نقل قول:
اين درسته كه بعضي مواقع دروازبانها گلهاي عجيب مي خورند ولي خداييش الان خيلي بهتر شده مخصوصا تو شوتها و تك به تكها خيلي سخت گل مي خورند. به هر هال من هرچي بيشتر بازي ميكنم بيشتر لذت مي برم به جز چند مشكل كوچيك واقعا معركست .
Printable View
نقل قول:
اين درسته كه بعضي مواقع دروازبانها گلهاي عجيب مي خورند ولي خداييش الان خيلي بهتر شده مخصوصا تو شوتها و تك به تكها خيلي سخت گل مي خورند. به هر هال من هرچي بيشتر بازي ميكنم بيشتر لذت مي برم به جز چند مشكل كوچيك واقعا معركست .
آرمین جان کیت سروری آپشن فایلی نساختی ؟
سلام دوستان ...
من که تا 3 روز دیگه بازی دستم نمی رسه ، چند تا سؤال داشتم که ممنون می شم جواب بدید :
1 - انگار بعضی از دوستان می گن نسخه اصلی بازی نیومده و هفته دیگه می یاد،یعنی هفته دیگه دوباره باید خرید ؟یعنی هفته دیگه دوباره باید سفارش بدم؟؟
2 - مگه دوربین بازی رو حالت wide خیلی نزدیکه نسبت به قبلا ؟
3 - می شه یه عکسی از بوفون بازیکن ایتالیا بذارید ؟
4 - یادمه میگفتن تو این نسخه مثل چند سال پیش می شه بازیکنا رو تو یه تیم دیگه کپیشون کرد !!! الان که بازی اومده این قابلیت رو دیدید ؟!
5 - مگه تو این نسخه نمیشه اسم بازیکنا رو از رو سرشون برداشت ؟؟
ببخشید سؤالا یکم زیاد شدن !
یکی از دوستان لطف کنه آموزش تصویری (از مراحل پچ عکش بندازه) برای این پچی که نقل و انتقالات رو درست میکنه بزاره.نقل قول:
مثلا من تو عکس بالا باید چکار کنم ؟
ممنون.
سلام خدمت همه دوستان
حداقل گرافیک لازم برای بازی چی هست ؟؟
نه من بازی رو نگرفتم هنوز منتظر نسخه انگلیسی و سالم بازی هستم. فعلا دارم فیفا 11 بازی می کنم البته PES رو نسخه PC می گیرم. چون نسخه کنسولیش به دردم نمی خوره و نمی تونم تغییرات دلخواه همیشگی رو روش اعمال کنم. ولی روی این بازی کار می کنم اگه برسه دستم. در ضمن اولین آپدیت پچ رسمی هم رو گرفتم دوستان می تونن از این لیک دانلود کنن البته به زودی این پچ رو توی پست دوم تاپیک قرار می دمنقل قول:
کد:http://ul.to/8v3n0c
آقا من چند صفحه قبل رو خوندم متوجه شدم بعضی از دوستان از 2011 خوششون نیومده ومیگن پر از اشکال هست . ایا نسخه اصلیش هنوطط نیومده که اینجور مشکلاتی رو داره یا کلا خوب نیست ؟
سلام
دوستان تو پنالتی چطوری گل بزنم ؟!
وسط بازی پنالتی مشیه
چپ رو می گیرم + پایین + A که شوت بزنه.
میزنه راست پایین تو اوت !
اصلا نمیتونم گل بزنم...تو پنالتی !
کسی راهی نداره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحلیلی بر نمرات دو بازی :
خوب نمرات بازی ها در متا دارن کاملتر میشن .
PES بر اساس 16 نقد میانگین نمرات 79 رو در هر دو کنسول داره . (نسخه قبلی این بازی میانگین 78 رو داشت .)
FIFA بر اساس 27 نقد نمره 89 رو داره .(نسخه قبلی این بازی نمره عالی 91 رو داشت .)
تعداد نقد هایی که PES رو مستحق نمره ای بیش از 90 دونستن 2نقد هست .تعداد نقد هایی که FIFA رو مستحق نمره ای بیش از 90 دونستن 16 نقد هست !!
تعداد نقد هایی که PES رو مستحق نمره ای کمتر از 80 دونستن 4 نقد هست (نام VideoGamer هم در این بین به چشم میخوره )
تعدا نقد هایی که FIFA رو مستحق نمره ای کمتر از 80 دونستن یک نقد هست (سایت 1up)
FIFA از حدود هفته پیش نمره ای ثابت داشته (علی رغم نقد های بیشتر نسبت به PES )
PES از هفته پیش با سیر نزولی مواجه بوده و طی دو روز اخیر نمرش از 82 به 79 رسیده
کسی نمیدونست؟:11:نقل قول: