این نمودار فکر می کنم جواب شما را تا حدودی بده !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما در مورد توشیبا با اطلاعاتی که بنده دارم اکثر توشیباهای موجود در بازار فعلی ایران دارای مشکل هستند !
این نمودار فکر می کنم جواب شما را تا حدودی بده !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما در مورد توشیبا با اطلاعاتی که بنده دارم اکثر توشیباهای موجود در بازار فعلی ایران دارای مشکل هستند !
به نظرتون از این 4تا مدل کدومو انتخاب کنم؟نقل قول:
لطفا هرکی نظری داره با دلیلش بگه
asus N61
hp 2300
hp 2170
sony f115
ممنون دوست عزیزنقل قول:
الان تو محدوده 1200 تا 1300 شما Toshiba Satellite A505-S6030 رو پیشنهاد میدی؟
کاربرد هم فعلا فیلم و ... هست ولی بعدا میخوام باهاش نرم افزارای مکانیک رو اجرا کنم(catia, solid ...).
گرافیک هم چندان مهم نیست ولی با توجه به پولی که میدم اگه بالا باشه فبها!
بین این مدل و دل 1558 یا 1557 و HP DV6 2190 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
منبع این نمودار کجاست؟نقل قول:
لپ تاپ ها رو تو کشور خاصی بررسی کرده؟
و اینکه مال سال چنده؟
ممنون
نقل قول:
روی این نمودار ها چندان حساب نکن... بعضی وقت ها شرکت ها در برخی مدل ها اشتباهی می کنند که باعث این پیشامد ها میشه.
مگر نه الان HP پر فروش ترین نبود........ مشکل داغ کردن هم اصلا مطرح نیست ، شما اگر سری به سایت های بررسی بزنید خواهید دید که دما تفاوت چندانی با دیگر رقبا نداره....
در این محدوده قیمت این دو مدل را پیشنهاد می کنم:
DV6
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6"
DVD RW
win 7
2.8Kg
1,320,000
DELL STUDIO 1558
core i7 1.6~2.8
4GB
500++
15.6 WXGA
ATI Radeon 5470 7
9Cell
اگر اهل بازی هتی بی خیال مدل دل بشو
نقل قول:
دوست من کافی شما با یه جستجو ساده در همین فروم شاهد مشکلات عجیب و غریبی که دوستان ما با Hp خوردن باشی
ببین HP لپ تاپی که داغ کردن ضعیف شدن زود هنگام فلوسنت LCD و درصد خرابی خیلی بالا در کارنامه اش داره !!
توصیه من به شما اینه که Hp نگیری حالا انتخاب با خودته !!
در کل پیشنهادتون اشتباهه چون asus به خصوص مدل n61jq خیلی از مدلهای موجود سونی بهتره وپول به سونی دادن اشتباهه محضهنقل قول:
منظورتون از مشکل دارن چیه؟رو چه حسابی مشکل دارن؟مگه میشه هرچی لب وارد ایران میشه از برند توشیبا مشکل داشته باشه اونم از برندی مثل توشیبا با این همه قدمت :18:مگه با ایرانیها مشکلی داره؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز بار حدید توشیبا که وارد ایران شده اکثرا ریفر بوده و یه جورایی مشکل دارندنقل قول:
می تونید بخرید و امتحان کنید امتحانش کاملا FREE هست
این حرف من نیست حرف یکی از وارد کننده های توشیبا در ایرانه !! راست و دروغش پای خودش !!
دوست عزيز به نظرم موارد رو كه شركت بدر الكتريك واردات داشته به نظرم شامل اين داستان نشه ....نقل قول:
چون توي شركت ما قسطي و بصورت مستقيم از اين گارانتي تهيه شد و خيلي ها گرفتن الان تبليغ اينه كه با وجود فروش تعداد بالا هنوز بعد از 1 سال فاقد برگشت يا تعمير بودن ....:46:
سلام.
یه سوال :
میخواستم بدونم لپ تاپی هست که بتونم کارت گرافیک NVIDIA-GeForce-GTX-285M-SLI رو روش نصب کنم ؟ مثلا میشه رو لپ تاپه sony f-116/117 نصبش کرد ؟
در ضمن کسی قیمت این نوع کارت گرافیک رو میدونه ؟
راستش میخوام crysis رو در ultra بازی کنم .