برای کسی این مورد هست؟نقل قول:
Printable View
برای کسی این مورد هست؟نقل قول:
مودم E3372 هست؟نقل قول:
مشکلات شبکه ایرانسل بعد از این همه مدت حل نشده
مشکل دی ان اس سرور
ریست شدن رادیوها
نوسان زیاد سرعت و ..
باند 7 .. مودم هم در امضام اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جناب ۸۳۷۲ هستنقل قول:
از این جهت بین 3372 و 8372 تفاوتی وجود نداره. من 3372 رو دارم و از آخر شهریور تقریبا فورجی ایرانسل رو بیخیال شدم و ست کردم روی تری جی که سرعتش در طول روز خیلی بهتره و البته مسأله اش اینه که دائم بین 2G و 3G در حال سوئیچ خودکار هستش و این جوری وقتی پای دانلود در میون نباشه همیشه سایت های با دیلی یا نأخیر باز میشه آخه منتظر میشه تا از 2G به 3G سوئیج کنه اما توی دانلود با آی دی ام میشه گفت عالیه. متأسفانه فورجی ایرانسل به فنا رفته و این چند ماه اومدم همراه اول که میشه کفت نسبت به ایرانسل فعلا عالیه ولی گستردگی پوشش شبکه ایرانسل رو ندارهنقل قول:
8372 رو نمیدونم کجا میشه تنظیم کرد رو نری جی ۳۳۷۲ داشتم این قابلیتو داشت که رو نری جی فیکس میشد و کلا باهاتون موافقم که خراب کرده ایرانسلنقل قول:
این آموزش رفع فریز شدن یا قطع گاه و بی گاه اینترنت هنگام استفاده از دانگل های هوآوی هستش که من هنوز استفاده نکردم و ظاهرا با همه دانگل های هوآوی جواب میده اما در این فیلم آموزشی روی E3372 اجرا شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا آنتی ویروس دلیل این وقفه ها هستش و این جوری با تعریف چند استثنا مشکل حل شده
جالب اینجاست که من اصلا انتی ویروس ندارمنقل قول:
مشکل از عدم تامین کافی جریان برق هست.نقل قول:
مستقیم به PC وصل می کنید یا از آداپتور USB استفاده می کنید؟
به پی سی وصل میکنم و این مشکل فقط در سیم کارت ایرانسله و با همراه اول هیچ مشکلی ندارمنقل قول: