این حالت پاسخ هست که ویبره میزنه و البته همیشه چیز خوبی نیست. شما برو به این نشانینقل قول:
Menu-Settings-Phone Settings - Vibration Feedback
اینجا میتونی درصد ویبره رو کم کنی یا 0 کنی.
Printable View
این حالت پاسخ هست که ویبره میزنه و البته همیشه چیز خوبی نیست. شما برو به این نشانینقل قول:
Menu-Settings-Phone Settings - Vibration Feedback
اینجا میتونی درصد ویبره رو کم کنی یا 0 کنی.
مشکل فارسی در کیبود کلا نداره. در حالت اسم ام اس عمودی کیبود شبیه ساز معمولی میاد با 12 دکمه و 3 دکمه برای تغییر زبان یا و تاییید و بزرگ و کوچیک کردن حرف. . یه قسمت هم داره تشخصی دست خط هست که در فریمور جدید مشکل فارسیش حل شده و دست خط فارسی هم خوب جواب میده. در قسمتی که با نام Keypad هست میشه به حالت فول در بیاد و فقط با دست خط تایپ کرد.نقل قول:
در حالت افقی مانند یه کیبورد واقعی عمل میکنه برای من اصلا اشتباه نداشته . خیلی کم وقتایی که دیگه در تایپ بی دقتی کردم و برای من این مدل تایپ کردن بهتر بوده و راحت تر. در همه ی موارد شما دو نوع کیبورد را دارید!
من واقعیتش از کوکی زیاد اطلاعاتی ندارم ولی فقط اینو میدونم که توی بررسی که انجام شد توی همین فروم تو خیلی جهات استار رو بهتر میدونن. ولی خوب میگن کوکی قشنگ تره . من به شخصه استار رو می پسندم. و چیزی کمتر از کوکی نداره.
اینترنتش عالیه. و هیچ مشکلی وجود نداره. انتن دهیش راستش نمیدونم مشکل منه یا نه ولی احساس میکن بعضی وقتا کم میاره! ولی خیلی محصوصه. مثلا یه جا با با 2 تا خط ایرانسل ممکنه مال طرف اسم ام اسش بره مال من نره!!
ولی خیلی کم پیش میاد.!!
مموری داخلی این گوشی حدودا 70 مگ هست شما میتونی با توجه به مموری برنامه نصب کنی. هر برنامه حدودا 1 مگ هست پس فکر کنم بیشتر از 60 70 تا برنامه نصب نمیکنین رو گوشی!!!. محدودیت در حجم برنامه وجود نداره!:46:
سلام دوستان ..... اگه میشه ....کمتر در مورد گوشی بحث کنید ....حداقل 2 تا از برنامه هاش رو برای دانلود قرار بدید ..
من كه خيلي وقته دنبال يه مديا پلير لمسي براي اين گوشي ميگردمنقل قول:
والبته يه بازي ماشين يا موتور حركتي
سلام دوستان پس چي شد بابا ما هم آدميما!نقل قول:
کسي اطلاعي نداره؟
يه توضيحي؟لينکي؟چيزي؟
:10::40:
خوب معلومه که فرق داره چون استار برنامه های مخصوص به پخش تی وی رو داره. چیزهایی کمی بیشتر واسه ضبط شاید( چون من آشنایی ندارم) واسه پحش.
ولی خوب توی فروم یه بختش بچه ها راه انداختن برای استار تی وی!!
این تاپیک برای استار تی وی هست.اگه گوشی شما تی وی هستش البته یکم قدیمی هستش!
ولی من فکر کنم فرق داشته باشه با توجه به برنامه هایی که تی وی باید به صورت پیش فرض روی گوشیش نصب کنه!!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417446
شما مطمئنی که کیبورد فارسی فول میاد!؟یعنی گ و پ و چ و ژ رو داره!؟
ممکنه عربی یا اردو باشه ها!
در ضمن تو گوشی من تو حالت تایپ عمودی و البته با زبان فارسی، باید اول یه دکمه رو که حرف مورد نظر توشه یه بار بزنی و بعد دوباره عدد مربوط به حرف رو دوباره فشار بدی که خیلی رو اعصاب میره! جالب اینجاست که زبانهای عربی و اردو اینجوری نیستن!!
اگه واقعا فارسی فول میاد لطفا اسم فریمور جدید و بگید ما هم آپدیت کنیم.
سلام دوستان
من اين گوشي خيلي خيلي خوب رو با كمك و راهنماييه بر و بچه هاي اين تاپيك گرفتم حالا كه از اين گوشي خسته شدم براي عوض كردنش هم مي خوام به من مشاوره بديد.
من مي خوام اين رو بفروشم و يك گوشي ال جي kf750 secret رو بخرم . لطفا نگيد كه اين قضيه سليقه اي هست. و رك بگيد به عنوان يه دوست كه آيا پشيمون نمي شم.
اگه جواب بديد ممنون ميشم
خوب من گه گفتم بهتون. کلا از قدیم فارسی رو اینطوری ساپورت میکنه و من تنها دلیلی که واسه این کار میبینم زیاد بودن حرف افبای فارسی هست!نقل قول:
زبان عربی اگه اونطروی میاد همونطوری که خودتون گفتی گ ژ پ چ و یه سری اعمال دیگه ی فارسی رو نداره
ولی کلا از زمانی که یادمه فارسی اینطوری بوده کارش( البته چون روی گوشی های دیگه اینطروی نیست حرف قبلیم زیاد نمیشه روش حساب کرد )