ممنون دوست عزيز يه پيام خصوصي دادم لطفا عنايت بفرماييد...:46:نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزيز يه پيام خصوصي دادم لطفا عنايت بفرماييد...:46:نقل قول:
سلام
از دو روز پيش من مشكل داشتم اينترنت سرعتش پايين آمده بود با شركت تماس گرفتم گفتن دارن تجهيزات را عوض مي كنند فكر كنم مركز ما را هم مثل رحيميان 2 مگ كنند البته اينطوري گفتن فكر كنم پارس آنلاين برنامه خوبي براي تبريز دارد
[سلام دوستان
من صبا نت 512 گرفتم البته اینتوری گفتن:27:
وقتی هم به ریز مصرف کاربران میرم اینو میویسه: برنز 128 کیلو بیت حجم 3 گیگابایت سه ماهه جمعا 9 گیگابایت
چرا فایل هایی که دانلود میکنم سرعتش بین 25-20 کیلو بایت بر ثانیه است پس چه جوری میگن با سرعت 100 به بالا میشه دانلود کرد :31:
اینم نتیجه از speedtest: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لطف کنین جواب بدین
اسم مرکز مخابراتی شما چیه ؟نقل قول:
شاید کلا عوض میکنن و تمام isp ها سرعتشون بهتر شه
نام مركز مدني هست و راست مي گفتن از ديروز كه نصب شده سرعت بين 80 تا 140 دانلود مي كند فكر نكنم تمام شركتها اين كار رو بكنندنقل قول:
سلامنقل قول:
من هم اصلا همارا را پیشنهاد نمی کنم .
مشکل پشتیبانی 24 ساعته اما عدم پشتیبانی در قطعی به علت اشغال و یا ...
جمعه ها صبح تقریبا به حالت تعطیل !!! مانند ایرانسل
هر ماهی را تقریبا 29 یا 27 روز حساب می کنند به طوری که در هر سه ماه حدود یک هفته از مدت مشابه همان سه ماه قبلی کاهش روز داریند .
مشکل با مگاآپلود
مشکل DNS که تقریبا قدیمی شده و برای همارا عادی است .
در ضمن هر وقت تماس گرفتین با پشتیبانی طوری برخورد می کنند که 100 درصد شما را مقصر اختلال در اینترنت می دانند و فکر می کنند که طرف همین الان پشت رایانه نشسته . (جواب هایی که به من داده اند : آپدیت ویندوز شما روشنه - سیماتون اشکال داره - مشکل تو مدموتون - مشکل تو مرکز مخابراتی - سرعت دانلود شما که خوبه در توضیح بگم که مال من 128 نامحدود است و 8 کیلوبایت را مناسب می دانستند و با کلی منت می گفتند - مودمو ریست کردیم - یه چیزی دانلود میکنین ) تمام این اتفاقات برام افتاده و حاصل تجربیات دو ساله من و همارا است . همیشه حق با مشتری است ولی در اینجا همیشه حق با همارا است .
من الان 1 ساعت که افت شدید سرعت و قطعی دارم با همارا ! کسی هم مشکلی داشته امروز ؟! ...
بله همین طوره . من هم افت سرعت که چه عرض کنم قطع کلو دارم . به غیر از سایت خودشو هیچ جا نمیره .نقل قول:
کاملا قطع شده نت ADSL
با دیال آپ وصل شدم... خیلی سخت باز میکنه صفحات رو این دیال آپ.
چی شده؟
کابل رو نهنگ خورده؟! دی
نقل قول:نقل قول:
این مشکل ها به خاطر maintanance مراکز مخابراتیه.