نقل قول:
8600gt با رم ddr3 شده 85 تومن؟ یا رمش ddrII هستش؟ میشه تلفن یا آدرس فروشنده را بگید.
Printable View
نقل قول:
8600gt با رم ddr3 شده 85 تومن؟ یا رمش ddrII هستش؟ میشه تلفن یا آدرس فروشنده را بگید.
نقل قول:
اساتید جواب ما رو نمیدن؟
نقل قول:نقل قول:اعلام کردن آدرس یا تلفن فروشنده در این انجمن، حتی از طریق پیام خصوصی ممنوع است. می تونید یک سر به بازار رضا یا ایران بزنید حتما مدلهای مورد نظر رو پیدا می کنید.نقل قول:
الان بهترین و خوش قیمت ترین مانیتور LG همون W 1952S هست که ساخت اندونزی هم هست. قیمتش هم حدود 270.000 .نقل قول:
برای بازی مانیتورهای 19 اینچ واید مناسبتر از مانیتورهای 17 اینچ هستند.
نه دوست عزیز من همین دیروز از بازا رضا 8600 ddr3 قیمت کردم xfx 115 zotzc 110 با حافظه 256 اگه قیمتا بیاد پایین آخرش میشه 100 تومن نه 85نقل قول:
سلام، من نهایتا bw2032 خریدم .بد نیست ولی 6 تا (شایدم بیشتر) پیکسل سوخته پیدا کردم، فروشنده تا شنبه بهم وقت داده ، گارانتی سامسونگ برای پیکسل سوخته ها چه طوریه ؟ برای آزمایش response time اش یه برنامه ای چیزی معرفی کنید با توجه به این که در حال حاضر دارم با یه geforce 5200fx کار میکنم!(بازی نگین!)
6 تا اوه چقدر زیاد سام سرویس 4 تا باشه عوض میکنه مشکلی نداره .نقل قول:
چرا یکی از دوستان قیمت گرفته بود همین قیمت , ولی Inno3d هم هست 90 تومن .نقل قول:
برای تست Response time هیچ نرم افزاری وجود نداره. تست Response Time نیاز به تجهیزات سخت افزاری داره.نقل قول:
"پیکسل سوخته" یک واژه بازاری به حساب میاد! کلا پیکسها از سه Sub-Pixel درست می شوند که بسته به نوع مانیتور می تونند قرمز، آبی یا سبز باشند ( البته در استاندارد RGB وگرنه استانداردهای دیگه هم وجود داره ) حالا اگه مشکلی برای یک پیکسل پیش بیاد به یکی از سه نوع زیر تقسیم می شوند:
Hot Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel با تمام روشنایی ممکن کار می کنند و شما پیکسل رو سفید می بینید. اگه Background رو سیاه انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Dead Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel دائما خاموش هستند و شما پیکسل رو سیاه می بینید. اگه Background رو سفید انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Stuck Pixel: یعنی یک و دو تا از Sub-Pixel ها مشکل دائما روشن یا خاموش بودن رو دارند. شما این پیکسلها رو معمولا به رنگ آبی یا قرمز یا سبز می بینید یا رنگهایی بین این سه رنگ.
Stuck Pixel ها معمولا قابل ترمیم و درست شدن هستند. ( با ضربه زدن، ماساژ دادن یا با استفاده از بعضی نرم افزارها که به سرعت رنگ صفحه رو عوض می کنند. )
ولی Hot Pixel ها و Dead Pixel ها معمولا قابل درست شدن نیستند و اگه مانیتور شما چند Hot Pixel یا Dead Pixel داشته باشه گارانتی براتون تعویض می کنه.
نه. پیدا نمی کنیم.نقل قول:
امروز حدود 6 ساعت وقت گذاشتم، بازار رضا و ایران رو زیر و رو کردم. کارت HD3650 با رم ddr3 پیدا نکردم؛ هر چی بود با رم ddr2 بود. در آخر از نمایندگی گلسان یه کارت Inno3d 8600GT گرفتم 95.
به نظرم این قانون خوبی نیست که اعلام نام/تلفن/آدرس فروشنده ها ممنوع اینجا. اگه ممنوع نبود هم وقت کمتری از من (یا امثال من) گرفته میشد، من کارتی رو که می خواستم می خریدم (نه اینکه مجبور شم 8600GT بخرم) هم اینکه با اعلام مشخصات فروشنده و قیمت قطعات اونها، امکان اینکه سر خریدار ها کلاه بره کمتره.
اعلام اسم/تلفن/آدرس فروشنده خوب تبلیغ فروشنده ها نیست؛ اعلام اسم/تلفن/آدرس فروشنده خوب تبلیغ خوب کار کردن و سرویس دادنه.
مبارک باشه! کارت بهتری نسبت به Radeon HD 3650 گرفتید!نقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر پستی که به نوعی تبلیغ باشه ممنوع هست. این سایت هم یکی از پربازدید ترین انجمنهای ایران هست که بدون شک خیلی از فروشنده ها هم به همین جا سر می زنند، اگه اعلام آدرس فروشنده مممنوع نباشه هر فروشنده جزئی میاد و تبلیغ جنسش رو می کنه. این رو توی انجمنهای خیلی کوچکتر از P30world شاهد هستیم چه برسه به اینجا...