امتحان كن..... سيم كارتت رو بردار ببين چي ميشه....:5:نقل قول:
Printable View
امتحان كن..... سيم كارتت رو بردار ببين چي ميشه....:5:نقل قول:
دوستان عزیز...کسی میدونه با گوشی 5700 میشه از کارتهای gprs ایرانسل که فقط مخصوص این کار هست میشه استفاده کرد یا نه!!!چون در خود سایت ایرانسل وقتی من مدل گوشی را وارد کردم..اعلام کرد که کارتهای gprs ایرانسل این گوشی را ساپورت نمیکنه!!!
مژده، مژده، گوشيمُ (5700) فارسي كردم.
اون كدي رو كه نوشتم دسته!!! فارسي شد كه هيچي، خيلي هم فارسي شد!؟
دفعه ي اول (ديروز) كه برنامه ي به روز رساني نوكيا رو اجرا كردم Frmware منُ كه 74 مگابايت بود تا 45 مگابايت سوار كرد، ولي بعد قطع كرد و گير بي خود داد. من اون File رو كه تا 45 مگ پر شده بود كپي كردم و نگه داشتم. مي تونيد اين File رو تو اين آدرس پيدا كنيد:
آدرس بالا پشت سر همه، اون قاطي داره كه اونجوري نوشتهنقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\کد:www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products
اين مشكل رو هم به حساب تموم شدن وقت در سرويس رساني گذاشتم! دوباره امروز اون File سر جاش كپي كردم و برنامه ي به روز رساني رو دوباره اجرا كردم! بار اول نشد و از صفر شروع كرد، منم دوباره كپيش كردم و اين بار از انتهاي همون 45 مگابايت شروع كرد و همه چي به خير و خوشي تموم شد.
خواستم اين تجربه ي خودم رو كه حالا يك ترفند جالب شده در اختيار همه بگذارم تا شما هم تو كاراتون موفق بشيد. :8:
اگر بدونيم كه موفقيت همه، موفيت ماست، و موفقيت ما، موفقيت همه ست دنيا بيشتر و زودتر پيشرفت مي كرد. :46:
شنبه، 26 آبان 86
نترس!!!اگه نویز ال سی دی گوشیهای سونی اریکسون رو ببینی کور میشی!!وقتی مکالمه میکنی اگه به ال سی دی گوشی نگاه کنی میبینی نویزها بیشتر شدند!در ضمن وقتی موبایل رو پیش مانیتور کامپیوتر بزاری اگه کسی بهت زنگ بزنه ناگهان میبینی که روی مانیتور کامپیوتر نویز ایجاد میشه!همه این نویز رو دارند!:11:نقل قول:
سلام.
منم بالاخره این گوشی رو خریدم.
خیلی خوش دسته.هنوز تو گیر و دار ساین کردن هستم تا یاد بگیرم آخه گوشی قبلیم(6630) این فیلمارو نداشت.
ساين كردن گوشي؟؟؟؟؟؟؟ اين ديگه چيه؟؟؟؟؟؟؟ من اينكار رو نكردم ولي گوشيم ضمانت داره. لازمه بكنم؟؟؟:19:نقل قول:
من جدیدا این گوشی رو خریدم و متاسفانه شکلکها :20: رو نداره! یا من در منو پیداش نکردم...کسانی که واردن یه راهنمایی بکنند...
من با ان73 امتحان کردم بیشتر میشه ولی نه زیاد .مثلا اگه 5 دقیقه رو تبدیل کنی میشه 13/14 مگ ولی اگه با گوشی بگیری میشه 18 تا 20 مگ .البته فکر کنم بیارزه چون تو کامپیوتر حوصله می خواد که بعضیا ندارن البته من دارماااا ...نقل قول:
سلامنقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز
شما باید شماره سریال گوشیتون رو به نرم افزار DevCertRequest_30_10_2006_v2.0 بدین بعد این به شما یه فایل میده که باید بری تو سایت نوکیا ..... اصلا ولش کن :41:
بیا برو اینجا یاد میگیری اونم کامل چون خودم اینجا یاد گرفتم اینجا رو معرفی میکنم ....
با اجازه سایرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه اینجا یه سری کارا رو انجام دادی
میری این پایین فایل csr گوشیتو میگیری(یعنی برات میگیرن دوستان) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش با خیال راحت همه برنامه ها رو رو گوشیت نصب میکنی ...
شرمنده من با دیال آپ کار میکنم اگه وقت داشتم حتما همین جا میذاشتم براتون ....
ربطی به گوشی و ضمانت و این حرفا نداره این کار فقط برای امنیت گوشی از نظر ویروسی شدن و این حرفاست .با این کار میتونی همه ی برنامه هایی رو که الان اکثرشون نصب نمیشن رو تو گوشیت نصب کنی .نقل قول:
شمام برو این کارو بکن ضرر که نداره هیچ .لازم هم هست گاهی اوقات نصب نشدن بعضی برنامه ها واقعا ضدحاله !!!
موفق باشی ...