میگم کسی میدونه بهترین mtu برای پارس انلاین چنده من چند بار عوض کردم یک بار سرور داخلی سرعتش اومد پایین خارجی رفت بالا یا روی یک شماره دیگه بالعکس شد
Printable View
میگم کسی میدونه بهترین mtu برای پارس انلاین چنده من چند بار عوض کردم یک بار سرور داخلی سرعتش اومد پایین خارجی رفت بالا یا روی یک شماره دیگه بالعکس شد
منم همین مشکل را به نوعی با آسیاتک دارم...سایتهایی که برای وبگردی زیاد بهش سر میزنم را بعضا نمیتونم باز کنم ولی با قندشکن راحت باز میشه!!!نقل قول:
دوستان راهنمایی کنن مشکل اینه که دقیقا سر هر 4.5 گیگ دانلود کنتور کانکشنم ریست میشه و چند ثانیه بعد دیسکانکت میشم و زمان رسیدنم به 4.5 گیگ ترافیک مهم نیست یعنی چه 1.5 ساعت طول بکشه چه 3 ساعت سر این حجم دانلود اینطوری میشه در ضمن بصورت بریج با ساخت کانکشن در ویندوز به اینترنت وصلم.
ممنون
گزارش مصرف 48 ساعته شما کار میکنه بدون مشکل؟
دوستان خوزستانی که از پارس سرویس دارن لطفا" وضعیت سرویسشون رو و میزان سرعت شبانه و روزانه رو بگن
بچه ها یه سوال
من مودمم رو مد ADSL 2+ بود و از وقتی 9 مگ کردن خطم رو CRC هام بالا بود الان مد رو گذاشتم رو GDMT و پینگم از 35 اومده رو 20 و CRC مودم 0 شده
این مد ها چه فرقی دارن ؟!
اگر روی GDMT باشه مشکلی پیش میاد ؟
هیچ مشکلی نداره روی هر کدوم که ثبات و کیفت کانکشن بهتری داری بذارنقل قول:
سلام دوستان یه سوال بی ربط به موضوع تاپیک
اینجا کسی مودم dlink 2750u داره؟؟؟ این مودم قابلیت اینو داره که سر یه ساعت خاصی ریستارت کنه خودشو؟؟؟ یا خاموش بشه؟
حالا یه سوال مرتبط هم دارم
من سرویس 512 سه ماه دارم با مجموعا 15 گیگ ترافیک!!(به عبارتی ماهی 5 گیگ) حالا اگه مثلا این ماه 5 گیگ ترافیکم تموم بشه بقیه ترافیک از اون 15 گیگ کسر میشه یا اینکه بعداز 5 گیگ باید ترافیک بخرم؟
حال اگه مثلا دو روز انتهایی رو یک ترافیک 5 گیگ بخرم! بعد از دو روز هم مثلا 3 گیگ برام بمونه(از این ترافیک هدیه) با شروع دوره جدید این 3 گیگ باقیمونده ذخیره میشه و از ترافیک قانونی 5 گیگ در ماهم شروع به کم شدن میکنه یا ازاین 3 گیگ؟؟؟؟؟
امیدوارم منظورم را درست رسونده باشم
اینترنت من تا همین الان قطع بود :n21: