خوبن و البته 74000 گزینه کامل تری هستنقل قول:
سامسونگ f6400 همکیفیت خوبی داره
شما از tv بیشتر چی واست مهمه
مثلا کیفیت.اسمارت بودنش.3بعدی با کیفیت تر یا مثلا ساپورت فرمت تصویری
به ترتیب چی واست مهمتره و کلا از tv که میخوای بخری چی میخوای
اول از همه کیفیت تصویر برام مهمه بعد ساپورت فرمت ،واقعا نمیدونم عینک پسیو خوبه يا اکتیو برای سه بعدینقل قول:
اسمارت بود نشم اصلا مهم نیست وظیفه اصلیو درست انجام بده برام گافیه
داداش گلم اگه ساپورت فرمت واست مهمه که سونی رو بیخیالنقل قول:
و اگه کیفیت واست مهمه سونی حرف اول رو میزنه
من بهت پیشنهاد میدم یا la8600 47 اینچ رو انتخاب کن که هم از نظر امکانات عالیه و هم از نظر ساپورت فرمت تصویری و زیر نویس
سونی w804 a 47 اینچ هم کیفیت فوق العاده داره که واسه زیر نویس فارسی یکم دنگ و فنگ داره ولی راه داره و راهنماییش تو انجمن هست
ولی حتما این مدل samsung f6400(f6450 رو مد نظر قرار بده که هم کیفیت خیلی خوبی داره و تویه نقد های سایتهای معتبر امتیاز های خوبی حتی بهتر از رده بالاتر ها گرفته و قیمت مناسبی هم داره و امکانتش هم خوبه
ممنونم عزیز فقط یه سوال 7400با 8600چه فرق ای داره بجز دوربین؟کیفیت تصویرشونم فرق میکنه؟نقل قول:
من امروز پنجاه وپنج اینچ 7400رو قیمت بهم دادن 43500000بنظرت خوبه قیمتش؟
پنجاه پنج اینچ سامسونگ 6400گیرم نیومد
کیفیتشون یکی هست تقریبانقل قول:
تفاوت هاشون هم رنگ قاب و پایشون هست که 8600 مشکی هست و 7400 سفید(پشت و جلو tv)
8600 حافظه داخلی 8 گیگ داره و 2 تیونره هست ولی 7400 4گیگ حافظه داخلی داره و تک تیونره هست.2تیونره یعنی از ی کانال رو میتونی ضبط کنی و ی کانال دیگه رو نگاه کنی همزمان
تعداد ورودی hdmi واسه 8600 4عدد و واسه 7400 3 عدد هست
و شکل و مدل کنترل جادویشون با هم فرق داره
راستی داداش قیمتشم خوب گفتن بهت
دوستان این چه داستانی که بعضی از مدل های سونی مثل W700A دو نوع مدل دارند؟؟؟؟w700a و w704a؟؟ کدومش خوبه؟؟
:n28::n17:
از بین ex650 و w700 کدومش کیفیت تصویر بهتری داره؟؟
من این 650 رو ندیدم ولی فکر میکنم w700 بهتر باشهنقل قول:
شما سقف بودجت و انتظاراتی که از tv داری بگو تا بتونم بهتر راهنمایی کنم
من تا 3400 حالا 100 بالا پایین بودجه ای که میخوام واسه تلوزیون هزینه کنم 3Dبودن و نبودن هم اصلا برام مهم نیست فقط میخوام کیفیت تصویر خوبی داشته باشه؟؟
خودم هم به یک نتیجه هایی رسیدم حقیقتش این مدل w700 چشمم بد گرفته منتها الان تو شهر ما اصلا w700 وجود نداره از یک طرف هم تو بانه فقط w700 هست ولی تو سایت مالزی w704 داره والا خودمم موندم گیج گیج شدم با این بازاری که درست شده؟؟:n13: