ای بابا چرا احسان هر وقت که من لیدر میشم تو هم لیدر اون ور میشی با من شاخ به شاخ میشی
Printable View
ای بابا چرا احسان هر وقت که من لیدر میشم تو هم لیدر اون ور میشی با من شاخ به شاخ میشی
میشه ele رو عوض کرد.نقل قول:
------------------------
منو جو گرفته از PVP بیام بیرون.زورم دیگه نمیرسه conti rez بخرم.اگه با normal rez هم بیام 2 سال طول میکشه تا رنک 11 بگیرم.ولی وقتی bosh رو میبینم 3 تا گل داره اعصابم خوردم میشه.میگم من چیم از اون کمتنره/اگه ستاره بگیره 200 تا stat میگیره من با گل 130 تا.
من نمیدونم چرا ؟؟؟ تا میام تو PVP هرکی Lead باشه به من میده هی میگم نمیخوام ولی نمشه ...نقل قول:
مگه این هفته اصلا pvp شد؟!!نقل قول:
ما که هر موقع اومدیم تو 1-15 یه 10 تا 20 دقیقه تو base وایستادیم و نوسر های شما که ما رو camp کرده بودن نگاه می کردیم . بعد خسته میشدیم از نگاه کردن میامدیم بیرون. هفته قبل کم سابقه بود یک هفته گذشت کراکتر GRB من 400 تا kill بیشتر نگرفت در حالی که کراکتر UM من تو 9 ساعت 1300 kill گرفته بود (3 یا 4 هفته پیش)
دیگه قربونه لایت ها برم این پشکل نوس می کنن . کلی نوسر جدید هر روز معرفی می کنن !!؟ ماشاالله از اولین kill و rank 1 با نوس شروع می کنن . من میام طرف لایت ها و باهاشون صحبت می کنم . ماملا nob هستن و احمق . هیچ چیزی از pvp نمی دونن. کاملا مشخصه بچه های زیره 12 یا 13 ساله هستن . یجورایی همون گروهه سنی الف خودمون . اصلا نمی دونن باید kill بگیرن rank بگیرن !!؟ فقط می دونن باید قوی باشن و بقیه رو بترسونن.
چرا نمیشه .نقل قول:
میشه ele رو عوض کرد.
پول داشته باش مثل Adu به Armor های مختلف ele های مختلف میزنی بعد از PID استفاده می کنی و وسط pvp هی اینا رو عوض می کنی.
حداقل رنک 10 رو بگیر . سریع هم این کار رو بکن . چون این مزایده باعث شده قیمت ها به طرزه وحشتناکی بالا برن . بخصوص آیتم هایی مثل rez rune که خواهان زیاد داره .نقل قول:
منو جو گرفته از PVP بیام بیرون.زورم دیگه نمیرسه conti rez بخرم.اگه با normal rez هم بیام 2 سال طول میکشه تا رنک 11 بگیرم.ولی وقتی bosh رو میبینم 3 تا گل داره اعصابم خوردم میشه.میگم من چیم از اون کمتنره/اگه ستاره بگیره 200 تا stat میگیره من با گل 130 تا.
پیش بینیه من اینه که تا 2 یا 3 هفته دیگه conti 15D به +400 mil و conti 30D به +800 mill برسه .
دیگه ساعتی قیمت ها داره بالا میره . کاملا می خوان همه رو مجبور کنن که پول بدن و AP بخرن و بازی کنن . و gold رو می خوان بی ارزش کنن. خیلی سریع هم به هدفشون میرسن.
کاره درستی می کنن . خوب اولن که Range بازی می کنی دوما اینقدر def داری که بهترین character برای respawn هستی .نقل قول:
من نمیدونم چرا ؟؟؟ تا میام تو PVP هرکی Lead باشه به من میده هی میگم نمیخوام ولی نمشه ...
ولی یه چیز رو نفهمیدم . حتی وقتی تو هم لیدر هستی بیخودی هی ما رو camp می کنین . camp کردن بغیر از حالت full bless تقریبا معنی نداره . و جلوی kill rate خوب رو میگیره ولی خوب کسی این چیزا حالیش نیست. از طرف ما هم فقط Bosh و Hub این چیرا رو می فهمن و 100 بار هم میگن ولی هیچ کی نمی فهمه!!؟
من با نصف حرفات موافقم با نصف دیگه نه.نقل قول:
مثلا اگر ما 10 نفر باشیم لایت ها یه فول رید باشن با چهار تا نوسر بریم بیرون چیکار کنیم؟اصلا چیکار میتونیم بکنیم؟
من منظورم از اینکه میشه ele رو عوض کرد ele عصا پگان هاست که fire هست میری مپ 2 یه یارو عوضش میکنه
ele میشه عوض کرد ... من عوض کردمنقل قول:
امشب PVP خفنه.fury داره خفن کار می کنه.نمی دونم چند بار bless داشتیم ولی سابقه نداشته اینجوری باشه.
اوف عجب pvp بود دیشب.لایت ها هی نوسر میاوردن ما baam baam رو داشتم هی میکشتیم نوسر هاشونو باز دوباره بر میگشتن.mahal ,GOT-CHA رو دوبار کشتیم یه نوسر دیگه گم نام داشتین که تاحالا ندیده بودمش اونم یه بار کشتیم. همون اول که baam اومد radiant رو denoss کردیم.لایت ها چون 2 تا نوسر داشتن log نمیکردن بعد از کلی هفته یه شب یه pvp خوب داشتیم.
سلام میشه راهنمایی کنید برای ساخت اکانت از چه لینک سرور باید استفاده کنم
متشکرم
دیشب من دیدم Baam هستش رفتم چون فایده نداره ....... رفتم UM Plvl کنم .....نقل قول: