با نوردهی و فوکوس نقطه ای گرفته شده!
زور دوربین از این بیشتر نبود که بزرگتر بگیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نوردهی و فوکوس نقطه ای گرفته شده!
زور دوربین از این بیشتر نبود که بزرگتر بگیرم!
باز هم یه سفرنامه دیگه که مجبورید بخونید . . . :21:
شما که نمی نویسید بجاش من مینویسم!! :27:
مقصد: بهشهر - بالای کوه (سنگ نو)زمان: 1/مهر/1389خب با دوستان جمع شدیم زدیم به کوه .......... 5نفر بودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت حرکت هم 6.5 صبح بود ....... 5:45 بلند شدم برای گرفتن نون!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب رفتیم سنگ نو به اولش رسیدیم (چیزی نداشت عکس بگیریم) :13:
به وسطاش رسیدیم شروع کردیم به عکاسی:خب سنگ نو یک ابشار هست که راهی که به اون میرسه از وسط دره ی بزرگ و گسل میگذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گسل ها رسیدیم که باید از وسطش عبور میکردیم ، مکانی تاریک با حشرههای عجیب و غریب!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا یه نوع حشره داره که بیاد رو چشم آدم بشینه تخم ریزی میکنی و بعد دیگه نمیدونم چی میشه . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خدایا نور کو)!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از رد کردن تاریکیها بلاخره به جاهای پر نور تر رسیدیم:وای وای وای ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باید از چه جاهایی رد میشدیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره یه جا وایسادیم صبحانه زدیم به بدن برای نیم ساعت راه باقی مونده (ساعت: یه ربع به 9)حالا دیگه گفتیم بچه ها نششستن و دارن صبحانه ها رو آماده می کنند ما مرام بزاریم و به حرفه ی بسیار سخت عکاسی بپردازیم . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
{{ رفقا: وقت کردی از ماهم عکس بگیر!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من: گرفتم تو ندیدی (نگرفته بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )}}}خب سه پایه علم کردیم و به فشار دادن شاتر پرداختیم:از این برگه که قرمزه (قرمزته) عکس گرفتم، سوژه خودش سیخ وایسا بود به من ربطی نداره !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27::31:
بچه ها اتیش به پا کردن که دود منطقه رو گرفت :
خب یه جای باحال پیدا کردم سر راه گفتم یه HDR بگیرم:
سر راه به موجودی عجیب برخورد کردم گفتم یه ماکرو بزنیم، ازش این دو عکس گرفتم:ماشاا... تکون نمیخورد (فکر کنم فهمید دارم عکسشو میگیرم میزارم تو اینترنت که معروف بشه)یکی فیس تو فیس گرفتم:جالبه که رو چشمش یه حشره دیگه هم نشسته بود.
خب دیگه آخرای راهیم که به ابشار برسیم:
وبلاخره رسیدیم به ابشار سنگ نو::18:تو این دو عکس واید نبودن لنز شدیدا اذیت کرد که مجبود بودم کادر بندی همونجا رعایت کنم!:41:
جاتون خالی یه جا سر خردم که با باسن افتادم تو آب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کاملا شلوارم خیس شد. (شانس آوردم دوربین چیزی نشد) یه انگشت پام هم شدیدا ضرب دید که اول فکر کردم شکست ولی نشکست!!!دوستم تو اینجا بهم خندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ بعد که داشتیم بر می گشتیم اون دقیقا رو همون سنگی که من سر خوردم سر خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دیگه این باشه نخنده)اینجا انقدر مسیرش داغونه که تا حالا یک کشته؛ و زخمی هم تا دلتون بخاد داد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این ابشار یک ساعت دیگه (شایدم بیشتر) راهه خیلی خیلی سخت هست که میرسه به چشمه های این ابشار !!!!!!!خسته نشدین که؟ :20:
اگر شدین؛ خب خسته نباشید!!! :10:
اگر نشدین؛ واقعا عجیبه!!!!!!! :10:
عکس آبشار + ملخ + HDR رو روش از همه نظر قضاوت کنید و نقد کنید!!!! (لطفا + خواهشا + التماس می کنم){ این پست دوساعت وقت برد، شما هم چند دقیق بزارید نظر بدین لطفا}
ایول ایول داش علی رو ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسی لذت بردیم و بسیار شاد شدیم
منم عاشقه کوه رفتنم :10:
از این قسمتش خیلی خوشم اومدنقل قول:
بلاخره یه جا وایسادیم صبحانه زدیم به بدن
وای مثل منی اصلا ادم تو عکس هام نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
{{ رفقا: وقت کردی از ماهم عکس بگیر!!!
من: گرفتم تو ندیدی (نگرفته بودم)}}}
تا این که دوربین رو ازم میزنن و از خودشون عکس میگیرند منم دفرس میشم:19:
:27:نقل قول:
سوژه خودش سیخ وایسا بود به من ربطی نداره !!!!!
چه کادری چه نوری چه رنگی بزرگ ترش رو آپ کن من میخام :42:نقل قول:
خب یه جای باحال پیدا کردم سر راه گفتم یه HDR بگیرم:
اره این موجودات (آخوندک ها) اصلا حرکت تو کارشون نیست و کلا دوست دارند که معروف بشن:46:نقل قول:
سر راه به موجودی عجیب برخورد کردم گفتم یه ماکرو بزنیم، ازش این دو عکس گرفتم:
ماشاا... تکون نمیخورد (فکر کنم فهمید دارم عکسشو میگیرم میزارم تو اینترنت که معروف بشه)
عجب ماکرو خوبی گرفتی اروارش کامل پیداست
بابا پانا می گرفتی دو تا یا سه تا مشکل واید نبودن لنز هم حل میشد:19:نقل قول:
تو این دو عکس واید نبودن لنز شدیدا اذیت کرد
این دو هم بزرگش رو اپ کن:21:
عکس های ابشار بسیار بسیار عالی شده
پس چرا نرفتین :13:نقل قول:
بعد این ابشار یک ساعت دیگه (شایدم بیشتر) راهه خیلی خیلی سخت هست که میرسه به چشمه های این ابشار !!!!!!!
دست درس علی جون
---
داراباد 1386
کاش امسال هم برف بیاد
A540
اگر خدا بخواهد داریم میریم مشهد :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عالی ( کادر از این باز تر نمیشد ؟)
خیلی جای قشنگیه مارو دعوت نمیکنی یه دو سه تا شات بزنیم !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم که بین دو تا دانشگاه گیر کردیم وقت عکس گرفتن نداریم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم شمال
اینجا ایران است
CANON SX210
نقل قول:
هر 3 واقعا عالی بودند.مگه دوربینتون چیه که HDR داره ولی لنزش واید نیست؟ چون این قابلیت HDR را کانون تازه رو دوربیناش گذاشته
اینا به همه ی دوستان میگم اگه هر عکسی که میگیریند مدل و مارک دوربین و تنظیماتی که برای اون عکس اعمال کردند و بزارند دیگه خیلی عالی میشه
دستت درد نکنه.بسیار عالی و زیبا.آبشار + ملخ + HDR هر سه تا لیاقت منتخب شدن به خصوص HDR!چه رنگایی!!نقل قول:
عکس آبشار + ملخ + HDR رو روش از همه نظر قضاوت کنید و نقد کنید!!!! (لطفا + خواهشا + التماس می کنم){ این پست دوساعت وقت برد، شما هم چند دقیق بزارید نظر بدین لطفا}
خیلی قشنگه!اردبیل؟فقط نور آسمون انگار زیاد شده.نقل قول:
باز هم شمال
اینجا ایران است
علي جان دستت درد نكنه عجب عكسايي شده . مخصوصا دومي . عاليه .نقل قول:
اين دو تا عكس هم خيلي قشنگ شده از دومي بيشتر خوشم اومد لذت بردم . 10+ :46: . فوق العاده ست . توصيه مي كنم تو سايت عكاسي هم آپ كني . هر چند اونجا زياد به عكسهاي خوب بها نمي دن و فقط به طلايي بودن كاربر نگاه مي كنن ( از عكساي صفحه اول كاملا معلومه ) ولي شما از نظر ما يه كاربر طلايي به حساب ميايي . سرزنده باشي .نقل قول:
ماكان جان براي من مهر و غير مهر تفاوتي نداره . اون عكس هم هنوز تو سايت عكاسي آپ نكردم . ترديد دارم براي اين كار . چون اديت عكس چنگي به دل نميزنه :13:.نقل قول:
عكسهاي مفهومي شما هم مثل هميشه حرف اول رو ميزنه . خيلي خوب شده . موفق باشي .