نقل قول:سوال اولی رو کاری ندارم ولی دومی را اگه کسی میدونه خواهشا بگه واجبهنقل قول:
Printable View
نقل قول:سوال اولی رو کاری ندارم ولی دومی را اگه کسی میدونه خواهشا بگه واجبهنقل قول:
سلام دوست عزیز.ترافیک شما یکسره هست و ربطی به روز قرارداد نداره.شما می توانی مثلا ظرف 2 روز ترافیکت تموم کنی.در جواب سوال بعدی اگر ترافیکی خودت خریده باشی یا پارس هدیه داده باشه با اتمام قراردادت به دور بعدت در صورت تمدید قراردادت منتقل می شود ولی از اون 15گیگت چیزی به دور بعد منتقل نمی شود.امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم.نقل قول:
از مرکز مخابرات انقلاب مشهد کسی هست از پارس انلاین سرویس گرفته باشه؟
چرا سایتا کجو معوج باز میشن? :n27:
ببین. اگه سرویس سهماهه خریده باشی، دوره قراردادت سه ماه میشه و اون 15 گیگ رو میتونی تو سه ماه مصرف کنی. اما اگه سه تا سرویس 1ماهه گرفته باشه، دوره هر قرارداد 1ماهه و هر کدوم 5 گیگ حجم ترافیک مجزا دارن.نقل قول:
ترافیک باقیمانده سرویسهای خریداری شده به دوره بعد منتقل نمیشه. یعنی اگه آخر سه ماه از اون 15 گیگ سرویست چیزی بمونه میسوزه. اما ترافیک باقیمانده از حجم اضافه خریداری شده یا گیگ هدیه قابل انتقال به دوره بعده به شرطی که دوره بعدی رو بخری.
دوستان کسی جواب نداد / سرعت دانلود شما هم افت کرده ؟؟؟
با منیجر نه ، بدون منیجر افتضاح. پیج باز شدن داغون شده اساسینقل قول:
اون بقیه کشور ها که سرعتشون پایین تر ایرانه جزو روستا های ادمخوار افریقان :دینقل قول:
نقل قول:
با منیجرم واسه من افت کرده ....:n27:
سرعت من تو روز خوبه. حتی اواخر شب هم که پینگم مثلاً از 8.8.8.8 به بالای 300 میرسه بازم سرعت دانلودم تو ساعتهای غیررایگان خوبه و دور و ور 900 تا 950 کیلوبایت در ثانیه است. اما حدوداً 2 هفتهای هست که سرعت شبانه رایگان خیلی افتضاح شده. ظاهراً این سیستم مدیریت ترافیک داره کارش رو خوب انجام میده. پریشب که تا ساعت 3 بیدار بودم دیدم تو ساعت رایگان شبانه متوسط سرعتم رسیده به 300 کیلوبایت در ثانیه. سرعت دانلود هم هی میآد زیر 150 کیلوبایت بعد میره تا 400 دوباره برمیگرده پایین. Networx هم متوسط یک ساعت رو حدود 300 کیلوبایت نشون داد.نقل قول:
قبلاً شبانه رایگان سرعت دانلود فقط بین 2 تا 4 صبح کم میشد اونم نه این قدر و بعدش تا ساعت 7 صبح خوب بود. الآن فقط ساعت 6 تا 7 خوبه اونم نه مثل سابق.