با این اوصاف لایو هم پولیه.نقل قول:
باید برم سراغ جیتگ کردن چون با این اوضاع هزینه تو لایو چیزیرو از دست نمیدم
امیدوارم دشبورد 16203 رو هم جیتگ کنند
با این اوصاف لایو هم پولیه.نقل قول:
باید برم سراغ جیتگ کردن چون با این اوضاع هزینه تو لایو چیزیرو از دست نمیدم
امیدوارم دشبورد 16203 رو هم جیتگ کنند
گفتم شاید مثل سیستم باید safe remove بشه :n08: حالا جالبه یه نفر دستگاهشو میار پیش آقای دانش ... وقتی میخواد بیاره میپیچه لای بالشت میاره :n04::n08: ... خیلی خنده داره ...نقل قول:
آره منم اولش فکر میکردم راحت میتونم لایو بزنم... بعدش فهمیدم زهی خیال باطل... کلی باید اکتنت خریدو و دیسک برنر مکس که کلا خیلی کم پیدا میشه چوا اکثر دیسکتا 97 % .. تازه همه اینا حل کردی میرسه سرعت افتضاح نت ایران.... با اون پینگش... تازه حجمتم زود زود تموم میشه... یعنی کلا لایو توو ایران اوضاعش کشمشی هست...نقل قول:
داشبور 16xxx که جیتگ میشه ولی کاره هر کسی نیست.. باید ببینی رشت کسی میتونه یا نه...
تیکه میندازی؟:n02:نقل قول:
برادرای پست میدونی چطوری برخورد میکنن؟:n24:
بعدشم بالش نبود تو جعبه خودش بود دیگه:n13:
اتفاقا من با سرعت اشغال crysis 2 رو بدون لگ و با پینگ عالی انلاین بازی کردم و لذت بخش ترین لحظه ی زندگیم بود اونروز واقعا کیف کردم هیچ مشکلی هم نداشت و همینطور medal of honor 2010 فقط mw3 که بازیکن هاش حرفه ای بودن همه یه ذره delay داشت که اونم با سرعت بالا حله و در کل بگم که پینگ تو کنسول بی معنیه فقط سرعت باور کنیدنقل قول:
اخوی مثل اینکه سوء تفاهم شده :n02: یکی از بچه های شیرازه :n01: چند بار رفتم دیدمش.... البته ps3 داره... تمام بازی های ps3 هم بازی کرده ( یه آرشیو بازی ps3 هست واسه خودش) :n02:... همیشه کل میکنیم که xbox بهتره یا ps3 ...:n02:نقل قول:
خب ترافیک نامحدود میخواد...نقل قول:
ما کلا خونمون مهد کودکه :n08: بکس خونه ما کلا یه شبکه لایو هستن :n08:
منم تو PC آنلاین زیاد بازی کردم ولی پولی بودن لایو اصلا به صرفه نیستنقل قول:
کاش کسی تو رشت هم واسه Jtag پیدا میشد
تو ایران با این قیمت دلار به صرفه نیست برا خارجیا مفته 3 ماه 11 دلار نوشته بود 11 دلار براشون میشه 1000 تومن مانقل قول:
دوستان واسه رایت بازی ها بصورت 97% رایتر خاصی میخواد ؟کلا روش خاصی داره ؟