اقا اینترنت من امروز هر چند وقت یه بار دریافتش قطع میشهو باید دی سی کنم و دوباره وصل بشم. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
Printable View
اقا اینترنت من امروز هر چند وقت یه بار دریافتش قطع میشهو باید دی سی کنم و دوباره وصل بشم. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
من اشتباه كردم منظور شما 40 درصد كل توان مصرفي سيستم بود. :10:نقل قول:
اما دليل نميشه حرف شما رو قبول كنم كه سيستم 20 وات مصرف مي كنه.:31:
من سيستم حرفه اي بستم اون موقع!
پاور من 530 واقعي هست كه توي لحظه پيك مي تونه حدود 680 وات بده(پس فرق توان اسمي و واقعي رو مي دونم)
درسته كه موقعي كه سيستم رو براي دانلود مي ذاريم پردازشي نه از نظر سي پي يو و نه از نظر گرافيك و... صورت نمي گيره ولي همين كه مادربورد روشن باشه و هارد و سي پي يو رم و گرافيك و فن ها و ... كار كنند مصرفي بيش از 20 وات :31: كه بسته به سيستم و قطعات شايد به 100 يا 150 هم برسه.
اگه قرار باشه 40 درصدش بشه 20 تا پس 100 درصدش ميشه 50 وات پس همه روي سيستم پاور 50 ببنديم.
بحث روي عددي هست كه ارائه داديد وگرنه دركتون مي كنم.:7:
شما كه اينقدر استدلالت قويه بيا يه زنگ بزن خونمون به بابام بگو كه 20 تا بيشتر مصرف نداره كه ديگه نگن بايد پول برقت رو خودت حساب كني!:31:
خب من که نیاز دارم آی پی همیشه آمریکا باشه چه کنم ؟نقل قول:
شاتل هم 24 هست ولی وقتی چرت میگن به چه دردی میخوره ؟ فقط آدم بارشون میکنه کیف میده .نقل قول:
بچه ها من مشکل اساسی که دارم اینه که نمیتونم با این سیستم به چیز چیز ان وصل بشم روی پارس . با شاتل راحت وصل میشه
همین کابل لن بزنم به لپ تاپ هم وصل میشه . ولی این پی سی نمیشه . چه کنم ؟
اولش مثلاً 2 ساعت در روز وصل میشد دیتا نداشت چیز چیز ان .
الان یک هفته هست اصلاً دیتا ندارم وقتی وصل میشم . شدیداً هم من بخاطر کارم به چیز چیز ان نیاز دارم . چکار کنم ؟
ویندوز هم عوض کردم نشد .
چيز كلي كه نيست من اين رو تست كردم روي پارس جواب ميدهنقل قول:
سرچ كن توي گوگل
گروه Dino
رايگانم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب فازي مي ده پسر بعد مدتي.
از ساعت 5 سرعت رفته رو 200 پايين هم نمياد .
از بس ذوق كردم عكس هم گرفتم ازش.
ببخشيد يه كم عكسش سنگينه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ميتونم برات دعا كنم.
خير ببيني.
سلام دوستان.
اين خبر رو حتما بخونيد.
مربوط ميشه به اختلال 1هفته اي اينترنت تو كشور-و كاهش پهناي باند كاربران.و خون كاربر رو توي شيشه كردن
کد:http://forum.dverleech.com/showthread.php?t=4016
دوست عزیز چیز چیز ان چیزی نیست که بشه از هرجایی گرفت . بخصوص رایگان . چون به راحتی میتونن به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنن . بخصوص من که روزانه بالای 1000 دلار تراکنش مانی بوکر و پی پال و .... دارم . علت اینکه باید آی پی هم آمریکا باشه همینهنقل قول:
منم دیروز این مشکلو داشتم .نقل قول:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
کاری نداره میری سایت speedtest.net وقتی صفحه کامل باز شد . یه سرور انتخاب می کنی از رو نقشه بعد روش کلیک که کردی بعد از چند ثانیه یه کادر باز میشه از اونجا میتونی کپی بگیری برای انجمن و ......نقل قول:
چه سرعتی از پارس آنلاین و چند گرفتی .نقل قول:
با سرعت 200 دانلود کردن واقعن خوبه
اگه این سرعت رو داشتم شبی 1.5 گیگ دانلود میکردم
من لایزر دارم 128 با سرعت 40 .....سه ماه ....25 .....5 گیگ ....... 1 تا 7 رایگان
:10::31:
اين رو از سيب جان بايد بپرسيد:31:نقل قول:
sib881
ايشون اكانتشون رو شب امانت دادن به من!
فكر كنم گفتن اسمش 128 كه عملا 256 هست.
اگه اشتباه نكنم 45 تومن دادن 10 گيگ و سه ماهه.
بعد شبها هم 1-7 رايگانه.
روز هميشه 200 هست و شبها از ساعت 1 سرعت از 20 شروع ميشه ساعت 2 ميشه 30 و ساعت 3 حدود 40-50 و چهار به بعد دوباره برميگرده طرف هاي 200.
يعني از 5-7 ميشه راحت 1200 گرفت.
اكانت خودم هم 36 تومن سه ماه 128 و 9 گيگ.
سرعت دانلود در 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته 16 هست!
1-7 راحت ميشه 250-300 مگ گرفت :31: