سلام دوستان، یه سوال داشتم. در صورتی که بسته چندکاربره جدید بگیرم حجم بسته قبلی چند کاربره که داشتم بهش اضافه میشه؟ اعتبار بسته قبلیم یک روز هست!
Printable View
سلام دوستان، یه سوال داشتم. در صورتی که بسته چندکاربره جدید بگیرم حجم بسته قبلی چند کاربره که داشتم بهش اضافه میشه؟ اعتبار بسته قبلیم یک روز هست!
اعتبار خیر.نقل قول:
فقط حجم باقیمانده دوره قبلی اضافه میشه.
اقا رضا اسلامشهر و منطقه باغ فیض یه چه صورت هست برای 3 جی و 4 جی ...
الان محلات دیگه کم و بیش دارن و این وسط ما هنوز نسل قبلی موندیم و هیچ انتنی نداریم
سلام آقا رضا
شما میدونید چرا یه هفته س دیتای ایرانسل اینقدر افتضاح شده (بجنورد) ؟
تست سرعت نسل سه و چهار رو میذارم ببینید . نسل سه که عملا تعطیله . پینگ هم زیر ۳۰۰۰ نمیاد و سرعت هم به شدت نوسان داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه s4 من هم همینطوریه.. این برمیگرده به شلوغی و خلوتی دکل ها... تنظیمات دستگاه ها جوریه که وقتی از اینترنت بدون وقفه استفاده بشه بره رو حالت H+ و زمان بیکاری بیاد رو H یا 3G ( بستگی داره چجوری از شمت اپراتور تنظیم شده باشه ) وقتی پکت لاس زیاد باشه عملا گوشی نمیتونه مدام از اینترنت استفاده کنه به این دلیل هی میره رو حالت Standby که رو حالت H هست!نقل قول:
اونطوری که من فهمیدم وقتی بیکاره میره روی حالت تری جی معمولی و وقتی که ازش استفاده می کنی میره روی بالاترین استانداری که دستگاه ساپرت می کنه
برای من بین wcdma و dc-hspa+ تغییر می کنه ( مودم)
در تایید اقا رضانقل قول:
مصاحبه امروز وزیر ارتباطات
نقل قول:
وزیر ارتیاطات در پاسخ به این سؤال که آخرین اقدامات برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات چیست؟ گفت: برنامههای محکمی برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات در دستورکار است. راهاندازی این شبکه تکلیف برنامه پنجم و دولت به وزارت ارتباطات است و در بیست و هفتم اردیبهشت ماه خواهید دید که شبکه ملی اطلاعات نسبت به سالهای گذشته تا چه میزان پیشرفت در اجرا داشته است.
دوستان چی شد یهو ؟!!!!!
الان چند تا تست با فیلترشکن گرفتم خشکم زد (بجنورد)
همین چند دقیقیه پیش پست گذاشتم که پینگ داغونه ، سرعت داغونه (بدون فیلترشکن) اما حالا
اینم یکی دیگه (بجنورد)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست با کامپیوتر و idm هم بگیر.
speedtest ممکنه اشتباه ثبت کرده باشه.
پارسال این خبر گفته شده بود که روز جهانی ارتباطات تغییراتی انجام میشهنقل قول:
نمیدونم اخه یه فایل ۳۸ مگابایتی از گوگل پلی دانلود کردم به ۱۰ ثانیه هم نکشید تموم شد اینم تست نسل سوم . سرور هم وودافون انگلیس بود
سلام مهندس اقا رضا
تو مشهد
منطقه با این مشخصات:
GPS:N,59 36 11
E,18 18 36
Cell ID Dakal: 10012
freq 2G:124
lac:3513
منطقه بین چهارراه عبادی تا 3 راه کاشانی
دکل همراه اول 3 روزی هست فقط قسمت 3 جی کلا قطع شده
زمانی هم که وصل بود اینترنتش مثلا 10 دقیقه دیتا داشت 5 دقیقه نداشت حتی رو 2جی
گرچه بگذریم سرعتش افتضاح هست تا 1 مگ بیشتر نمی ره
لطفا اگر کسی رو می شناسید بهش انتقال بدید.
اگر می تونستم به دکل دیگه سوییچ می کردم ولی نمیشه.
با تشکر از پاسخ دهی بدون منت شما
بدون vpn چنین سرعتی میده؟نقل قول:
نه عزیز . تستشو گذاشتم چند پست قبل
vpn ـــی که شما ازش استفاده میکنم برام پ.خ کن منم تست کنم.:n16:نقل قول:
اون بالا معلومه که سا ی فونهنقل قول:
سلام
آقا رضا
شهرستان های استان هرمزگان که 3g میشن ؟ مثلا شهرستان بستک در 100 کیلو متری بندر عباس
اره سای فونهنقل قول:
سلام
اقا رضا یک سوال دیگه دارم چرا از عید به بعد سرعت 3G در بندرانزلی کاهش جشم گیری داشته؟ و اینکه من یک جا دیدم روی دکل رایتل پایین سکتور های رایتل 3 سکتوز دیگه نصب شده من احتمال 99 درصد میدم که برای ایرانسل باشه اگر اطلاعی دارید ممنون میشم
اول لار بعد بستک خشش اچمی[emoji3]نقل قول:
با سایفـــون pc تست کردم سرعتش این شد:نقل قول:
سرور vodofne uk
اقا رضا وقتی به 3G وصلم با اینکه سیگنالم عالیه ولی حین مکالمه صدا اینقد قطع و وصل میشه که باید قطع کنی شبکه رو بندازی رو 2G زنگ بزنی
سلام
امروز 8 اردیبهشت از شماره 02632285747 تماس گرفتن گفتن من از ایرانسل هستم و همچنین گفتن مودم وایمکس من (ایستاده Wix-fbr 105)رو به قیمت 70 هزار تومن میخرن و با تخفیف یک مودم 4G با سیمکارت به قیمت 235 هزار تومان میدن (مودم اصلی 400 تومنه) و گفتن آدرس بده تا تحویل بدیم
نمی دونم شاید ایرانسل از تصمیمی که در نظر داشت تا مودم LTE بده عقب نشینی کرده باشه چون شنیدم نمایندگی ها اکثرا مودم وایمکس ندارن.
فرودگاه امام خمینی رباط کریم (تهران)
سرعتش خوبه
واسه من تو یه منطقه برعکسه وقتی با 2g مکالمه میکنم همش صدا بریده بریده میشه ولی روی 3g خوبهنقل قول:
ایرانسل با 09351000000 زنگ میزنهنقل قول:
3G ایرانسل، ارومیه
همین الان تست گرفتم
اطلاعات عمومی تو یکم ببری بالا بد نیستنقل قول:
عرض کرد وایمکس ایرانسل نه شرکت ایرانسل
استان تهران
با
02129131000
داخلی 7798
برای وایمکس ایرانسل
من وقتی شیلتر شکن میزنم سرعت دو برابر محاسبه میشه البته وایمکس هستم مثلا اگه سرعت دانلودم 150 باشه با شیلتر شکن میزنه 300در صورتی که همون 150 داره دان میشه، شاید واسه شمام اینجوری شده:n29:نقل قول:
سلام
میخواستم بسته ۳ ماهه ۳۰ گیگابایتی بگیرم قیمتش هم توی لینک زیر سایت ایرانسله
ایا کسی تا حالا استفاده کرده؟
هر ماه چند گیگ میشه دانلود داشت؟
اقا رضا سلام من حدودا 6.7 روز پیش سوال کردم جوابم رو ندادید.منطقه فرامرز عباسی مشهد فرامرز 9 تقریبا آخراش از نظری آنتن دهی اوکیه ولی بعضی وقتا سرعت افتضاح میشه!معلوم نیس مشکل سرعت کی حل میشه؟
بعد میخواستم بپرسم فرامرز 9 4g اوکیه؟
سلامنقل قول:
محدودیت نداره، میتونید کلش رو تو یک ماه یا حتی اگه مصرفتون بالاست کمتر از یک ماه مصرف کنید.
سلام.
امروز رفتم سیمکارت نو برای خط ایرانسلم بگیرم که دیدم 4G (به نام Usim) هم میدن. منم 4G گرفتم سیمکارت قبلی رو غیرفعال کردم. اما گوشیم 4G رو ساپورت نمیکنه و فقط 3G داره. مدل گوشیم هم : samsung galaxy s4 mini Dual
گوشیم دو سیمکارته و سیم 1 3G داره و سیم دو معمولیه.
حالا که سیمکارت رو روی سیم 1 میندازم اصلا سیمکارت رو نمیشناسه ولی وقتی روی سیم 2 میندازم میشناسه. با توجه به اینکه سیم 2 معمولی هست و 3G نداره نمیتونم از 3G ایرانسل استفاده کنم.
روی گوشی قدیمی نوکیا هم که 3G نداره انداختم و شناخت فقط روی سیمی که 3G هست نمیشناسه.
این مورد برای همه سیمکارتهای 4G هست یا ایرادی این وسط هست؟
پ ن: 3G گوشی ایرادی نداره و همین الان که رایتل روشه راحت از 3G استفاده میکنم
نه این مشکل از چیز دیگه ای هست و با سیم کارت usim هم نباید مشکلی در استفاده در هیچ گوشی داشته باشیدنقل قول:
یعنی الان باید روی گوشی 3جی کار بده و وصل بشه و آنتن بده؟نقل قول:
روی گوشی های 2جی و سیم دو همین گوشی که 2جی هست کار میکنه.
بله ، هیچ تفاوتی با سیم کارت معمولی نداره و باید روی گوشی های 2g و 3g هم آنتن بدهدنقل قول:
سلام آقا رضا.چرا رایتل تو این جا بیشتر جا ها سیگنال روی -87 dbm -91 dbm هست تو خونه قبلن خیلی خوب بود قبلا آنتن کم و زیاد نمیشد.رایتل هم زنگ زدم اما هیچی نشد بازم همونه بیشتر جاهای شهر تست کردم سرعتش بالاتر از 45 کیلوبایت نمیره سیگنال استرنج بالاست تا نزدیک دکل میشی میره رو 65- dbm قبلا اصن اینجوری نبود سرعت رو 123 ثابت بود همه جا اسپید تست رو 1 مگابیت بود.آقا رضا میشه پیگیری کنی رشت هستم
نقل قول:
با عرض تشکر از این 2 کابر عزیز که بزرگواری فرمودند وقت گذاشتند و منو راهنمایی کردند با عرض عذرخواهی که دیر تشکر کردم باید عرض کنم تا همین دیشب راه نیفتاد . جناب بوسه برخدا با فرمایشات شما مشکل حل نشد اما با هدایت من به دقت به دیوایس منیجر منو متوجه مشکل اصلی کردید سپاسگزارم . جناب رومانتیک حق کاملا با شما بود با خرید سی دی ویندوز جدید که sp3 است و حتی احتیاج به نصبsp هم نداره یعنی ویندوز رو نصب میکنی sp خودش نصب میشه مشکل برطرف شد هات فیکس هم هیچ کاری نکرد اما ویندوز جدید مشکلاتی داره قبلی سبک تر و راحت تر بود که مشکلش دقیقا همون the device cannot start بود . شما فرمودید روش های دستی برای حل این مشکل در ویندوزهای قدیمی تر وجود داره اما با سرچ در گوگل چیز قابل فهمی پیدا نشد تمنا میکنم در صورت وقت داشتن این موضوع رو برای من تا ریزش بشکافید باز هم سپاسگذارمنقل قول:
در همدان
شبکه ملی وارد لایه 3 شد.