سلام دوستان
سرویس جدید پیشگامان افتضاحه.سرعت 2 مگش که نصفه.شب دو ساعت کمتره،تازه نمیدونم چرا دیشب دانلود من 500 کیلوبایت بوده :18: :23:
دیگه داره اعصابم رو خورد میکنه.امروز تکلیفم رو روشن میکنم.
Printable View
سلام دوستان
سرویس جدید پیشگامان افتضاحه.سرعت 2 مگش که نصفه.شب دو ساعت کمتره،تازه نمیدونم چرا دیشب دانلود من 500 کیلوبایت بوده :18: :23:
دیگه داره اعصابم رو خورد میکنه.امروز تکلیفم رو روشن میکنم.
خوب خوبه روشن کن که ما نریم بخریم منم 4 روز دیگه سرویسم تمومه و حالشو ندارم برم از یه شرکت دیگه بگیرم کسی زودتر من نمیخاد به عنوان پیش مرگ همایونی بره از این سرویسا بگیره؟:31:
دوستان کسی هست سرویس 64/512 خلیج فارس فن آوا رو گرفته باشه ؟
قبلا علی آقا زحمت کشیدن راهنمایی کردن ولی کسی هست که خودش گرفته باشه و الان سرویس داشته باشه ؟
کلا سرعت دانلودش چجوریه با توجه به اینکه شیر 64/512 هست ؟ یعنی همش رو 8 یا بیشترم میشه ؟
ممنونم ازتون به خصوص علی آقا
جدی سرویس جدید دو ساعت کمتره؟ یعنی میشه از چندتا چند؟
سرعتش برای منم کم شده! دیشب کلهم حدود 100 مگ دنلود داشتم فقط!
آره.از 2 تا 6نقل قول:
نمیدونم دیشب مشکل چی بوده ولی من دیشب 500 کیلوبایت دانلود داشتم.رپیدباز هم که لینکهاش مزخرف شده.
پس گفتند به مناسبت 22 بهمن سرعت اینترنت 11 برابر میشه و پهنای باند 1000 برابر میشه و ..... پس کو ؟ما که سرعتمون اضافه که نشده امشب مسخره هم شده امیدوارم تا صبح اینجوری نمونه و گرنه 500 مگ بیشتر عایدمون نمیشه
امشب اولین شبیه که داره قر میاد منم به فکرم زده که دوباره بعد 3 ماه عوضش کنم امشب با پشتیبانی رنگین کمان چت کردم گفت تا قبل از عید میخوایم 17 مرکز رو راه اندازی کنیم البته سپاهانشهر جزو 17 مرکز نبودو گفت گذاشتیم برا بهار 90
به به چشمم روشن تا اومدیم تایپ کنیم اینو به کل قطع شد
بچه ها سرعتم درست شد! :26:
الان با سرعت حدود 240-250 وصلم. :5:
امشب یه تست بزنم ببینم چقدر کاسبم.
پریشب هم اشتباه از من بود.تو زمان بندی IDM اشتباه کرده بودم.
نقل قول:
جدی ؟یه تست میزاری از speedtest ? من بدبخت که دیشب فقط 800 مگ -نکنه اینم مثل پیشی بشه شبی 300 مگ ؟شانس منه هر جا میرم از قدم من اون isp گند میزنه
هر روز روزانش سرعتش بیشتر میشه و شبانه بدتر من 1400 مگ میگرفتم خیلی راضی بودم اما 2 شبه شده 800 تا 900 مگ
اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعتم بالاتره.گفتم حدود 240
سلام من 2 روز دیگه زمانم تمام میشه نمیدونم تمدید کنم یا برم یه شرکت دیگه ؟ اگه آنلاین شارژ کنم به مشکل بر نمی خورم ؟ اینجا کسی هست سرویس از آسیا تک یا رنگین کمان داشته باشه مرکز ردانی ؟؟؟؟