آقا این MSI CX420 چطوریاس؟ تو این رنج فیمت بهترش هست (حالا از هر مارکی)؟
رنج قیمت چه حدودی هست؟نقل قول:
تو یه فروشگاه MSI CX420 با کانفیگ زیر دیدم 895 تومان
cpu: core i3 330
ram: 4GBb DDR3
vga: radeon 5470
با این کانفیگ میتونی dell 5010 یا ایسر 5741 بگیری. دل حدود 800 تومان و ایسر حدود 770 تومان
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
کش زیاد مهم نیست . روش حساس نباش واسه بیشتر کارا کش 2 مگ هم خوبهنقل قول:
مهم معماری هسته و تعداد هسته و فرکانس و .... هست
DELL 5010نقل قول:
ACER 5741G
ACER 5740G
ASUS K50
ASUS K42
LEANOVO Y550
LEANOVA G550
LEANOVA G560
MSI GX640
MSI GE600
SONY CWs WITHOUT GRAPHICs
دوستان تا رنج 800 تومن بهترین برند و بهترین کانفیگ و بهترین کیفیت چه لپ تاپی معرفی میکنید؟
اه. 2 ساعت داشتم تایپ میکردم همش پریدنقل قول:
مقایسه cpu ها رو میتونی اینجا پیدا کنی
تعداد هسته شون رو هم نوشته
i7 رده حرفه ایکد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
i5 رده نیمه حرفه ای
i3 رده ارزون قیمت
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
با این قیمت لپ تاپ بهتری میتونی بخرینقل قول:
مثلا acer 5741 با این کانفیگ
گرافیک Nvidia GT320M
سی پی یو Intel Core i5 430M
هارد 640 گیگ
رم 4 GB DDR3
ویرایش: فکر کردم هنوز نخریدی
نقل قول:
دوستان تا رنج 800 تومن بهترین برند و بهترین کانفیگ و بهترین کیفیت چه لپ تاپی معرفی میکنید؟
البته g5741 ایسر هم هست که تقریبا در حد همن..کد:Dell Inspiron 5010 Ci3 2.26-3MB 4GB 320 DVD RW 15.6 WXGA 5470 ATI DOS
---Uaral---
...:40:
سلام
ممنون میشم برای خرید یک لپ تاپ با اولویتهای زیر راهنمایم کنید
اولویت اول برای من CPU و RAM و هارد پرسرعت هستند چون نیاز به تحلیلهای پیچیده ماتریسی و دیفرانسیلی دارم که گاهی 2-3 روز یک تحلیل وقت میگیره( با سیستم دو هسته ای 3 گیگا هرتز و رم 1 گیگ فعلیم )
اولویت دوم استحکام بدنه در مقابل ضربه به علت کار در محیطهای صنعتی و حمل و نقل زیاد هست
اولویت سوم صفحه کلید درشت و تاچ پد ,اسکرول دار و خوش دست بودن به علت کار زیاد در روز
اولیت آخر USB3 پورت علتشو نمیدونم!
با تشکر
فکر کنم باید دنبال یه لپ تاپ مقاوم مثل دل سری LATITUDE (لَتیتود) باشی. حدود یکی دوسال انجمن لپ تاپ نبودم نمی دونم هنوز اون سری تولید میشه یا نه برند های دیگه مثل این دارن یا نهنقل قول:
سری ووسترو دل هم فکر کنم خواسته هات رو برآورده میکنه
آپدیت
به نظرم دل ووسترو 3500 خوب باشه مثلا این کانفیگ حدود 1030 تومان قیمتشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو CCORE I5 350 2.4 to 2.93
رم 3گیگ دی دی آر 3
گرافیک Geforce GT310M
هارد 500 گیگ
اینم نقد ووسترو 3500 تو دیجی کالا
"لپتاپ Dell Vostro 3500 از آخرین سختافزارهای Intel در بدنهای آلومینیومی بهره میبرد. سری Vostro کمپانی دل به طور کلی برای بیزینسهای کوچک ساخته شده است. اگر به دنبال لپتاپی ارزان قیمت برای کار خود هستید Vostro 3500 گزینهی مناسبی میباشد. این لپتاپ مجهز به پردازندهی Corei5 430M ساخت Intel، کارت گرافیکی Nvidia GeForce 320M وهارد درایو 320 گیگابایتی پر سرعت 7200rpm میباشد. این لپتاپ نیز همانند بیشتر لپتاپها دارای Configurationهای مختلفی میباشد که ما به صورت کلی به نقد و بررسی آنها میپردازیم. چیز زیادی برای گفتن دربارهی استحکام درب آلومینیومی وجود ندارد. در تستهایی که با اعمال فشار بر روی آن انجام دادیم عملکرد خوبی داشت ولی اگر بخواهید از گوشه و با یک دست لپتاپ را بلند کنید کمی دچار خمش میشود. در هنگام اعمال فشار از پشت نیز تغییری در رنگ نمایشگر ایجاد نمیشود. لولاهایی که نمایشگر را به بدنه متصل میکنند در هنگام باز شدن کامل بیشترین زاویهای را که میتوانند بسازند 130 درجه میباشد. قسمت استراحت مچ از پلاستیک به رنگ مات ساخته شده است و با آن احساس خوبی خواهید داشت. ابعاد 3.1 × 25 × 37.5 سانتیمتر برای یک لپتاپ 15 اینچی چندان غیر معمول نیست. وزن کلی دستگاه به همراه باتری 2.45 کیلوگرم میباشد. باز هم در مورد استحکام بدنه این را بگوییم که از زیر DVD درایو و به هنگام اعمال فشار کمیدچار خمش میشود."
مگه براي بقيه لپ تاپها DVD رايترشون چه شكليه؟!نقل قول:
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
پس من بايد 5 يا 7 بگيرمنقل قول:
راستي اين 5741g ايسر دو جور داره. درسته؟ 3 و 5
core i3 ضعیف هم نیست ها. رده بندی اینتل اینطوریه دیگه ضعیفش شده core i3. core i3 از cpu پی سی من (athlon II x2 250) و حتی آتلون 2 سه هسته ای قویترهنقل قول:
فکر کنم از core i3 ضعیف تر هم میخواد بیاد. البته اینتل یه رده دیگه داره فکر کنم پنتیوم سری g باشه رده پائینتر core i3 هست و اومده حای پنتیوم دوال کور
آره ایسر 5741 چند کانفیگ داره. با سی پی یو core i5 حدود 900 تومانه