دوست عزیز این بازی که با این گرافیک نمیاد !نقل قول:
خیلی سیستم بالایی میخواد !
Printable View
دوست عزیز این بازی که با این گرافیک نمیاد !نقل قول:
خیلی سیستم بالایی میخواد !
دوست عزیز احتمال زیاد گرافیکت مشکل داره .نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مدل کامل کارت گرافیکت رو بنویس .
دوست عزیز وقتی منم سیستم قبلی رو داشتم همینطوری بود . حدس میزنم بیشتر در لودینگ ها از بازی میاد بیرون نه ؟نقل قول:
این سیستمت نمیکشه . شما مشخصات سیستمت رو بزار .
نقل قول:
فکر نمیکنم با کربن مشکلی داشته باشه.
آقا من بازی heroes of the pacific رو دارم ولی این eror رو میده:
warning.your video card does not meet the minimum reqiements for heroes of the pacific.heroes of the pacific requires a directX 8 level video card with pixel shader and vetrex shader support
(directX رو نصب کردم)
سلام اقا سعید.
شما احتمال زیاد سیستمت این بازی رو ساپورت نمیکنه مشخصات سیستمت رو بزار تا جواب کاملت رو بدم.
دوست عزيز كارت گرافيكي شما قابليت Shader Model رو نميتونه ساپورت كنه .نقل قول:
يعني كارت گرافيكت قديمي هستش و مناسب اين بازي نيست .
من وقتی بازی هیتمن 4 را میارم بعد از فیلم بازی یک صفحه سیاه میاره واسم چی کار کنم؟؟
از تنیسه هم بگم که وقتی بازی را اجرا میکنم این پیغام را میده!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :4 1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dont Send و Send Erore
سلام دوست عزیز.
شما کارت گرافیکت قدیمی هست و نمیتونه این بازی ها رو ساپورت کنه.
2_مشخصات سیستمت رو بنویس.
رمم 256
128 گرافیکمه
ببخشید لطفا اطلاعات کامل:
نوع سی پیو مدلش
نوع گرافیک و مدلش
رم