سلام
سرویس عصرانه فعال شد
سرعت شب و روز
ساعت رایگان
سرور داخلی و خارجی رو 10مگ هست
ساعات رایگان هم کنتور نداره
من اردبیل هستم
Printable View
سلام
سرویس عصرانه فعال شد
سرعت شب و روز
ساعت رایگان
سرور داخلی و خارجی رو 10مگ هست
ساعات رایگان هم کنتور نداره
من اردبیل هستم
دوستان دیفالت استریم اسیاتک روی 10 مگ هستش الان لاین پروفایل 24 مگ هم اسیاتک اورده دان استریم 24 مگ و اپ استریم 3 مگ هم داره اگر خطتون کشش داره زنگ بزنید بهشون بگید استریم خط رو بالا ببرن
طرح عصرانه سرعت ساعت رایگان محدود میشه به 250کیلوبایت میرسه طرح صبحانه هم خیلی وقته که محدود شده....
سلام. مطمئنی دوست عزیز 24 مگ میبنده رو کدوم سرویس ؟نقل قول:
شما با همین 10 مگ زندگی کن من زنگ زدم خط 10 مگم رو کردن 6نقل قول:
مباركه دوست عزيزنقل قول:
قابل توجه دوستايي كه ميگفتند سرعت كم ميشه و از اين حرفا !
ولي اين سرويس چيزي به اسم رايگان نداره ! اون بازه 4 تا 8 از حجم 256 گيگيتون كم ميشه و اصلا رايگان نيست حواستون باشه به خيال رايگان بودن حجمتون نپره
منم اين سرويس رو بعد تموم شدن سرويس فعليم ميگيرم
سلامنقل قول:
این عصرانه همونه که در سایتش نوشته 356 گیگ 1.5 ساله و 99 هزر تومان؟؟؟
میشه یه تست سرعت بذارید؟؟ ممنونم:n12:
در سایت آسیاتک سرعت این سرویس را 128 کیلوبیت تا 16 مگابیت نوشته اند یعنی ممکن است سرعت را کم کنند ولی با توجه به اینکه با پول سرویس یک ماهه سرویس 18 ماهه میگیریم به ریسکش می ارزد. در مورد ساعت 16 تا 20 هم اگر حجم محاسبه شود باید برای مشترک هم قابل مشاهده باشد در غیر اینصورت خلاف مقررات است و مشترک میتواند به سایت 195 شکایت کند و درخواست جبران خسارت کند.نقل قول:
با نمایندگی صحبت کردم گفت نامحدود هست مثل سرویس صبحانهنقل قول:
گفت خیالت راحت هرچقدر میخوای دانلود کن
نیازی به نمایندگی نبود من قبلا گفته بودم یا کلا رایگانه یا سرعت محدود میشه فعلا هم یه نفر گفتن که سرعتشون محدوده.نقل قول:
ولی خب کسی که با آسیاتک آشنا نباشه هیچ وقت نمیاد ۲۶۵ گیگو تو یه هفته استفاده کنه میترسه :n02: