برای من از دیشب تا الان یا خطای یوزر پس میداد یا اگر هم کانکت میشد شبیه این رو می موند که اینترنتم تمام شده باشه وارد سامانه مشترکین می شدم کسی این مشکل رو داشت؟ جالب اینجاست اگر مودم رو ریست کنم ممکنه تا چند ساعت نتونم دوباره کانکت شم.
Printable View
برای من از دیشب تا الان یا خطای یوزر پس میداد یا اگر هم کانکت میشد شبیه این رو می موند که اینترنتم تمام شده باشه وارد سامانه مشترکین می شدم کسی این مشکل رو داشت؟ جالب اینجاست اگر مودم رو ریست کنم ممکنه تا چند ساعت نتونم دوباره کانکت شم.
دوستان کسی میدونه مدل مودم کمپین چیه
سرعت هم دو روزه افتضاح شده تازه گاهی خطای یوزر پس هم میده :n24:
مودم زایکسلنقل قول:
ZYXEL DEL1202-T10B/B
قیمت بین 90000 تا 100000.
البته ممکنه تو شهرستانهای مختلف مدلش فرق داشته باشه.
تازه یک مورد رو فراموش کردی 2020 هم کلآ مشغوله، خودم امروز 100 دفعه تلاش کردم تا با 2020 تماس بگیرم موفق نشدم انگار خط رو آزاد گذاشتن فرار کردند.
up................نقل قول:
سلام
من اینترنت جدید شارژ کردم اما وقتی می خوام برم تو یه سایت ، همش میره تو پنل مخابرات دوباره! ...علتش چیه؟
با گوشی وصلم اینطوری میشه یا نه باید یه شب صبر کنم تا خوب وصل بشه!:n02:
یکبار ریستارت کنی درست میشهنقل قول:
کسی میدونه محاسبه ی فسخ قرارداد اینترنت یکساله کمپین تابستانه به چه صورتی هست؟
تو قراردادشون این سه مدل رو متذکر شدن .نقل قول:
- Zyxel Del - 1201
- Huawei HG320e
- Arg W4
پس مثل اینکه خوش شانس بودم که مودم خوبی بهم رسید، یک مدل از اولیه زایکسل بالاتره و همچنین من که هرچی تو نت دنبال مدل دومی و سومی گشتم هیچ چیزی از شون پیدا نکردم حتی عکسی که نشون بده چه شکلی هستن. :n20::n10:نقل قول:
اغا مارو هم چشم زدن تایم اوت در حد گل های استقلال تهران ! به هیچ وجه چراغ اینترنتم روشن نمیشه ..زنگ میزنم مرکز میگه درست کانفیگ نمیکنی :n29:
انصافن اینا چقدر حالیشونه از شبکه ؟ کسی راه حلی چیزی داره ممنون میشم کمکی کنه ...بد وضعیتیه ...
هزینه نصف ماه هایی رو که مونده رو باید بدید ..یعنی اگه 10 ماه مونده باید هزینه 5 ماه رو نقدا بپریدازید ...البته قبلا که اینطوری بوده ..نقل قول:
اینا یه نتورک+ هم به دماغشئن نخورده بعد شدن صاحب نت مانقل قول:
راه حلی هم نیست مشکل از پهنای باند کم و روت های زیادی هست که برای شیلترینگ وصل کردند خیالت راحت درست نمیشه نا چند ماه دیگه نت ایران دچار مشکل های جدی میشه شاید حرکتی کردند دلیل پیش بینی چنین مشکلی هم دلایل زیادی هست پس حتما مشکلی رو خواهیم داشت
آقااااااااااا چرا مخابرات تو بازه ی رایگان 60-70 مگ مصرف غیر رایگان میزنه ؟؟؟؟؟؟؟
من که نت رو خاموش میکنم ساعت 7 !!!! بعدشم اینقدر دانلود ندارم که به ساعت 7 برسه !!!!!!!
دزداااااااااااااااااااااا
الان من اگر اخر ماه حجم اضافه بیارم برای ماه بد میتونم بندازم یا میسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
ممنون میشم کمکم کنید
تا جایی که من تجربه کردم، ترافیک اضافه ای که میخرم به ماه بعد منتقل میشه ولی ترافیک اصلی هر ماه اگر باقی بمونه میسوزه و منتقل نمیشهنقل قول:
سلام..آقا من یه دو سه روز هست که وقتی میخوام فایل دانلود کنم(با idm) سرعتم هی کم و زیاد میشه..مثلا 30 ثانیه حول و حوش 120 تا 150 دانلود میکنه، بعد 10 ثانیه روی 50-60 بدون حرکت و بدون اینکه به دانلود ادامه بده می ایسته و دوباره بعد این 10-20 ثانیه شروع به دانلبود مبکنه و بازم می ایسته و تا تموم شدن دانلود فایل همینطوری میشه!!!!!..خیلی رو اعصابه به خدا..میتونید بگید چشه و از چیه؟؟ چون تو این 1سال همچنین تجربه ای نداشتم تا حالا!!!!!!
اگه خطت نویز نداره و سیم کشیت سالمه و اسپلیتری هم که رو مودم و تلفن هست سالمهنقل قول:
از خود مخابرات یعنی پهنای باند مخابرات هست
اونارو نمیدونم..چطوری باید چک کنم؟؟
دوستان ایا امکانش هست رو خطی که مخابرات رانژه کرده از شاتل استفاده کرد؟
من الان دوتا خط دارم.3360 و 3007 . مخابرات رو 3360 بسته شده.میخوام شاتلو رو روی 3007 ببندم اما ازش از 3360 استفاده کنم.ایا امکانش هست چنین کاری انجام بدم؟؟
نمیدونید؟ فقط در مورد اسپلیتر میدونم که ظاهرا سالمه چون هم تلفن ونه فعاله و کار میکه و هم اینترنتم کانکت میشه و مشکلی نداره..
در مورد سیم کشی و نویز نمیدونم باید چیکار کنم؟؟
سلام. مشکل منم تقریبا شبیه شما هست. بعد اینکه دو روز پیش سرویسم رو تمدید کردم این مشکل برام پیش اومد. سرعت بالا پایین میشه. حتی وبگردی هم نمیتونم بکنم!نقل قول:
با 2020 تماس گرفتم گفتن به خاطر اینه که شاید خط ها شلوغ شده و از آی پی زیاد مصرف میکنن و سرعت اینطوری شده. گفتن بررسی میکنن.
اینم وضعیت ما:
512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب غلطی کردیم تو این کشور به دنیا امدیم نمیدونم خدا هم فازش چی بوده :(
ماله منم بگیر نگیر داره.
سرعتم تا 220 میرفت. الان به زور به 40 میرسه اونم با نوسان زیاد و واسه باز کردن یه صفحه 1-2 دقیقه معطلم.
گرفتار شدیم ابولفضلی .
کلی لیست دانلود تو idm منتظردانلودن. :-)
سلام. شما مودم رو چند بار خاموش روشن کنید. یا بزارید 5 دقیقه یا بیشتر خاموش باشه و بعد روشن کنید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه.نقل قول:
چون من خودم امتحان کردم. فعلا که سرعت خوبه.
ممنون.نقل قول:
من کلا هر وقت میرم بیرون یا کارم با اینترنت تموم میشه ، مودم رو خاموش میکنم (کلا روزی 8-10 باری خاموش روشن میشه)
گوش شیطون کر فعلا خوبه.
سلام
من مودممو تو خونه که استفاده میکردم وقتی روشن میکردم سریع به اینترنت وصل میشد. ولی الان که مغازه اوردم باید 3-4 بار خاموش روشن کنم تا وصل بشه.
هردو خط هم برای مخابراته
دلیلش چیه؟
چراغ اینترنت زمان میبره یا دی اس ال؟نقل قول:
دوستان سلام
برای من دانلود شبانه مهمه
من میخوام سرویس 2 مگ کمپین تابستانه رو بگیرم.
1- اصلا توصیه می کنید؟
2- پرداخت پول نقد برای یکسال با پرداخت ماهانه تفاوتی داره؟ یعنی پرداخت نقدی مزایاش چیه؟
1-نه اصلانقل قول:
2-دو راه هست پرداخت یکساله همه رو یکسره بدی که اصلا تو هیچ شرکتی قرار داد بلند مدت نبند/
اما پرداخت یکساله یه پرداخت هست که همون کمپین هست که در هر دوما کل هزینت روی قبض مخابرات میاد یعنی مثلا کل هزینه شده 200 تومن تقسیم بر 6 میشه برات میاد یعنی ماهی 36 تومن با آبونمان.یا اینکه کل هزینه یکساله رو 200 تومن تویه لحظه به صورت آنلاین پرداخت کنی
آقاااااا شبانه مگه 1تا 7 نیست ؟؟؟؟؟ پس چرا 1 گیگ کم کرد ازم ؟؟؟؟ صفحه مخابرات هم قاتی کرده !!!
دزدا 1 گیگ دزدیدن
من قبلا 256 داشتم یکساله (بابل-شهید فهمیده)
خیلی راضی بودم دانلودم 500 بود و شبانه رایگان
اما مثل اینکه الان داغون شده
شما چه شرکتی پیشنهاد می دید؟
البته این بگم که مرکز مخابرات ولایت بابل درخواست خط تلفن جدید دادم و تولش بهم گفتم نمیشه اینترنت بدیم pcm
اما وقتی گفتم از مخابرات میخوام بگیرم گفتن که یه یه هفته صبرکن میشه!!
حالا با این اوصاف پیشنهاد شما چیه؟
میگن اگه یکساله بدی هزینه تلفن نصف میشه؟ می ارزه؟ (یعنی 32 توئمن تخفیف)نقل قول:
مودم رایگان هم داره
اگه ارزش نداره چه شرکتیو توصیه میکنید؟
شما مودم رو تو ساعت 1 ریستارت کن ممکنه ساعت پنل رو تغرر داده باشننقل قول:
باباااا من همه این چیزا رو میدونم آماتور نیستم
ساعتشون هم 6 دقیقه تغییر کرد
قبل 7 اصلا نت خاموش بود
انگار تا ساعت 6 شده !!! چون 1گیگ یعنی تا ساعت 6!!!
خیلی دزدن این چه وضعشه.... مودمو من خاموش کردم ساعت 1:6 مودم روشن شد
چراغ ای دی اس ال سریع روشن مشه ولی چراغ اینترنت روشن نمی شه یا تک تک یه نوری میزنه و کامپیوتر هم لیمیت میزنه!نقل قول:
ببین اگه چراغ اینترنت هست حتما آی پی نمیگره آی پی کمه برای یوزر تو مرکزتوننقل قول:
از کانکشن برویچ استفاده کن .سریع کانکت میشه
اقایون من دیروز سرویس دو مگ یک ساله با مودم رایگان گرفتم سرعت دان روز بین 200 تا 250 هست شب هم تو ساعت رایگان تقریبا 4 گیگ دان شد والله من نامحدود داشتم ماهی 30 گیگ دان داشتم الان این جوری فکر کنم وضعیت بهتری داشته باشم فقط تنها بدی که داره که سریال و فیلم ها رو به روز می دیدم الان باید با یک روز تاخیر ببینم :n28:
کسی اینجا مودم نمی خواد:n02:
بالاخره قسمت گزارشات مخابرات درست شد !!!! یعنی دزدی تو روز روشن !!!!!!!!!!! من نتم شبانه داره !!! دیشب یه ذره رایگان حساب کرد بقیه اشو از حجمم کرد نزدیک 1 گیگ کم کردن :| اینم عکس
تازه من نرم افزار BWmeter دارم از ساعت 1 تا 7 گذاشتم تا 6 دانلود کرد اونم 4گیگ 220 !!!! اما اینجا کلا 3گیگ نوشته !!!!!!! خیلی مسخره اس
چطوری اینکارو کنم؟نقل قول:
از کانفیگ مودم؟
میزارم رو بریج یوزر پسورد از نمیخواد!!!!