سلام
من طرح زرین رو دارم طرح بهتری نسبت به زرین هست ؟ پارسال زنگ زدم 2020 گفت باید بری مخابرات اما الان میگین تلفنی هم میشه تغییرش داد
من میخوام روی قبض پولی نیاد و خود به خود ماهانه شارژ نشه (زرین اینجوریه)
Printable View
سلام
من طرح زرین رو دارم طرح بهتری نسبت به زرین هست ؟ پارسال زنگ زدم 2020 گفت باید بری مخابرات اما الان میگین تلفنی هم میشه تغییرش داد
من میخوام روی قبض پولی نیاد و خود به خود ماهانه شارژ نشه (زرین اینجوریه)
طرح حرفه ای.شبانه رایگانم داره زرین اصلا طرح خوبی نیست نمیدونم ملت برای چی زرین استفاده میکنندنقل قول:
دوستان ما قراره یک سالی اجاره نشین بشیم با توجه به این که خط خانه اجاره ای به نام خودم یا پدرم نیست چی جوری میشه سرویس مخابرات رو خرید یا حتی سرویس فعلی که دارم رو انتقالش بدم به آدرس جدید ؟ چقدر طولش میدن ؟
اصلا کاری ندارن مالک کیه اونا فقط میخوان سرویس بدن پول بگیرن شماره تلفن بهشون میدی اگه رانژه مخابرات نباشه رانژش میکنن بعد میگی میخوام یوزرمو اینجا استفاده کنن همون پشتیبانی برات ریست میکنه بعد مودمو وصل میکنی تمامنقل قول:
قدیم حتی احتیاج به این کاره اخری نبود هرخطی رانژه مخابرات بود میتونستی هر یوزری که داری بزنی استفاده کنی ولی الان هر یوزری رو هرخطی استفاده بشه رو همون خط قفل میشه و باید برای جابه جاییش زنگ بزنی پشتیبانی لامصب:n02:
سلام ، بنظرتون این طرح یلدا چطوره ؟ کسی امتحان کرده ؟
وقتی یه طرح ثبت نام کنیم از طریق سامانه و به صورت پیش پرداخت باشه ، و یوزنیم و پسورد بگیریم ، باز هم نیاز به مراجعه حضوری هست ؟
من طرح گرفتم ولی اون یوزرنیم و پسوردی که داده رو نمیتونم باهاش وصل شم به اینترنت.
قبلا یوزر پسورد فقط حضوری میدادن.کپی کارت ملی هم نیاز بود.نقل قول:
سلام آدرس سایت را میشد بهم بدید؟
سایت خرید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آدرس سامانه سرویس دهی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
قصد دارم طرح حرفه ای ۲۴ گیگ رو به خاطر شبانش بگیرم، میخواستم ببینم چطوره به نظرتون، دزدی توش می کنن؟ ممکنه شب بذارم دانلود صبح بیدار شم ببینم ۲۴ گیگ پریده؟
بعد یه سوال دیگه اگه از شبانش خیلی استفاده کنی محدودیت ایجاد می کنن برات؟ اگه ایجاد می کنن ترفند دور زدنش چیه؟
هیچ محدودیت و افت سرعتی وجود نداره. سرعت دانلودت هرچقدر باشه تو روز موقع رایگانم همونطوره.مخابرات 1 نکته قوت داشته باشه همینهنقل قول:
ببین شبانه 99% هست یعنی 100 گیگ دانلود کنی 1 گیگ ازت کم میشه.من اسمشو دزدی نمیزارم ولی احساس میکنم شاید در حده 5% باشه که بازم میرزه به نظرم.
تایم رایگان از 2 تا 7 هست من همیشه دانلودمو از 2:30 شروع میکنم تا 6:50.چون مودمم خودش دانلود میکنه این تایمو براش ست کردم که احتیاجی به ریسیت مودم نباشه و یهو تو تایم ازاد حساب نشه.
این ۵٪ که گفتی تو ذوقم زد، کسی نظر دیگه ای نداره؟نقل قول:
چرا ذوق؟ من برات مینویسم امضا هم میکنم که بهتره مخابرات گیرت نمیاد.همه دزدن برادره من اصلا در جریان نیستی.پارس آفلاین،آسیاتر،قاطر(شاتل):n02 :و...... همشون یه نحوی دزدی رو دارن ولی مخابرات چون زیرساخت مال خودشه باز بهتره.5 درصدو ول کن.افت سرعت و محدود نشدنو بچسب.البته من که بازاریاب مخابرات نیستم ولی خب من نظرم اینه که اگه دانلود شبانه داری چارت فقط مخابراتهنقل قول:
برای دانلود شبانه از ایرانسل را همراه اول استفاده کنید
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اقایون با تجربه و مطلع.دی ان اس چی پیشنهاد میدید؟ دفالت خوده مخابرات که اشغاله.اینستاگرامو باز نمیکنه
خوده پشتیبانی چندماه پیش 208.67.222.123 رو پیشنهاد داد و دومی هم گوگل گذاشتم ولی راضی نیستم
اگه برای ویندوز میخوای از برنامه dns crypt استفاده کن. این برنامه ارتباط بی کامپیوتر شما و dns server رو رمزگذاری میکنه تا اختلالاتی که زیر ساخت روی dns ها انجام میده انجام نشه ( مثلا اگر شما یک سایتی که فیلتره رو با nslookup چک کنی میبینی که آی پی که بر میگردونه آی پی صفحه فیلترینک یا 10.10.34.34 هست ، با این برنامه این اتفاق نمیفته)نقل قول:
لینک دانلود ویندوز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اندروید هم هستش ولی گوشی روت میخواد و اینکه راه اندازیش به یکم اطلاعات در مورد اندروید نیاز داره
نخیر میخوام داخل مودم ست کنم که همه وسایلم استفاده کنننقل قول:
پس مجبوری از همون Dns های معمولی استفاده کنی. من شخصا از 208.67.220.220 و 208.67.222.222 استفاده میکنم توی مودمنقل قول:
سلام
کسی 1 گیگ هدیه نظرسنجی رو دریافت کرده ؟
کسی از بچه های اینجا از طرح های نامحدود مخابرات اصفهان استفاده کرده؟ طرح اگزا بایت و طرح نامحدود
سرعتشون چطوریه و آیا مصرف منصفانه دارند؟
سلام
من طرح شباهنگ 1 ساله رو دارم
چند روزه متوجه شدم از روی سایت برش داشتن و نمیشه دیگه طرح فعلی رو تمدید کنم
در تمدید اعتبار گزینه انتخاب ماه حذف شده ! و فقط میشه حجم خرید
کسی نمیده قضیه چیه ؟
خود پشتیبانی که میگفت قراره طرح جدید اضافه بشه اینو برداشتن ! نکنه همین طرح افتضاح مصرف منصفانه ؟ :|
سلام رفقا. چند سوال :
۱- طرح نگداشت مشتری چیه؟ (بین تعرفه ها ذکر شده)
۲- هزینۀ این طرح چقدره ؟! واقعا صفره؟ (البته دو گزینه داره که یکیش ۵ گیگ شارژ هم شامل میشه اما هزینۀ اونم زده صفر! شاهکاره این مخابرات .....)
۳- من اگه توی پنل کاربریم بخوام انصراف از سرویس بزنم اما نخوام خطم از رانژه خارج بشه و نخوام روی قبوض تلفن هزینه ای ازم دریافت بشه، چه باید بکنم؟ راهی داره؟
دوستان از بین طرح های شبانه رایگان کدوم بهتره ؟
خودم نظرم رو شباهنگه
من شباهنگ دارم تقریبا افت ندارهنقل قول:
- - - Updated - - -
من شباهنگ دارم تقریبا افت ندارهنقل قول:
بچه ها یعنی مخابرات اینقدر خوب شده که هیچکس دیگه مشکلی نداره؟ یا همه مخابرات رو جمع کردن؟ خیلی خلوته:n02:
من پهنای باندم 4-5 بود با یه تغییراتی تو مودم رسوندمش به 8-9 حتی 10 هم مبشه ولی استیبل نیست.یه پست اموزشی همراه با اسکرین شات میذارم بعدا که تو تاپیک ثبت بشه شاید روزی بدرد کسی خورد
والا نمیدونم طرح شباهنگ به چه صورته ولی من رو طرح حرفه ای 1% هم تو تایم رایگان افت سرعت ندارم.نقل قول:
الان در روز سرعتم بین900 تا 1 مگابایته تایم رایگانمم همونطوره
من خیلی وقته طرح حرفه ای میگیرم.امروز رفتم تو سایت دیدم تو قسمت تعرفه شبانه رو برداشتن!!
محتوای مخفی: عکس جدول تعرفه
کسی اطلاع داره هنوز هست یا نه؟
فکر کنم دارند تخفیف 3 تا 9 صبح را حذف میکنن
تماس گرفتم گفت طرح شباهنگ برداشته شده و دیگه قابل تمدید
و ثبت نام نیست
زنگ زدم پشتیبانی میگه طرح مانا و ارمغان و یلدا 3 تا 9 صبح 99 درصد رایگان دارن. طرح حرفه ای اصلا حذف شده!
نه.من تو پنلم هنوز حرفه ای دارم.برای امتحان یه طرح حرفه ای 6 ماهه انتخاب کردم و داخل سایت پرداخت هم رفتم.نقل قول:
با پشتیبانی صحبت کردم گفت که فعلا شباهنگ حذف شده ولی حرفه ای فعلا نه.گفت اصلا معلوم نیست.شاید حذف نشه.بعد صحبت شبانه کردم گفت که طرحای دیگه هم هست که شبانه دارن مثلا ارمغان.شبانه داره درسته؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟ با این قیمتی که دارم میبینم یعنی 6 ماه و 60 گیگ 75 تومن قیمت خیلی بهتر از حرفه ای برام در میاد.یه 3 ماه با 8 گیگ + 16 گیگ حدودا قیمت میشه همین ولیاون 3 ماه بیشتره و 60 گیگ!!! خیلی بهتره اگه شبانه داشته باشه
حالا دوستان یه راهنمایی بکنن فرق شباهنگ با حرفه ای تو چیه.سرعتشم فرقی داره؟
نه اون حرفه ای که الان هست شبانه اش 2 تا هفته. جالب نیست.نقل قول:
پشتیبانی به من گفت ارمغان 3 تا 9 تخفیف 99 درصد داره. گفت پس چرا تو سایت نیست گفت من میگم داره دیگه! :n02:
آره خیلی به صرفه تره. نوبل و یلدا هم هست. اونا حجم بالاتری دارن
اره بازم زنگ زدم صحبت کردم گفت ارمغان 3 تا 9 هست.از نظره قیمت خیلی بصرفه تر از حرفه ایه.سرعتشم یکیه.1 ساعت تایم رایگانش هم بیشتره.ولی یه نکته ای هستنقل قول:
من دانلودای شبانم با مودمه.یعنی فلش میزنم خودش از هرتایمی ست کرده باشم شروع میکنه.پس مشکلم بیدار موندن برای استارت دانلود نیست.بعضی وقتا ادم میخواد سریع تایم رایگان شروع بشه یه چیزیو دانلود کنه و همون موقع مصرف کنه.مثلا اپدیت برای گوشی دانلود کنی و همون موقع کاراشو بکنی.همین ساعت 2 کل سیستم خوابمونو ترکونده حالا اگه قرار باشه از 3 شروع بشه که واویلاست.به همین دلیل شاید همین حرفه ای رو ادامه بدم
به هر حال یه برنامه ای برامون چیده شده که تایم تخفیف برداشته بشه
ارمغان هم در سایت هیچ اشاره ای به تخفیف نکرده ... یه تغییراتی دارن انجام میدن
که به نفع مشترک نخواهد بود
7-8 صبح پاشو تا 9 بشین دانلود کن :n31:نقل قول:
--------------
این ارمغان کسی خرید کرده واقعا شبانه داره ؟ حرف پشتیبانی که سند نمیشه :n41:
ولی من ترجیح میدم حرفه ای بخرم یه ساله تا ارمغان 6 ماه چون حداقل تا یه سال قرارداد دارم و باید شبانه بدن ولی ارمغان بعد از 6 ماه معلوم نیست طرحش باشه یا نه !
یه سوالم داشتم من شباهنگم ماه 8 تموم میشه اگر الان خرید سرویس جدید مثلا حرفه ای 1 سال بزنم تکلیف طرح الانم چی میشه ؟ و مبحث ترافیکی که در این سرویس فعلی دارم (هم ترافیک دایم هم اعتباری !)
ممنون
اتفاقا من واسه همین تایم 3 تا 9 رو ترجیح میدم. صبح که بلند میشم دانلودم اکیه!نقل قول:
پشتیبانی گفت حرفه ای شباهنگ حذف شده. گفت فقط یه طرح مونده نمیدونم کدومش.
به پشتیبانی تماس گرفتم چندتا سوال ازشون کردم و نتیجه :
طرح هایی که شبانه داره حرفه ای (2-7 با درصد 99 !) مانا و ارمغان (3-9 با درصد 99 !) و یلدا (البته این طرح محدودیت حجمی شبانه داره روی 200 گیگ در طول دوره !) (مانا و ارمغان محدودیت حجمی شبانه ندارند مثل شباهنگ و حرفه ای)
علت حذف شباهنگ رو طرح های جدید تر و ارزون تر اعلام کردن (ارمغان و مانا !)
احتمال حذف حرفه ای رو کم برشمردن (دلیلشون اینکه متقاضی زیاده براش و نیاز دارن زودتر ساعت شبانشون اغاز بشه !)
برای تغییر طرح هم باید با تلفنی که رانژه هست زنگ بزنید و ... (اگر داخل 217.219.5.9 و گزینه تمدید اعتبار چنین طرح هایی داخل لیستتون نیست)
در طرح های مانا و ارمغان و یلدا امکان خرید بسته های دلچسب هم موجوده
موفق باشید
اگر بخوان حذف کنن با قراراداد هم حذف میکنن. تجربه ش رو داشتم. ارمغان حجم بالاتر و قیمت کمتری داره. به صرفه ترهنقل قول:
در ضمن شما میتونی طرح رو بخری و تمدیدش کنی. بهش اضافه میشه
ارمغان رو من دارم شبانه از 3 تا 9 دارهنقل قول:
محدودیت سرعت هم نداره
مرسی از پاسخنقل قول:
طرح ارمغان نوشته سرعت 10 مگ برخلاف خیلی طرح های دیگش که نوشته تا فلان سرعت و یا ذکر حداقل سرعت !
شما که ارمغان رو دارید سرعتتون روی چند هست و اینکه قبل از ارمغان طرح قبلی که داشتید چی بود و سرعت الان با قبل فرقی کرده ؟