اگر بازی میخواید که به صورتی باشه که مثلا از دیوارها و خونه ها بالا بره. بازی Prototype شبیه ترین بازی هستش. ولی اگر در سبک اکشن ماجرایی میخواید به نظر من بهترین بازی که در عرض این یک دو سال اومده بازی Batman:Arkham Asylum هستش که واقعا یه شاهکار به تمام معنا هستش.نقل قول:
یه بازی شبیه به Assassin's Creed چی هست
ممنون
از بازیهای جدیدتر بازی The Saboteur تقریبا شبیه ترین بازی به gta هستش. در ضمن بازی Just Cause2 که تقریبا توی عید منتشر میشه فکر کنم شبیه این باشه.کلا بازی خیلی خوبی هستش.نقل قول:
سلام
چندتا بازی جهان آزاد میخوام
مثل gta
من بازی mass effect2 رو پیشنهاد میکنم چون بازی فوق العاده ای هست و یکی از بهترین بازی های امسال هست.فقط کمی باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشید. این بازی از همه لحاظی مثل داستان و شخصیت پردازی و گرافیک و موزیک و ... عالی هستش.نقل قول:
با سلام ... من برای رفع خستگی و تفریح در روزهای عید میخوام چندتا بازی رو بگیرم ... ولی خیلی وقته از بازار گیم دور بودم ... میخوام اگه میشه دوستان چندتا بازی خوب سال رو معرفی کنن ما بگیریم ...
البته من کنکوری هستم ، بازی نباشه که آدم وقتشون هی بزاره روش ... فقط سرگرم کننده باشه . و البته خوب و عالی . من اکثر بازی های امسال رو بازی نکردم ...
+ اینکه اگر هم میشه یه بازی تو سبک Ballance بزارید که تمرکزی باشه . من عاشق این بازی بودم ...
در ضمن بازی توی سبک balance منظورتون چیه؟ اگر کنکور میخواید بدین هم این بازی که گفتم بازی خوبی هست شاید بهتون کمک هم بکنه:20: