الان چک کردم .نقل قول:
لینک عکس ها عوض شده . چون ارسال پست تقریبا مال 1 سال و نیم پیشه
. ولی خیلی خندیدم !
Printable View
الان چک کردم .نقل قول:
لینک عکس ها عوض شده . چون ارسال پست تقریبا مال 1 سال و نیم پیشه
. ولی خیلی خندیدم !
گرانترين خودرو در ويتنام متعلق به يك زن است!
گرانترين خودروي كشور ويتنام كه يك رولز رويس فانتوم سبز رنگ است در گاراژ يك خانم تاجر آرام گرفت.
خانم دونگ تي ديپ مي داند كه اين اتومبيل در حال حاضر گرانترين خودرو ويتنام است و محافل خبري ويتنام قيمت اين خودرو را در ويتنام حدود 5/1 ميليون دلار تخمين مي زنند.
اين اتومبيل از جمله خودروهاي سفارشي هتل پنين سولا در هنگ كنگ است كه به دست خانم دونگ رسيده است.
جالب است كه به زعم نزديكان اين زن تاجر ثروتمند ، چنين پولي براي خانم دونگ چندان مهم نيست و او در گاراژ ويلاي خود چند اتومبيل گرانقيمت ديگر نيز دارد.
جالب است بدانيد كه خانم دونگ به بي ام و علاقه زيادي دارد و خودروهاي ديگر گاراژ منزل او يك بي ام و 760 ، يك X5 و يك M6 است.
امسال توليد گروه خودرو سازي فولكس واگن از مرز 6 ميليون دستگاه خواهد گذشت!
از ژانويه تا اكتبر امسال گروه خودرو سازي فولكس واگن 5.14 ميليون دستگاه خودرو به مشتريان در سرتاسر دنيا تحويل داده است. اين يك ركورد جديد محسوب مي شود بطوريكه نسبت به زمان مشابه در سال قبل 8.5 درصد افزايش را شاهد بوده ايم.
فقط در ماه اكتبر امسال رقم 528500 دستگاه خودرو تحويل داده شده كه نسبت به زمان مشابه در سال قبل 11.2 درصد رشد داشته است!
دكتر مارتين وينتركورن خاطر نشان كرد طبق محاسبات ما در سال جاري براي اولين بار گروه خودرو سازي فولكس واگن خواهد توانست به ركورد توليد 6 ميليون دستگاه در سال برسد كه اين خود نشان دهنده ي رشد بزرگي در اين كمپاني خواهد بود!
در 10 ماهه اول سال 2007 ٬ فولكس واگن 875 هزار دستگاه خودرو به قاره آسيا صادر كرده كه 758هزار دستگاه آن به كشور چين رفته است! اين رقم نسبت به مدت مشابه در سال قبل 25.7 درصد رشد داشته است!
همچنين فولكس واگن در قاره آميكاي جنوبي با رشد 30.6 درصدي٬ 607هزار دستگاه خودرو به مشتريان تحويل داده كه سهم كشور برزيل از آن 472هزار دستگاه بوده است!
در آمريكاي شمالي نيز 437هزار دستگاه خودرو فروخته شده كه با 3 دهم درصد كاهش روبرو بوده ولي در كشور آمريكا اين رقم 273هزار دستگاه بوده كه رشد 6 دهم درصدي را ثبت نموده است.
[b]تداوم حكايت پيكان
[b]
اخبار منتشر شده در هفته گذشته حكايت از آن دارند كه برخلاف نص صريح توافق بين وزارت صنايع و وزارت نفت و سازمان حفاظت محيط زيست، توليد موتور پيكان همچنان با شمارگان بيش از 100هزار دستگاه در سال ادامه داشته و موتورهاي توليدي بهصورت گسترده در وانتبار پيكان و پژو آردي مورداستفاده قرار ميگيرد.
اين موضوع اگر بدون اطلاع سازمان حفاظت محيط زيست باشد (كه بعيد است) بيانگر نقض توافق از سوي شركت توليدكننده است. (ميدانيم كه اين شركت براي توقف توليد پيكان چه باج سنگيني از وزارت نفت گرفته بود.) و اگر اين شركت مدعي شود منظور از توافق مربوطه، توقف توليد «خودرو پيكان» بوده است و نه لزوماً موتور پيكان، قطعاً بايد گفت كه يك تقلب سخيف صورت گرفته است، زيرا علت تدوين توافق مذكور آلايندگي شديد و راندمان پايين سوخت در موتور پيكان بوده، وگرنه بدنه پيكان كه آزاري براي كسي نداشت.
اما اگر تداوم توليد موتور پيكان با اطلاع و توافق وزارت نفت و سازمان حفاظت محيط زيست باشد، موضوع ميتواند يك خيانت آشكار به منافع عمومي و همچنين نقض صريح اصل پنجاهم قانون اساسي انگاشته شود. البته اينگونه تمكينهاي سازمان محيط زيست در قبال نهادهاي تجاري و عمراني مسبوق به سابقه بوده و متأسفانه رو به تزايد است.
فراموش نكنيم كه صنعت خودرو در ايران بزرگترين فعاليت و صنعت فاقد ارزيابي زيستمحيطي در كشور است.اين صنعت با وجود همه آثار مخرب، زيانبار و حتي مرگزاي خود بدون ارزيابي زيستمحيطي، بدون توجيه واقعي اقتصادي و بدون حداقلي از الزام به پاسخگويي در برابر مصرفكنندگان خود نهتنها همچنان به رشد لگامگسيخته فاقد منطق اقتصادي و زيستمحيطي ادامه ميدهد، بلكه در مورد پيشگفته نشان داده است كه حتي از اين توانايي فرامتني برخوردار است كه توافقات مكتوب و قانوني را با فراغ بال نقض كند.
از اواسط همين هفته با نخستين موج سرماي زمستاني وارونگيهاي پياپي دما در تهران و برخي از شهرهاي بزرگ ديگر آغاز خواهد شد.
هر روز وارونگي دما يعني مرگ خاموش دهها شهروند ديگر. بيش از نيمي از اين مردگان، بهتصريح طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران مقتولان خودروسازان داخلي هستند... و شگفت است كه حكايت ادامه دارد.]
جمشید ممنون
------
solo ( سهیل) جان . انجمن ورزش رو هم برات راه اندازی کردیم ! دیگه چی میخوای ؟"
برو بینم این همه
گفتی انجمن ورزشی چه میکنی . هیچ تاپیکی هم نزدم توش که خودت بچینیش .
سلام هيچ عزيزي نيست عكس يك ماشين دلفيني بذاره؟
مي خوام بدونم ماشين دلفيني چه رنگي هست؟
ممنون
دوستان :10:
با عرض سلام .
الان که دارم این پی ام رو میدم ساعت تقریبا 10 شبه روزه 4 شنبه هست . من الان از گرگان به تهران یه پرواز دارم و روز جمعه از تهران به بانگوک و پس از یک هفته اقامت در بانگوک به سمت برلین پرواز دارم .
اگه در برلین حمید رو هم دیدم که خیلی خوشحال میشم . راستی من برلین قراره در نمایشگاه سوپراسپرت ها شرکت کنم البته اگر که بهش برسم .
امیدوارم از الن که دارم میرم دسترسی به اینترنت داشته باشم و بتونم که اگه سوالی بود راهنمایی کنم
خوبی بدی از ما دیدید حلال کنید
ان شائالله تا 20 آذر برمی گردم .
شب همگی خوش /.:10:
آقا عكس يادت نره!
اميدوارم سفر خوب و خوشى داشته باشى.
التماس دعا! :31:
◙
آقا سهیل خوش بگزره سلام منو حتما به الیور کان برسون
سفرت بخیر اما تو ودوستی خدا را ................. چو ازاین کویر وحشت به سلامتی گزشتی
................................. به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا
عزت زیاد:5:
چند وقت پیش واشر سر سیلند ماشینم ( 206 تیپ 2 ) رو عوض کردم ولی از اون موقع شتاب و قدرت ماشین کم شده ، بنظر شما مشکلش چیه ؟