10 مگ و 5مگ شبانه داره ؟نقل قول:
Printable View
10 مگ و 5مگ شبانه داره ؟نقل قول:
512 5 گیگ شبانه داره یا نه ؟ این باره 3ومه میپرسم :n25::n25::n25:
رفیق من از مخابرات کرمان اینترنت دارم البته خود کرمان نه تو یکی از شهرستانها.معمولا سرویسها اشتراک 1به 4 و سرویس 512 سرعتش میشه 128 و توی بهترین حالت میتونی 3 گیگ دانلود داشته باشی.نقل قول:
باو من نمیگم سرعت چنده میگم دانلود رایگان شبانه داره؟
رفیق درست نخوندم شرمنده.اگه قرارداد یه ساله ببندی داره.اینجا که اینجوریه.نقل قول:
اگه دوس داری بصرفه بیا از راصد حجمی سرویس بگیر تعرفه الماس دومگ 59 تومنه و 4 مگ هم 99 تومنه میصرفه ولی تجهیزاتش گرونه یه خورده میارزه بخرینقل قول:
گمونم محدود های مخابرات همشون شبانه رایگان دارن
دوستان کسی سرویس 10 مگ نگرفته ببینیم شبانه داره یا نه و سرعتش چنده ؟
دیگه مضخرف تر از پرتک ندیدم من یوزر/پس رو وارد میکنم میگه اکانت شما مسدود است اخه چرا؟:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
به چه دلیل؟!
تازه وقتی میخوای تمدید کنی باید آنلاین باشی اگه سرویس زمان یا ترافیکش تموم شد واویلاست حیف از سیترا نبود!
بهت میدن 10مگ؟نقل قول:
دانلود:1.75
اپلود:0.44
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان گرامي (و دشمنان:n02:)
اين سامانه جديد كه هي ميگيد پرتك و پوشك و ... براي ماناماد هم هست؟ يه اي پي بود صفحات قبلي نمي تونم بازش كنم من الان اينترنتم تموم شده هر چي بزنم مي ره سيترا ، با اينترنت موبايل هم باز نميشه.
تمديد آنلاين داره؟
باتشكر:n02:
پ ن :اسمش رو ياد گرفتم : پارتاك :n10:
مونده آدرسش و نحوه ورود بهش!
نقل قول:
سلام
سامانه پارتاک سامانه یکپارچه برای تمام مشتریان مخابرات هست 10.232.139.186 با استفاده از اینترنت دیگه (به جز اینترنت موبایل ) به صورت انلاین تمدید کنید یا به نمایندگی برای شارژ مجدد مراجعه کنید.
دمت گرم با ديال آپ رفتم وارد شد، ولي يوزر و پسورد مي گفت درست نيست احتمالا به قول شما هنوز واردشون نكردن.نقل قول:
خیلی سامانه مضخرفیه سیترا خیلی بهترش بود آفلاین هم میشد شارژ کنیم ولی این اصلا آفلاین نمیشه شارژ کرد:n21:
محمد مگه تو مارمالاد نبودی؟پس چطور سیترا میاد واست؟!
هنوز برا شهرای دیگه فعال نشده شما هنوز تا سیترا فعاله میتونید 10مگ بگیرید ولی وقتی اون فعال شد دیگه نمیتونید مگر اینکه سرویس خودتون 10مگ باشهنقل قول:
نقل قول:
قبلا در ibs یا سیترا پسورد ورود به سایت با پسورد اینترنتتون یکی بود ؟
آقای مهندس alimail3248 کی میتوان سرویس 10مگ گرفت؟
چی سرویس 10 مگ ؟ روز و شب همینه ؟نقل قول:
اصلا یکی نمیاد با اسپید تست یه تستی بزاره ببینیم چه خبره!نقل قول:
فایده ای نداره باید خودمون بگیریم ببینیم چجوره سرعتش
قراردادم آخر ماه تموم میشه ! 10 مگ میگیرم تست هم قرار میدم. !! چی رو میخوای بدونی ! دانلود روزانه روی یک مگ و شبانه 5 مگ هست ، مگه خودت نگفتی بازم ، شک داری؟ :n24:نقل قول:
من میخوام بگیرم ولی نمیزاره میگه مشتری حقیقی هستی هر چی هم زنگ میزنم که برام بازش کنه مشغوله همش این 2020 من قبلا نامه دادم این چند روزه معلوم چکار کردن که نمیتونم بگیرمنقل قول:
داداش دمت گرم تمدید کردی بیا تست بزار منم دوم سرویس تموم میشه ببینم چطوره خوب بود بیام 10 مگنقل قول:
نقل قول:
دقیقا متوجه نشدم ؟ اگر منظورتون انلاین هست در حال حاضر این امکان از طریق پارتاک میسر نیست و با مراجعه به نمایندگی انجام میشه .شما که گفتی یوزرت مسدود شده و خط در حال جمع اوریه پس چطور میخای بگیری ؟
اگه میخوای 10مگ بگیری باید تا تو سیترا هستی بگیری باید با پشتیبانی صحبت کنی که واست بازش کنه وگرنه اگه رفتی سامانه جدید اصلا نمیتونی 10مگ بگیری اصلا 10مگ تو لیستشون نیست حضوری هم بری اصلا بهت نمیدننقل قول:
10مگ که حتما شبانه داره ولی از یکی شنیدم گفت سرعتش 5مگ میشه شبا ولی مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد درستهنقل قول:
فکر کنم بخاطر این باشه که تمدیدش نکردمنقل قول:
من الان 2 ساله مخابرات دارم نمي دونم ماناماد هستم يا نه! چون تا حالا هيچ كاري بهشون نداشتم! فقط يه بار زنگ زدم 2020 گفت مشترك ما نيستي شماره مارمالاد رو داد. اين جايي كه ازش سرويس گرفتم هم توي نمايندگي هاي ماناماد هستش!نقل قول:
نمي تونم وارد سيترا بشم چون مهلت اينترنت تموم شده هدايت ميشه به سايت سيترا.
نقل قول:بله من از 80.191.224.244 وارد ميشم.نقل قول:
این 2020 همش اشغال میزنه نزدیک 50 بار دارم زنگ میزنم مشغولش کردن خط رو :n24:نقل قول:
فرشاد خطط رو که تخلیه نکردن ؟
سعی کن تا رو سیترایی 10مگو ازشون بگیری وگرنه وقتی رفتی رو سامانه جدید حضوری بری 10مگ و 5مگی در کار نیست فقط ماناماد فکر کنم بده حتی اکسین هم 5و10مگ نمیدهنقل قول:
نه تخلیه نشد فعلا خدا بهم رحم کنه نمیدونم جریان چیه فکر کنم اگه حضوری تمدیدش کنم از حالت تخلیه دربیاد سیستم جدید مثل اینکه اگه فورا تمدید نکردی میره برا تخلیه
اول باید بپرسم ببینم میگه شبانه داره یا نه بعد میگیرم نگیرم بعد بگه نداره :n06:نقل قول:
فرشاد یه زحمت بکش زنگ بزن 2020 ببین برای تو هم مشغولی میزنه همش جوابشو بهم بده
لعنت بر پدر و مادر کسی که در این محل از مخابرات تعریف کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی شما دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم از پشتیبانی پرسیدم اکسین گفت شبانه داره اصلا حتی اگه مدرک هم داشته باشی و حضوری بری بهت نمیدن اونوقت میخوای شرط کنی باهاشون و بهشون بگی اگه شبانه داره 10مگ میگیرم:n09:نقل قول:
آره برا منم مشغوله سیستمشون منفجر شده
فرشاد پولت نمیرسه وایرلس فارانت بگیری؟ یا آنتن نمیده؟نقل قول:
من در اولین فرصت میرم اونطرف... ISP های خوزستان خیلی مسخره ان... همه شون.:n22:
وایرلس بدرد من نمیخوره خیلی گرونه تعرفه هاشنقل قول:
سروش تو که چند تا خط تلفن داری بیا از لقمان برا یکی از خط ها بگیر ببین چطوره هزینه رانژش هم 5تومنه اگه خوب بود ما هم تخلیه کنیم بیایم دنبالت
لقمان؟ اگر مخابرات کرم ریخت و گیت وی ها رو ترکوند... یا وایرلس میگیرم یا یه شرکت دیگه، همین لقمان رو شاید چک کنم. :n24:نقل قول:
سرویس 5 مگ استاندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راضیم ازش :n06:
دوست عزیز شبانه داری ؟ سرعتش چنده ؟نقل قول:
بالاخره باشون صحبت کردم گفت فردا زنگ بزن واحد فروش اوکی کنن بعد گفتم سرویسا محدود شبانه دارن دیگه گفت بله همهشون جدیدا اضافه شده بهشون :n02: از تو سیترا 10 مگ میگیرم دیگه برا چی حضوری برم :n06:نقل قول:
نقل قول:
بهتر نیست به جای اینکه تک تک پست هامون با دشنام و استفاده از اینگونه کلمات باشه یک کار مثبت و سازنده انجام بدیم ؟
لطفا رعایت کنید.
سپاس