نقل قول:
ببخشید اشتباه تایپی شد منظورم c6960 هستش ولی این مدل تا اون جایی که می دونم ----t نداره راستی این تلویزیون ها mkv رو ساپرت می کنن ؟
اگه شما بودین ex710 رو انتخاب می کردین یا سامی c6960 با یه سینمای خانگی c455 که سامی پروموشن میده؟
نقل قول:
ببخشید اشتباه تایپی شد منظورم c6960 هستش ولی این مدل تا اون جایی که می دونم ----t نداره راستی این تلویزیون ها mkv رو ساپرت می کنن ؟
اگه شما بودین ex710 رو انتخاب می کردین یا سامی c6960 با یه سینمای خانگی c455 که سامی پروموشن میده؟
سلام. من یک LED میخوام 40 تا 42 اینچ. کیفیت صداش زیاد واسم مهم نیست اما میخوام کیفیت تصویرش عالی باشه. خودم نظرم رو برند LG بود اما اینقدر تنوع محصولات و تبلیغات زیاد شده که واقعا گیج شدم.
قیمتش میخوام از دو میلیون تومان بالا نزنه زیاد ضمن این که اگه 3D هم باشه عالیه.
در ضمن usb با قابلیت پخش MKV هم داشته باشه.
خودم این مدل 40C7770 رو دیدم اما از وقتی قضیه این LED های edge رو شنیدم چشمم آب نمیخوره.
خلاصه که دوستان با تجربه ممنون میشم راهنمایی کنید.کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=493
-C6960 همون c6900 هست كه خدمتتون عرض شدنقل قول:
-نه عزيز سري هاي 6 سامي ----t دارند
-در مورد ساپورت كانتينر mkv هم مشكلي ندارند
-من قبلا انتخاب خودم رو انجام دادم (c6900)
-شما بايد با سليقه خودتون انتخاب رو انجام بدين عزيز
به نظرتون ex500 40 اینچ با قیمت 1150000 تلویزیون خوبیه.یعنی میرزه؟
-اينكه ميارزه يا نه رو شما بايد با خواسته هات از نظر امكانات و كيفيت تصوير وطراحي بسنجينقل قول:
-كيفيت . كنتراست .تصوير خوبي داره اما از نظر usb ال جي وا سامي بهتر كار ميكنند
-با توجه به سليقتون و برند مورد نظرتون چرا سراغ le8500 نميرين ؟نقل قول:
-يكي از بهترين گزينه ها ي موجود در بازار هست و مشكل edge led ها رو با وجود local dimming نداره
-همينطور ميتونيد به lx6500 كه 3d هست هم نگاهي بندازين
[HTML]http://reviews.cnet.com/1770-5_7-0.html?query=lg+lx6500&searchtype=products[/HTML]
-در مورد c7000 هم ميتونه گزينه خوبي باشه منتها سري C6900 كه غير 3d هست از نظر تصوير وكنتراست برتري داره و همينطور ابري شدن
- mkv رو هم ال جي وهم سامي در اين مدل ها ساپورت ميكنند
دوستان یه سوال :
ال سی دی های سامسونگ سری C مثلا مدل 32c475 از طریق فلش مموری آیا پخش فیلم با فرمت MKV ( البته فکر کنم MKV ساپورت میکنه ) با کیفیت HD و حجم بالا ( مثلا 2 گیگ ) ساپورت میکنه ؟
-در صورتيكه usb براي پخش فيلم داشته باشن تا رزولوشن 1080p و حجم هاي خيلي بالا رو هم جواب ميدننقل قول:
یه سوال؟؟؟
من الان بین این 2 تا گیر کردم.
1.ال ای دی سامسونگ سزی 5000 46 اینچ
2.ال ای دی سامسونگ 6900 40 اینچ
در ضمن اگه کسی قیمت داره بگه؟؟؟
اگه ممكنه در باره Wifi و Share يك كمي توضيح بديد ممنون ميشم .