n82 واقعا يك گوشي عاليه...
اما اينكه بگيم فلش زنون داره و تو شب خوب عكس ميگيره نميتونه يك فاكتور واسه برتري از همه لحاظ باشه...
Printable View
اما اينكه بگيم فلش زنون داره و تو شب خوب عكس ميگيره نميتونه يك فاكتور واسه برتري از همه لحاظ باشه...
دوستان دوستان دوستان!!!! خواهش مي كنم.......
منظور دقيق من دوربين گوشي بود يعني دوربين همراه با قابليت هاي گوشي نه تنها فقط دوربين وگرنه بجا گوشي ميرفتيم يه دوربين مي خريديم...
همه دوستان نظرشون محترمه و من اينجا از همه معذرت مي خوام كه منظورمو دقيق بيان نكردم.. دوستم سامان جون خوب فرمودن و من تاييد مي كنم
سياست نوكياست ديگه نمي زاره دوتا قابليت رو يه گوشي سوار باشن همش سياست ماليهو قبضه كردن بازاره.. ميدونين مشكل ماها چيه؟ ما فكر مي كنيم كه يه گوشي مثل يه ماشين بايد كامل باشه ولي اينطوري نيست گوشي سليقه اي و بستگي به حرف و مشاغل و علائق افراد انتخاب مي شه (لااقل اينطوري هم نباشه كه فعلا اينجوريه) منظورم اينه كه اگه كسي عكاسي دوس داره بايد از مثلا از شنيدن صداي واكمن و باكيفيت گوشي خودشو محروم كنه يا اگه كسي واكمن و هدفون ميخواد از دوربين بگذره يا كسي اينترنت مي خواد از كوچيك بودن گوشي چشم پوشي كنه....
ولي من جز اشخاصي هستم كه ميخوام امكانات يه گوشي در حئد مطلوب باشه و كلا راضي كننده باشه ان82 درسته دوربين وفلاش بيستي داره ولي بدبختانه صفحه كليد بدي داره يا برعكس ان95 اگه قوي تر باشه مثلا مشكلش كشويي و لق شدنشه(اينا مثاله سخت نگيرين)
ولي بازم با اين وجود از قيافه ان85 هم نميشه گذشت از كوچيكيش و خوش استيل بودنش.. بهرحال فكر كنم بازم ان95 تاييده گرفته
البته بازم تصمیم گیرنده خودتی و خودت باید تائیدکنی ...
ولی من الان نزدیک به یکسال 8 گیگ دارم لقی توی اسلاید گوشی ندیدم ...
البته اینم بگم یه ذره لقی رو باید داشته باشه تا اسلایدهای گوشی راحت و نرم روی هم لغزش پیدا کنن ..
ولی اگه اسلایدهای 85 رو ببینی که واقعاً زیاده و از حد متعارف خیلی بیشتره ....
.
در هر صورت من حرفتو قبول دارم که نوکیا هیچ موقع نمیاد تمام امکانات لازم و خوب رو روی یه مدل از گوشیهاش بزاره و همین مسئله انتخاب بین مدلهای گوشی رو سخت تر میکنه .... چون هر گوشی یه نقطه مثبتی دارن که اون یکی نداره و برعکس ..
.
بازم ببین از یه گوشی چی میخوای ..؟ دوربین خوب ( عکس + فیلم ) - سیستم عامل بالاتر - Cpu بیشتر- پخش بلند و با کیفیت - زیبای و ظاهر گوشی و جزئیات - قدرت بیشتر در انتقال دده ها از طریق Gprs - حافظه دالی و خارجی بیشتر و ....
میشه یکی لینک دانلود این برنامه را برام بزاره Xelxen Lite ممنون
دوست من اینبار براتون میزارم ولی هرگونه معرفی یا درخواست برنامه باید در تاپیک خوش مطرح بشه .....نقل قول:
.
قبل از نصب ساین شود ..
کد:http://www.2shared.com/file/6417305/13213d4/Psiloc_Xelnex_Lite_v103_S60v3_SymbianOS91_Unsigned_Cracked_BiNPDA.html
سامان جون اون روز برنامه اي معرفي كردي كه اطلاعات داخلي گوشي ان95 هشت گيگ رو ميريخت رو كامپيوتر و نشون مي داد ليبل شده هستش يا نه فكر كنم اسمش فونيكس بود ميتوني در ااين رابطي هم توضيحاتي بهم بدي و سايتي برا دانلود و طريقه استفاده رو هم بدي
دوستان ال سي دي گوشيم خيلي كثيف شده.با چي پاكش كنم؟