نقل قول:عزیزان شما که 12 مگی هستید سرعت تو ساعات رایگان در چه حدوده؟نقل قول:
Printable View
من سرعت دانلودم بین 1.3 تا 1.4 مگ هست معمولا ولی بعضی ها سرعتشون کمتره البته کاملا ربط داره به سروری که ازش دانلود می کنینقل قول:
در روز چطور؟
بازم همینقدر سرعت شبانه و روزانم یکیهنقل قول:
همون که گفتن سرور!نقل قول:
داخلی 1.1 تا 1.2
پس صبانت روز و شبش تفاوتی نداره!عالیه!
سایت mul.ir که لینکها رو بدون افت سرعت مستقیم میکنه میتونه مرجع خوبی برای تست باشه
اگه ممکنه چک کنید در حدود چند ثانیه
mul.ir سرورش توی آلمان هست من خودم همیشه از سرورهای ایران دانلود می کنم سرورهای خارج از ایران تضمینی نیست که با اون سرعت دانلود کنیدنقل قول:
الان تست زدمنقل قول:
به زور به 950 میرسه :n13:
فک میکردم تا 1.3 برسه
ظاهرا داخلی بهتره
حالا شبانه هم میتستم
من 10 مگابیتی هستم و نه 12.سرعت روزانه و شبانه سرورهای داخلی یکی هست.که برای من به 1.2 مگابایت میرسه.اما سرعت شبانه سرورهای خارجی متفاوت است که البته هر چه به ساعت 7 صبح نزدیکتر میشم سرعت سرورهای خارجی میره بالاتر.همین سرور خودم با لوکیشن انگلیش که توی امضام هست ساعت 2:15 حدود 450 تا 500 کیلو بایت سرعت داره اما از حدود ساعت 4:30 صبح همین سرور سرعت دانلود به حدود 1 تا 1.2 مگابایت میرسه.اما سرورهای خارجی هم بودند که اوایل ساعات رایگان سرعت دانلودشون 200 تا 250 بوده و اواخر ساعات رایگان حداکثر به 500 الی 600 میرسند.کلا سرورهای خارجی سرعتاشون خیلی با هم متفاوتند.اما سرورهای داخلی همیشه 1.2 مگابیت چه روزانه و چه شبانه سرعت دارند.
دوستان الان ساعت 10:18 صبح هستش من این تست هارو میزارم یه دقتی بکنید ببینید چی شده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم . رکورد پینگ با اقتدار دستتون هست ! آخه 3562 ! :n08:خطتت هم که افتضاح هست . در کل به فکر خودکشی باش . :n18:نقل قول:
اقا اینو برو سفارت یه کشور اروپایی نشون بده بهت پناهندگی میدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کی تونست این رکورد بزنه!
مرسی دوست عزیز بابت پاسخ خیلی ممنون برا من در میاید حدود 4.6 کیلومتر که اصن نمیتونم طرف سرویس 12 مگ برم:n14::n14:نقل قول:
مطمئن هستید که روی adsl2+ ست شده مودمتون؟ آخه الان با این snr حداقل به 8 باید برسید ولی max rate رو زده 4نقل قول:
=)))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
خیلی باحال بود کلی خندیدم (بدون شوخی)
والا نمیدونم فک کنم مخابرات کاشون رو بمب اتم زدن یا سیم کشی خطمون و یکی دزدیده :)))))))
پینگ از 4.2.2.4 خیلی باحاله
300
1500
3000
200
600
تایم اوت
//
//
2000
5000
200
380
تازه اون تست از g.dmt بود گذاشتم رو adsl 2 حالا بیارید رکورد جدیدارو که اگه تونستید رکوردو بشکنید
max rate 2 .=))))))
مودمو از برق در بیار بزارش توی پلاستیک سیاه ببر بزار در خونتون آشغالی ببره.نقل قول:
اون آپلودت یه رکوردیه برا خودش تا حالا آپلود به این پایینی ندیده بودم
دلیل پینگ بالات هم همین آپلودته
توی همسایه ها کسی Adsl نداره؟برو ببین خطه اونا هم همینطوره؟
تلفنی توی خونتون نیست که بدون اسپلیتر وصل شده باشه به پریز؟نقل قول:
مودم نوعش TP Link W8961ND
مودم حرفه ایه ولی نمیدونم چرا اینجوریه
نه اتفاقا همه اسپلیتر داره
خیلی ممنون از همگی درست شد پینگ هم خوب شد سرعت هم خوب شد ولی کلا خطم بده نمیشه حتی 6 مگ هم بست
سلام
صبانت سرویس 12 مگ شبانه رو بعد از دانلود زیاد محدود نمیکنه ؟ اگه محدود میکنه از چه عددی بالاتر این کارو میکنه
بالای 150 یا 200 گیگ محدود میکنه فکر کنم!!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
دوستان صبانت ضعیف شده یا نت مملکت خوابیده
من 128 صبا دارم قبلا سرعتم 280-300 بود الان چند وقته شده 120-130
من 7 سال از صبانت سرویس 128 داشتم همیشه هم سرعتم رو 120 - 130 بود البته 1ماه هم 230 بود ولی برگشت رو 120 دوباره..نقل قول:
سرویس های 128 روی 1 مگ بسته میشن (تو شهر ما که اینجوریه) حالا اون زمان که شما سرعت بالاتر داشتی بهتون حال دادن بنظرم.
حالا شما برو تو تنظیمات مودم ببین down straem نسبت به قب تغییری کرده؟
منم تقریبا 6-7 سال مشترکم
دان استریم هم رو 4مگ بستن
پس به احتمال زیاد پروفایلتون رو محدود به 1 مگ کردن..نقل قول:
حالا بد نیست یه تست هم با این سرور بگیری:
کد:http://cachefly.cachefly.net/100mb.test
سلام
من سرویس 12 مگ گرفتم بعد الان خطم رو روی 4 مگ بستن صبح ازشون شکایت کردم خواستم ببینم میتونند از زیرش در بزند یعنی قانونی هست که اینا بتونند ازش سوء استفاده بکنن
ممکنه سهوی باشه. باهاشون تماس بگیر و قضیه رو بگو. البته از توی استاتوس مودم هم ببین خطت میکشه یا نه. فکر نکنم نیازی به شکایت باشه. با پشتیبانی تماس بگیر، به احتمال زیاد بلافاصله برات درست میکنن.نقل قول:
یعنی بعد از یکی دو هفته دانلود محدود میکنه؟ اگه شبی 20 تا حدودا دانلود شه. محدودیت با تمدید از بین میره؟نقل قول:
خطم تا 20 مگ میکشه:n02:نقل قول:
با پشتیبانی صحبت کردم میگه ما اصلا 12 مگ تو قم نداریم میگم مرد حسابی الان تو پروفایل من نوشته شده که 12 خریدم و فقط برای همین 12 مگ اومدم صبانت
حالا قرار شده تا فردا ظهر جواب بدند خواستم ببینم راهی دارند که بتونند دبه بکنند یا نه؟
اینو دیگه نمیدونم. ولی معمولا کسانی که این سرعت رو دارن بعد چند روز دیگه چیزی ندارن دانلود کنن!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
زتگ بزنی کارت درست میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
اها. اگه اینجوریه شکایت کننقل قول:
Sent from my GT-I9300
البته ایرانی جماعت واسه اینکه کم نیاره چیزایی که دانلود کرده رو پاک میکنه دوباره دانلود میکنه که مبادا شرکت حقشو خورده باشه:n02:نقل قول:
من دانلودم طبق عدد پنل 430 گیگ هست تا امروز و 6 روز دیگه از این ماه مونده که تموم بشه البته بعضی شبا دانلود منیجر خالی خالی بود و چیزی دانلود نکردم و فعلا که محدود نشدم پس تا 400 گیگ رو می شه گفت که محدود نمی کنهنقل قول:
400گیگ ؟؟؟نقل قول:
من الان 10 مگ مخابرات دارم ولی الان بعد دو هفته نمیدونم دیگه چی دانلود کنم!!
Sent from my GT-I9300
دوستان صبانتی سلام!!
من چندین و چند ساله که صبانت دارم! هر بارم یه چیزیشو گرفتم تمدید کردم!! این شش ماهه اخیر فقط سرویس نامحدود با 20 گیگ حجم منصفانه گرفتم که ظاهرا برام کم اومد دیگه!! خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنم تموم میشه حجمم! ( مصرفمون بالاست هم من هم مادرم هر دو استفاده داریم )
میخواستم بدونم کیا سرویس 8 مگ یا 12 مگ رو توی تهران گرفتند؟؟ آیا راضی هستید ازش؟ سرعتش توی دانلود یا استریم کردن ویدئو خوبه یا اصلا با 1 مگ فرقی نداره؟؟ واسه من استریم ویدئو خیلی مهمه!! ایا از 12 مگ یا 8 مگی که گرفتید راضی هستید؟ اگر خوب هست من باید اواسط این ماه سرویسم رو تمدید کنم و میرم 12 مگ میگیرم با 50 گیگ حجم اضافه!:n16:
والا شاید عده ای کارهای تخصصی داشته باشند و به اقتضای رشته ای که دارند نمیدونم والله هر شب یا شب درمیون 20 یا 24 گیگ دانلود شبانه بکنند اما مخاطب عام اینترنت(به قول نقد نویسهای فیلمها)با شبی حداکثر 10 گیگ کاملا ارضا میشه:n02:.یکی مثل من در شبهایی که دیگه خیلی دانلود دارم 3 یا 4 گیگ دانلود میکنم اما جالب اینجاست که بازم دنبال بالاترین سرعتهای شبانه در بین isp ها میگردم:n02:.واسه همین به عامه کاربران عزیز صبانت رو واسه دانلود شبانه توصیه میکنم.
اگر الان توی استریم کردن ویدئو مشکلی نداری با 12 مگ یا 8 مگ هم مشکلی نخواهی داشت.نقل قول:
فقط اگر خطت بتونه 12 مگ رو بکشه :n26: