دوستان تجربی یه نگاه به ژنتیک کنکور رمزینه بندازید واقعا ترکونده با اینکه من ریاضیم چیزی از ژنتیک نمیفهمم ولی طرف خیلی مفهومی کار کرده ارزش نگاه کردن داره:
کد:http://ramzine.org/books/genetic-test(ramzine).pdf
Printable View
دوستان تجربی یه نگاه به ژنتیک کنکور رمزینه بندازید واقعا ترکونده با اینکه من ریاضیم چیزی از ژنتیک نمیفهمم ولی طرف خیلی مفهومی کار کرده ارزش نگاه کردن داره:
کد:http://ramzine.org/books/genetic-test(ramzine).pdf
سلامنقل قول:
من پارسال نسبت به گذشته خودم (که شب امتحانی بودم) خوب خوندم. ولی امسال سعی کردم کتابایی که توش زیاد شلوغ شده (به خاطر نوشتن نکته و خط کشیدن زیر مطالب) رو جدید کنم . ضمن اینکه امسال درسارو یه دور سریع میخونم میرم سراغ تست . از پارسال تست نزده زیاد دارم واسه همین یه جورایی تازگی داره
بچه ها یه سوال دارم کاش کسایی که رتبه خوب اوردن اینجا سوالمو ببینن اونا هم راهنمایی کنن
من ریاضی رو میخونم و بعد تمرینای کتاب رو حل میکنم بعد میرم سراغ تست زنی. تستارو اول توی تایم خودشون میزنم . ولی بقدری افتضاح جواب میدم که خودمم نا امید میشم . (یا اصلا نمیرسم حلشون کنم یا بیشتریاشونو غلط میزنم) همون تستارو قبل اینکه پاسخنامه رو بخونم (یا گزینه درست رو ببینم) از 20 تا سوال 18تاشو بدون مشکل حل میکنم .
دلیلش چیه؟راه برطرف کردن این مشکل چیه؟
از الان لازم نیست اونچنان تو تایم بزنی سعی کن درست حل کنی به تدریج از بهمن سعی کن تو تایم بزنی برای این که سرعت حساب کردنت بره بالا سعی کن از چرک نویس استفاده نکنی و تو ذهنت حساب کننقل قول:
:31::31:
بچه ها اگر بخواین من می تونم صحبت کنم مشاورای پارسالمون سوالاتتون رو جواب بدن مثلا سوال ریاضی یا برنامه ریزی داشتید بگذارید اونا شب بیان جواب بدن نظرتون رو بگید
من بهشون بگم یا نه
شاید قبول کنن
به نظر من اگر درست خوبه مدرست اشغاله اموزشگاه خوب می ری پشتکارت خوبه ونیمه اولی هستی غیرحضوری کن چون وقتتو از سر راه نیاوردی بعد یک دونه از این ملاک ها نبود همون جا بموننقل قول:
بچه هایی که تو هندسه مشکل دارن امروز گزینه 2 در این مورد برنامه داره شاید به دردتون بخوره
شنبه 18/7/88
ساعت 17:10
موضوع :
بررسي درس هاي
هندسه تحليلي و جبرخطي
و هندسه 1 و 2
در آزمون سراسري
سلام..
من به یه مشکلی خوردم نه به یه مسئله ای بر خوردم که از برنامم جا موندم کلا از برنامه ی کانون عقب موندم...
الان مسئلم حل شده و فقط 1 هفته یعنی 6 روز وقت دارم که برنامه ی این آزمونو بخونم...
اول همش غصه میخوردم که عقب موندم آخه اولین آزمونو دوس داشتم خیلی خوب بدم...
الان یه فکری کردم که تو این 6 روز عمومیا رو که کامل میخونم..اختصاصیا رو اونایی رو که تو آزمون بعدی عینا تکرار
میشه رو نخونم..مثل هندسه پایه و فیزیک پایه و شیمی پایه....میدونم ترازمو خیلی میاره پایین ولی به نظرم همین
درسا رو کامل بخونم بهتر از اینه که همه رو نصفه و ناقص و با عجله بخونم...اون درساییم که نمیخونم تو آزمون بعدی
تکرار میشن. ...
دوستان کتای یا دفترچه ای یا سایتی هست که ترازهای مورد نیاز برای رشته های دانشگاه آزاد توش باشه ؟
فقط میخوام به روز باشه یعنی ماله ترازهای سال قبل رو داشته باشه
همچنین برای دولتی رتبه های مورد نیاز برای قبولی در رشته مورد نظرمون (تو سایت گزینه دو چند تا هست ولی خیلی کمه)
مخصوصا این آزاد رو اگه محبت کنید چون همونطور که میدونید خیلی حساسه انتخاب رشتش و حتما ترازا رو باید بدونی
نه بابا .... این چه حرفیه؟؟ گذشته ها گذشته ... هنوز خیلی وقت هست ... چرا افسوس گذشته رو بخورین... ازالان هم اگه دقیق و با برنامه بخونین خیلی راحت میتونین رتبه توووووپ بیارین ... توکلتون به خدا ..نقل قول:
چه جالب من تا حالا فکر کرم که خودمم که به جای درس خوندن خودمو تحقیر می کنم......ولی مثل اینکه تنها نیستم
دوستاننقل قول:
من که فکر کنم امسال ریاضیاتو خیلی سخت میدن . چون پارسال فیزیک اسون بود حالا برعکس
اولا که فکر خودتونو با این حرفا مشغول نکنین ... که مثلا فیزیک 2 سال یهبار سخت میاد و پارسالدینی سخت بووود امسالریاضی سخت تره ...
هیچی معلومنیست ... اگهخوب بخونین ... کنکور آسونتر از اون چیزی میشه که فکرشو بکنین ...
دوما اصلا فرض کنین سازمان سنجش اعلام کرده امسال میخوایم تلافی دربیاریم... سخترین کنکور تاریخ رو میخوایم سال 89 بگیریم ...
خوب چراخودتونو ببازین؟؟ شمابااین هدف درس بخونین که امسال سخترین کنکوره.. و خودتونو برای سوالهای سخت آماده کنین ... اونوقت وقتی میرین سر جلسه میبینین تستهای کنکور در حدهلو هم نیست ...
تستهای هیچکدوم ازازمونها مثل کنکور نمیشه ... ولی توی تمام این آزمونها کانون استاندارد تر و شبه تره به کنکور ......نقل قول:
مگه تست های قلمچی مثل کنکور نیست ؟!
دوست عزیز شما وقتی میری سراغ تست زنی مثلااگه 100 تا تسته بیا اول نصفشو انتخاب کن (( مثلا شمارههای زوج )) بدون وقت بزن ... عجله نکن ... تا آخر مسئله روحل کن...نقل قول:
بچه ها یه سوال دارم کاش کسایی که رتبه خوب اوردن اینجا سوالمو ببینن اونا هم راهنمایی کنن
من ریاضی رو میخونم و بعد تمرینای کتاب رو حل میکنم بعد میرم سراغ تست زنی. تستارو اول توی تایم خودشون میزنم . ولی بقدری افتضاح جواب میدم که خودمم نا امید میشم . (یا اصلا نمیرسم حلشون کنم یا بیشتریاشونو غلط میزنم) همون تستارو قبل اینکه پاسخنامه رو بخونم (یا گزینه درست رو ببینم) از 20 تا سوال 18تاشو بدون مشکل حل میکنم .
دلیلش چیه؟راه برطرف کردن این مشکل چیه؟
بعدکه روی اینا مسلط شدی بقیه تستهارو با وقت حل کن ...
دوستان این منابع کنکور و حذفیاتش کی اعلام میشه
بخصوص منابعش