ورژن دشبورد 2.0.147149 هستش و دستگاه پیغام داده که ورژن جدید اومده.اگه بروزرسانی کنم LT از بین نمیرخ ؟ بازی ها به مشکل نمیخورند؟
ورژن دشبورد 2.0.147149 هستش و دستگاه پیغام داده که ورژن جدید اومده.اگه بروزرسانی کنم LT از بین نمیرخ ؟ بازی ها به مشکل نمیخورند؟
خیر مشکلی پیش نمیاد ، آپدیت کن .نقل قول:
اگه ال تی 3 داری آپدیت کننقل قول:
آقا توو این مدت نزدیک خیلی سود کردم... امروز رفتم پیش آقای دانش 10 تا بازی جدید ریخت واسم 3 تمن... اگه میخواستم دی وی دی بگیرم 50 60 تمن در میومد :n04: نزدیک 30 تا بازی arcade که هر کدوم 15 دلار هم حساب کنید که اونم کلا 2 تمن واسم ریخت... من خل بودم زودتر جیتگ نکردم... قبلا نزدیک 10 12 دی وی دی خریدم که کلیش هم درست حسابی نمیشد و اجرا نمیشد...
همه دستگاها جیتگ میشن ؟نقل قول:
جیتگ چه امکاناتی داره ؟
بله... این دوست من اسلیم با داشبورد 16xxx رو هم جیتگ میکنه... یعنی دیگه هر دستگاهی رو میتونه جیتگ کنه... ولی یکی از دوستان مشهده که متاسفانه اونجا نمیتونن داشبور بالا رو جیتگ کنن... تهران هم احتمالا بتونن...نقل قول:
جیتگ اگه اهل لایو نیستی خیلی مزایا داره... به نظرم لایو توو ایران اصلا نمیصرفه... با این سرعت اینترنت و گرونی اینترنت و کمبود دی وی دی برنر مکس ( واسه بازی های لایو ) اصلا نمیصرفه ...
مزاایا === > دیگه هر دی وی دی بازی xbox رو راحت اجرا میکنی ... چه قدیمی و چه جدید با هر LT .. دیگه نیست به اینترنت وصل شی و کنسولت آپدیت کنی... اجرای بازی از روی هارد بدون نیاز به قرار دادن دیسکت... یعنی دیگه نیازی نیست بری 7 8 تمن پول بدی دی وی دی بگیری... فقط کافیه فلش یا هارد اکسترنال ببری اون فروشگاهی که واست جیتگ کرده چون معمولا اون فروشگاها اکسترکت بازی رو دازن... 10 12 بازی جدید بازی رو واست میریزه 2 3 تمن... بعد راحت میتونی بیای فایلا رو move کنی رو هارد خودت یا حتی رو همون هارد راحت بازی کنی... چون موقع جیتگ کنسول دیگه تمام ظرفیت هارد اکسترنال رو میشناسه... بعد راحت میتونی کنسول با کامپیوتر شبکه کنی اگه بازی دانلود کردی انتقال بدی و با یه برنامه روو کنسول اکسترکت کنی و راحت اجرا کنی...
لود شدن خیلی سریع بازی... دیگه از پریدن بیرون وسط بازی خبری نیست....
و اما بهترین مزیت اجرای بازی acrade که مایکروسافت واسه این بازیا فکر کنم 15 تا 20 دلار میگیره اما شما رایگان میتونی بازی کنی... با این گرونی دلار هر بازی 50 تمن آب میخوره :n04: اما بازم میتونی اونجایی که جیتگ کردی واست پکیج کامل بازی بریزی روو هارد اونوقت با یه برنامه خیلی ساده قفلشو بشکنی و راحت بازی کنی...
لیست بازی های arcade ... راحت میتوی بازیو از خود سایت xbox یگیری و مفتی بازی کنی... روو هر بازی کلیلک کنی فایل رو واسه دانلود گذاشته... شما دانلود میکنی و انتقال میدی به کنسول و قفلو میشکنی و بازی میکنی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه..
دوستان دنبال راهی میگردم که از دست خرید و تعویض مداوم باتری برای کنترلر خلاص بشم.:n02:
نظرتون در مورد play & charge kit چیه؟
درسته که با استفاده از کابلش و بدون باتری میشه از کنترلر xbox مثل دسته سیم دار استفاده کرد؟
...بعضیا میگن خرابیش زیاده و کارایی چندانی نداره!
البته کنترلر سیم دار xbox هم در بازار هست که بنظر میاد کیفیت پایینی داره و قابل اطمینان نیست..
ممنون.:n01:
چرا از باتری های شارژی استفاده نمیکنی ؟؟؟ ( باتری 1/2 ولت ) یه شارژر هم بگیر ( 6 الی 10 تمن ) معمولا خیلی بخوای ازش شارژ بکشی 3 4 روز واست کار میده... بعد با یکی دو ساعت دوباره واست شارژ میده...نقل قول:
حذف........
سلامنقل قول:
این play & charge kit زیاد خوب از آب در نیومده.کساییکه استفاده کردن ازش گفتن بعد از مدتی گیر میکنه به دسته و جداکردنش اعصاب میخواد.پیشنهاد میکنم سمتش نری
یه باتری شارژی بخر با یه شارژر-من خودم از باتری energizer استفاده میکنم.12 ساعت میذارمش تو شارژ حدود 1 ماهو خورده ای ازش استفاده میکنم اونم با ویبره